Ei väliä, onko Nukku-Matin vaiko Uni-Jukan koulutus. Saa olla valeunialan ammattilainenkin, kunhan homma toimii. Talo tarjoaa puitteet alan toimintaan. Työntekijä on velvollinen vain saamaan henkilön syvään, lepuuttavaan uneen yhtäjaksoisesti viikon jokaisena yönä vähintään 5 tunniksi. Tarvittaessa jopa pidempään. Tästä on kuitenkin sovittava erikseen, myös erillinen korvaus taataan. Unialan ammattilaisen velvollisuus on hankkia tarpeet (unihiekka ym.) itse, työnantaja maksaa em. aineet laskun mukaisesti jälkikäteen. Kuukausipalkka, säännöllinen työaika, muut ison talon edut! Mikäli hallitset myös kivun lievityksen tai poiston, palkka maksetaan välittömästi tuplana! Ota ihmeessä yhteyttä, jos tunnet olevasi etsimäni mielikuvitusolento!

Oli ihan pakko jo laittaa ilmoitus asiasta. Tämä nukkuminen (se olematoinen siis) on mennyt täysin holtittomaksi. Riivin yöksi kasan mömelöitä (relaksantteja, rauhoittavia, kipulääkettä, uniavitetta) ja saan hyvinkin unta 1.5 – 2 h. Sitten herään täysin pirteänä. Ei nukuta niin yhtään. Tekisi mieli keitellä kaffet ja alkaa puuhastella jotakin. No, eihän se käy, keskiyöllä. Eli haen vielä jokusen napin ja saan sitten nukuttua ehkä saman verran lisää. Enempää ei enää yleensä ole tarjolla yöksi. Aamulla tai aamupäivällä saattaa tulla hetkellinen unitarve, jolloin heti sänkyyn ja nopeasti, ettei harha vain katoaisi. Samoin ruokailun jälkeen iskee varsinainen unileka, joka tuo helpotusta 1 – 1.5 h:ksi. Tuntuu vaan, että tämmöinen päikkäröiminen on turhaa. Lisäksi se haittaa jotenkin muuta elämää. Minä kuulkaas niin mielelläni nukkuisin joskus muutaman yön ihan normaalisti (muutenkin kuin sammuneena!). Taitaa olla samanlainen harha kuin kivuton päivä – eivät ne toteudu kuitenkaan koskaan.

Enää viikko lomaa ja sitten alkavat Varastoviikot. Onneksi jo kuitenkin vajaina eli 3 päivää töitä, 2 päivää lomaa. Totutetaan ensin väki siihen, että en todellakaan ole paikalla joka päivä. Toivottavasti lomani aikana myös työnjakoa on mietitty – siis ihan oikeasti mietitty. En aio suostua tekemään samaa määrää töitä puolta lyhyemmässä ajassa. Kas, näin ne työt jo alkavat pikkuisen ahdistella tuolla jossakin hyvin kaukana vielä, onneksi.

Ensi viikolla on kuitenkin tarjolla The Tapahtuma eli jotakin mukavaa, hyvää ruokaa ja juomaa sekä sitä itseään parempaa seuraa. Welhotar aikoo siis todellakin olla yltiösosiaalinen ja mennä mukaan. Juu, ihmetelkää vaan rauhassa. On sitä pakko joskus nähdä muutama ihminenkin, ehkä jopa keskustella joidenkin kanssa. Ja ilmainen, toisten laittama hyvä ruoka on aina mukava ylläri ,D

Mitenkäs siitä tulikaan mieleen, että Belga lupasi ilmestyä tänään lounaalle. Tarkoituksena vielä pikkuisen viritellä tätä masiinaa. Hyvä niin, en minä ihan kaikkea uskalla tälle tehdä kuitenkaan... parempi, että Belga hoitaa ne asiat loppuun asti, kun on aloittanutkin ja tietää mitä hakea ja mistä.

Eilen Toveritar oli avustamassa roudausreissulla, joka oli hiukan tavallista kevyempi. Ihmekös tuo, koska kohta kotoon päästyä luukusta levähti tietoja, että postia olisi haettavana. Aivan... ja lisää tietoa vielä illalla. Eli ensi viikon alkupuolella on mentävä postiin kahden ison kassin kanssa. Mikä ei tietenkään ole paha sekään. Harmittaa hiukan tuo ajoitus kuitenkin.

Muuten Welhottarelassa ei taaskaan mitään uutta. Unettomuutta, kipuja ja kurjuutta. Enkä edelleenkään ole saanut mitään järkevää aikaiseksi. Saamaton, tylsä minä!

265380.jpg


POLKA - KYLLÄSTYNYT UNETTOMUUTEEN JA SÄRKYIHIN!