haluankin toivottaa kaikille yhtä miellyttävää kesää; ensi kuun jälkeen onkin elokuu ja meikäläisellä jopa siinä vaiheessa ihan virallisesti lomaa :) Ei silti, että minä sitä mitenkään ihmeellisesti odottaisin. Mutta minulla on traditioita. Eräänä kesänä kävin Hakaniemessä ja tavan mukaan lähetin työpaikalle kortin matkaltani. Seuraavana kesänä uskaltauduin Vandaalle, Iikkeaan asti. Sieltä en sentään lähettänyt korttia, mutta toin työpaikalle tuliaisiksi keksejä. Viime vuonna kävin Kanpissa ja toin tullessani sairauslomatodistuksen tuliaisiksi... Ehkäpä tänä vuonna on jälleen vuorossa yhtä ekslusiviinen ja erikoinen paikka. Ehdotuksia otetaan vastaan.

Kerron silti, että projektini I Have A Dream on edelleen mielessä, mutta käytännössä hieman jäissä. Kyllä se pyörii tuolla taustalla ja jopa aivan toteuttamiskelpoisessa mielessä. Tarvitaan vain jotakin ihan pientä: lisää rahaa sekä pari kaveria mukaan. Lopun eli erilaiset asiaan liittyvät paperi- ym. hommat hoitaisinkin itse varsin jo rutiinilla. *ehheheeh* Löytyisiköhän joku sponsoroimaan meitä? Hätätilassa suostuisin pitämään päälläni vaikka HK-blöön T-paitaa, jos ne maksaisivat vaikkapa vaan lentoliput tms. (paljonpa tulee luvattua) – mieluummin kuitenkin mainostaisin vaikkapa Olvia tai muuta alkoholipitoista juomaa tuottavaa tahoa. Ja Mäkkärin sponsoroimaksi en ryhdy, en ainakaan minä, kyllä varma on nih.

Eilinen meni taas siinä aamupäivä kaupoilla ja hommia hoidellessa, iltapäivä ensin kevythorroksessa ja loppuilta koneen ääressä. Kirjoituksia meni, onneksi pakotin itseni siihenkin. Lisää pitäisi jaksaa, ei tahdo olkapää kestää pitkiä sessioita eikä ns. normaalia kirjoittamista. Nettiselailua se ei haittaa eikä tietenkään blogien lukemista ;) Minä en muuten nyt tajua, olenko minä muuttunut ihmisenä tahi eläimenä vai onko joku muu huomannut saman; joka hemmetin kaupassa on tarjolla karmeita kasoja erilaisia grillilihoja sun muita lihahärpäkkeitä, mutta fisua ja kunnon vihanneksia on tosi vaikea saada kasaan. Tänäänkin lienee listalla savutofua sekä wokkivihanneksia pakkasesta! Vähän noloa tämä tämmöinen... tai josko pizzaa tai piirasta vääntäisi. Silti harmittaa, olisin mieluusti koonnut pienen fisupöydän viikon ainoaa kunnon lounasta varten.

Jahas, jospa tänään lupaisin itselleni korjata edes kaksi hametta. Kehtaisi mennä taas Varastolle maanantaina. Tai minähän kehtaan, siitä se ei ole kiinni. Eri asia on se, voiko saada työpaikalle lähestymiskiellon väärän pukeutumisen vuoksi? :D Jos sillä tavalla olisi mahdollista saada kokonaan poisto paikalta, tekisin sen toki heti.

Menenkin riipimään toiset kaffet ihan vaan piruuttaan, vaikka päärynän kanssa! Ei, päärynäaddiktio ei ole häipynyt vielä mihinkään. Olen lisäksi kehittänyt yhden uudenkin addiktion erääseen kuivahetelmäsekoitukseen, onneksi se ei ole kovin hintavaa.

 

 

POLKA, JOKA TYKKÄILEE SATEESTA TÄNÄÄN!