Voi hyväinen aika – ei ole reilua! Kone tilttailee... eniten se kyllä tilttailee IE:tä käyttäessä, joten jäljethän johtavat sylttitehtaalle, kele. No ans kattoo, tai oikeastaan Belga saa katsoa. Sitten kun joskus tulee *hmph*. Käytän taas vaihteeksi Operan vanhempaa versiota, tilttejä on silloin vähemmän.

 

Siksipä ette tulekaan tod.näk. saamaan kunnon rapoa ainakaan tänään. Olen nostanut tämän masiinan jo  viisi (-> 5) kertaa hetteiköstä. Alkaapi vähitellen riittää meikäläiselle *manailee hyvin kuuluvasti*. Ei silti, ei minulla olekaan mitään uutta maristavaa tahi edes kerrottavaa.

 

Olo on himppasen parempi eli eilen oli jo karmea nälkä. Sain apehtia syysspydäriä, jonka wokkasin pika-pikaa itselleni; punajuuriskoita, peruna, paljon porganaa, fenkolia, pari punasipulia, valkosipulia, paprikaakin, vähän herkkareita ja kunnon mausteet. Punajuurekas tykkää muuten fenkolista sekä mausteena, yllättäen korianterista ja currysta. Juu ja tiedän, kuulostaa oudolta, mutta maistuu hyvältä. Tosin eväs oli taas niin oudon näköistä, että kyselijöitä riitti ,D Udekkaat mokomat, normisalaatinsyöjät. Illalla söin suklaata – ihan totta. Viikon suklaakiintiökin jäi syömättä, niin paha olo oli. Eli tosi paha.

 

En edelleenkään ymmärrä, miten illat menevät niin nopeasti. Aika ei riitä yhtään mihinkään. No joo, tietysti koneen tilttailulla oli osansa asiaan. Mutta silti, kotihommiin ja parin *köh* asian tsekkaamiseen netissä menee aina kolme-neljä tuntia. Ja sitten onkin jo uinumisaika. Lisätkää tunteja vuorokauteen! Vähemmällä nukkumisella en pärjää. Aamullakin menee se kolme tuntia itsensä herättämiseen, tämän postauksen vääntämiseen, evästämiseen ja puehtimiseen. Äkkiä huomaakin olevansa ulkona odottamassa taksoa :o En jaksa ymmärtää. Olenko minä niin hitsin hidas? Taidan olla. Tosin eilenkin väänsin yhden puolen sivun kirjoituksen sekä pistin sen samantien menemään. Sekin vie yllättävästi aikaa.

 

Varastolla etomeno jatkuu. Upo tiedotti kaikille, että jään lomalle. Arvaatte tietysti, mitä siitä seurasi; kaikki tuovat keskeneräiset hommansa nyt minulle. Jep, ja osa väestä on koulutuksessa pari päivää. Keskiviikko tulee olemaan yhtä helvettoa, onneksi se onkin viimoinen työpäivä tällä viikolla.

 

Vaikka posti lakkoilee, silti tuli pari pakettikorttia. Taidan noutaa ne vasta keskiviikkona, koska tulossa pitäisi olla vielä yksi. Ja juuei, ne eivät ole iiPei-ostoksia, ihan muuta taravaa. Ostin minä kyllä iiPeistä T-paidan Belgalle, rapoa siitäkin myöhemmin. Se on niin hyvä... nörttitavaraa siis. Unohdin muuten pari ostosta mjuotiraposta. Testasin nimittäin ensin kokoja ostamalla halpishameen ja paidan, yht. 15 juuroa. Koot stemmasivat kohtuudella, joten uskalsin tilailla samalla ja vähän isommalla koolla jatkossa. Niistä ei sen kummempaa.

 

Lisäksi aioin rapota sukkatilanteesta, mutta nyt en kyllä uskalla laitella kuvia tms. ylimääräistä. Tämä tilttaa taas hetkellä millä hyvänsä. Joten myöhemmin, ystävät, myöhemmin! Sanon vaan, että jos Blogistaniassa avaa suunsa ja jotakin kaipailee, todennäköisesti apuja myös saa eli kiitos lähetyksistä, toverittaret Anitta ja Pirjo – kuvia ja lisärapoa siis myöhemmin.

 

Nyt aamupuuhiin niin kauan kun tämä härpäke vielä toimii edes hitaasti, käks! Kaffetta triplavahvuudella, mömelöt tuplavahvuudella ja vitamiinot yksinkertaisensa, samoin tupakit ja Polka itse.

 

265380.jpg 

 

 

KONE TILTTAILEE JA KAATUILEE KUNI POLKA NUOREMPANA  =b