Todella hajavaisia ajatuksia... olen nukkunut n. 4 h pariin eri otteeseen. En jaksa enää yrittää, liikaa kipuja, mikään asento ei ole hyvä. Wanhan Koipivainoojan lisäksi tuon onnettomuuden myötä ilmaantui kaveriksi myös Lihasrewähtymä oik. lavassa (auts-kipeä) sekä Kylkiluumurtuma. Kun tässä vähän flunssanpoikasta ja yskääkin on, arvatkaas onko kivaa? No siis ei – yritän olla yskimättä ja sitten vääntelehtiä oudosti, kun joka paikkaa sattuu. Voihan villu, kiva mennä esittäytymään tuonne uuteen paikkaan.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Varasto, niin. Saa todella nähdä, miten sitten suhtautuvat Laastaroituun Welhottareen. Minusta se on ainut järkevä ja lisäksi vinkeä vaihtoehto meikäläiselle. Kyllähän minulla näkö (ei ulko-) pelaa ja pää (no älkää väittäkö taas vastaan!), joten olen aivan kelpoinen työläisrotta. Mitä nyt nuo muut ulokkeeet joskus pistävät vähän hanttiin. Eli ei ole Welhotarta koipiin ja olkapäihin katsomista, jos on työasioista puhe! Olen vieläpä hyvä. Joskus ja joillekin myös mukava – hyvin valikoidusti tosin.  Mutta kuulin, että siellä on varauduttu tulooni, joten odotan myllyjen olevan valmiina ja vailla herkkää kosketustani (sekä käyttöoikeuksien, salasanojen, puhelinnumeroiden, kulkulupien, läpysköjen yms.) sekä toimivan.

 

Taksoasioista sen verran, että HMPK ei ole vaivautunut vastaamaan. Sen sijaan kävin tod. pitkän keskustelun sos.tston tätsyn kanssa asiasta. Ikävä kyllä, hän on aivan uusi ihminen paikassa eikä tiedä vielä mitään. Laadittiin vielä kerran täydennystä profiiliin (siis tarkennettiin niitä pleen ajo-ohjeita). Lisäksi kerroin hänelle kaiken mahdollisen ja mahdottoman, joka hänen olisi hyvä tietää kuljetustoiminnoista. Hän oli aikalailla pöyristynyt kuulemastaan. Liekö epäillyt jopa sanojani.... kerroin mm. tästä konkurssiasiasta, TJP-sekoilusta, normitaksojen suhtautumisesta ja taksojen asiattomasta käyttäytymisestä jne. Eli koko sellaisen normiliikuntaesteisen tarinan ;D No, saipa samalla ihan ilmaista perehdytystä ja minä sain purkaa itseäni. Muuten olisinkin taas rävähtänyt tilatessani kyytejä. No, tilasin vain täksi päiväksi työmatkat, koska en tiedä jatkoista. Missään mielessä.

 

Ikävä vaivaa! Belgarion on vieläkin Riksussa, nyt ottamassa vastaan ja kouluttamassa uutta erää ,D En tiedä yhtään, milloin pääsee lomalle. Voipi mennä vielä parikin viikkoa. Jäks. Olisi kiva höpötellä ja laittaa ruokaa. Lisäksi residenssi on puolipimeänä – juuri ne lamput ovat särki, jotka vain Belgarion pystyy ehjäämään. Muutenkin kaipailisin kaveria... laitoin eilen viestiä, ei ollut ehtinyt vastata.

 

Kummisedällekin iskee menoa lauantaina eli uurnan lasku (yks, kaks, kolme....) eikä hän pääse roudausretkelle. Prle. Selviäisin itse kyllä muutoin, mutta tällä kertaa pitäisi ostaa vähän semmoista kotitavaraa, joka painaa. En saa niitä kanneltua itse, en sitten millään. Täytynee vielä käydä ystävä- ja toverijoukkoa läpi, josko joku luuhaisi vapaana la klo 10.00 – 12.00.  Ai miksi juuri tuolloin? Kirjasto on auki, ei vielä ruuhkaa kaupoissa ja halvennuksiakin on tarjolla. Piste. En minä voi käydä esim. työmatkoilla ostoksilla, siinä menee aina yksi vapaa-ajan matka, nääs-nääs-nääs. Ei ole elämä helppoa, vaikka niin voisi kuvitella!

 

Nyt taidan kursorisesti käydä läpi evästilanteen. Tänään on normieväät eli leipää, vihannesta, viiliä ja pari viikunaa. Ihan siksi, etten tunne heidän tilojaan yms. Huomenna voidaankin jo esitellä ehkä Wanha Kostaja ;D Lisäksi pakkasin tärkeimmät eli sisäkengät ja kaffekupin – pakkohan sieltä on jostakin kaffetta saada, onhan?! Päivitykset taidan ainakin parina aamuna tehdä kotona, katsotaan sitten tilannetta eli olenko vielä työssä vaiko eikö ja onnistuuko pikapäivitys sieltä. Että näin!

 

--------------------------------------

254944.jpg

 

Purve kissit! Nyt mun tarttee pitää tosissaa matalaa profiilii – mamiska on hurjana. Se suuttu mulle eile ihan raivotäpönä. Nääs kun sitä kissisuihketta ei oo ollut, sitä ei sitt oo tiätty käytetty. Mami oli vaihtanut koko petivaatteeet ja – tuata – nii, mä menin ja levasin ihan siihen keskimmäisell tyynyll. Ett siit tuli sitt melkone huuto ja mekkala. Olin ihan vapaaehtosest eilise päivä bases, kävi mä välil tsiigaas, mutt mul oltii aikastas tylyi. Nyt mä oon kyll täss, mutt ihan hiljaa ja kilti. Kummisetä hakee tänää kuulemma sitä suihkutetta, vaiks mistä sitt, se on jo luvannu! Ett nyt ei sitt tuu ees kuvii, ei mitää. Myrtsi mamiska vaa. Tsori, huamisee....

 

----------------------------------

 

Todellakin, Vincent! En missään nimessä halua muistella eilistä yhteydenottoamme, kyseessä ei kuitenkaan ollut henkilöön tahi kissaan käyvä fyysinen menettely. Ei kyllä paljon puuttunutkaan! Kummisetä siis tuo tänään  Feliwayta, mahdollisimman ison purkin!

 

Päivän slogan: Helvetti on uskon asia – sitä ei ole aina nähtävissä tässä maailmassa, joten siihen on vain uskottava!

 

Päivän biisi: Ysist viiteen

 

Luettua: Tarja Heinonen – Toivo kulkee Datsunilla. Vähäsen epäröin ottaa tätä, mutta tämä olikin yllättävän hauska, tavallaan. Tytön, äidin ja tämän äidin tuntoja, miesystävän valintoja ja elämää Savon jälkeen Itä-Helsingissä. Välillä kulkee ihan hauskastikin eli voinpa jopa suositella kevyttä seuraa kaipaavalle. Ei suurta kirjallisuutta, mutta muutama mukava oivallus! Katriina Lehto – Ulrike Meinhof, lähemmäs totuutta, ei todellisuutta. Tätäpä saikin odottaa kirjastosta.... mutta hyvä näin. Yksi parhaista lukemistani esityksistä ao. henkilöstä ja aikakauden tapahtumista. Hyvät materiaalivinkit ja viitteet, vaikka ne joskus ärsyävätkin. Ja tämä kuitenkin noudattaa peruslinjoja eli ei tuomitse tiettyjä asioita ilman näyttöä jne. Suosittelen erinomaisen paljon asiasta kiinnostuneille – Welhotar piti ja hankkii myös itsellensä!

 

                              265380.jpg

 

  KESKITTYKÄÄ KANNUSTAMAAN WELHOTTAREN KESKIVIIKKOA!!!