Runosuoni kukkii, suorastaan vimmaisasti. Mietin vaan, että kun jo olen täällä, miten pian pääsisi kohta ja nopeasti pois! Onko se muka outoa. Yö meni taas särkiessä ja herätessä vähän väliä - kerran heräsin omaan uikutukseen, kun sattui niin pahasti. Leiki tässä sitten pirteää duunaria. Työkaveri on lomalla, näppiksen päällä oli ilmoitus. Onneksi hänellä on ns. puolipäiväinen sijaistus, eli ja tottakai, esinaisen vakinaistettu tytär. Joka siis on virallisesti puolipäiväinen, mutta joka lähes jatkuvasti tekee kokopäivätöitä. Olenpas taas katkero! Mutta minulla on siihen syytä, prle!

Huomenna ajattelin käväistä taas vaihteeksi etelässä eli visiteerata Hakaniemessä, varsinkin hallissa. Tuhlaan ensin vähän Yrjöllä ja sitten loput penningit hallissa, roiskeisiin ja munuaisiin *virn*. Divariin en uskalla mennä, sieltä tulisi ostettua taas koko kassillinen kirjoja. En mene sinne, ennenkuin joku on maalannut kirjahyllyni ja olen saanut järjesteltyä kirjat kunnolla uudestaan. Sitten ehkä, mutta vain ehkä. Omista hyllyistä löytyy yhtä sun toista luettavaa, josta haluaisin jopa luopua....

Josta taas hauskanhassusti eilisiin puuhiin. Kirjahyllyt aiheuttavat muutenkin ongelmia: ne pölyävät ja jostain syystä meille kerääntyy pölyä aika runsaasti (jaaa, mikähän olisi syynä...). Niitä ei saa kunnolla edes imuroimalla puhtaaksi, se on sellaista söhertämistä. Mutta Welhotar keksii keinot! Muistin, että jossain B-varaston syövereissä pitäisi olla sellainen pieni vanhanaikainen harja & kihveli -yhdistelmä. Löysin sen ja kas, sillä harjalla kun veteli kirjat ja hyllyt, pölisi kummasti. Lisäksi harja mahtui hyllyn alle, jonne en millään vekottimella ole aikaisemmin päässyt. Juu, kyllä sen huomasikin. Sieltä löytyi sellaisia rotan kokoisia pölylämpäreitä. Että nyt on hyllytkin siivottu. *taputtaa taas ylpeänä itseään päähän* Vauhdikas ja tehokas minä. Paitsi että tämän session ja imureerauksen jälkeen iski kamala heikotus, semmoinen puoli-hypo, että oli pakko vetäistä äkkikaffet ja leipää, että tokeni ja paha olo, tärinä ja huiputus lensi pois. Jäks!

Muuten ei mitään järkevää laatimista koko eilisiltana, pelkkää lukemista, vähän nettailua ja lokittelua, vähän Huutista....

------------------------------------

254944.jpg

Purrrmenta, kavrut! No juu, nyt alkaa sitte olla meikäläiselläki suht. normiolo. Kyll se vähä kestiki. Piti olla eiline aamupäivä partsill ensi vähä niinku raikastuttaas itteesä. Sitt mä tulin sisälle ja nukuin päiväsajan tuala sängyss sänkypeiton alla jömmas, siäl on pimeetä ja rauhallista. Heräsin vast illall, ku mamikii änkes sänkyy. No, mä vaihdon taas partsill ja sillee. Ett enempi niinku makoilemisen merkeiss. En mä kissinruakaa sitt oikee välittäny syädäkkää ja mami laittoki mulle vaa vähä yäevästä. Nii, ja tiätty nyt aamull jo kunnon annokset, ku alkaa maistuu. Ja heekut on melkee loppu. Paitti ett mami oliki jemmannu oman lahjasa: se oli ostanu mulle semmosii märkäpussiruakii, mä näin. Ne on jääkkäriss viälä avaamatta. Mä tiän, ne on niit hurrrjan hyvei ruakii. Mä syän aina pussin kerrallaa, ei jää kuulkaas lojuun ne safkat. Mmmm, mä luulen, ett ne on sellasiks päiviksi ku mamin ruuat ei käy mulle - hei onhan ne, jookosta? Tsori, kaikki ei sitt päässy bileisii. Kiva ett kuitenkin kävitte jälkeenpäin, ei voi mitään. Katotaa ens vuanna sitte taas. Ku mull ei vissii mitää omii juhlei oo. Paitsi, ett perjantaina mun ja mamin loki täyttä 1 vuosi kans! Hei, me voidaan juhlii taas *alkaa miettiä*. Juu-hei, juhlitaa vaa!

601959.jpg

Otetaa tänää tällee iisisti, ett ensi meditoidaa ja sitt painutaa uudestaa goisii... Se on taas huamiseen!

---------------------------------------

Kun voisikin ottaa iisisti, meditoida ja painua nukkumaan... tai parkumaan.

Päivän slogan: Minulla on pää, mutta niin on nuppineulallakin!

Päivän biisi: Balladi kaiken turhuudesta

Luettua: Cancade Busnell - Kynsin hampain, tarina hyvin menestyneistä naisista ja menestyksen hinnasta. Argh, en pitänyt - lievää ironiaa havaittavissa, hyvin lievää. Enemmän tyyliä Raha, Rhakkaus, Rhomantiikka,  Amerikkalaiset arvot. Ei siis oikein minun makuuni, menee muun lukemisen joukossa, ei anna aihetta toimenpiteisiin. Marcia Willet - Sydän häkissä, vain aivastus äskeistä parempaa. Ei, nämä romanttiset jutut eivät ole minun makuuni. Miksi näitäkin etsiytyi kaksi peräkkäin. Vielä sunnuntaille. Viekää pois, en tahdo niitä! En suosittelekaan.

                          265380.jpg

                  MASOKISTISTA MAANANTAITA!