Ai että sairastaminen muka kivaa ja leppoisaa? No ei tasan varmaan niin. Ei ainakaan, jos on pakko kuitenkin tehdä jotakin. Eilen oli pakko käydä atteekissa, no samalla sitä kävi postissa ja hoiti pari muuta hommaa eli käytti pari tuntia tuossa kylän keskustassa häsläillen ja palellen, tietysti. No, sain minä hommani hoidettua.

 

Mömelöitä on nyt kaappi täynnä, riittävät melkein loppuvuoden. Osa vain jää uusittavaksi, hyvä näin. Lisäksi sain pyykkipoikia – niitä, mitä pitikin :I Hyvä, että edes semmoisia vielä löytyy! Ei mitään uusmuotisia vaan ihan vanhanaikaisia vieläpä. Ja jotakin kuivamuonaa jömmakaappiin. Sitten taas odottelua kylmässä ja viimassa, kurkkukin on taas kipeä. Argh.

 

Ja kun piti alkaa hoitaa muita hommia, kone alkoi taas tilttailla. No, ajoin kaikki mahdolliset päivitykset ajurista lähtien ja lopulta soitin Belgalta hieman tukea; hänellä oli se ainoa ratkaisu – pöytäkoneen osto ja / tai rakentaminen. Osto tulisi tod.näk. halvemmaksi, koska minä en mitään ihmeellisiä ratkaisuja tarvitse. Ans kattoo nyt kuitenkin vielä vähän aikaa. Kyllä se vaan ketuttaa, kun kone alkaa kuumeta ja illalla sain ajaa tämän paashan ylös yli 10 kertaa. Hmph, kun olisi ollut ihan asiallisia asioita hoidettavana, tämä hyytyy juuri silloin.

 

Tänään ei vuorossa ihmeempää. Jos saisi edes yhden jutun kirjoitettua, parikin kuvaa otettua ja muutaman viestin jätettyä sekä vastattua olisin ihan tyytyväinen ja voisin taas nukkua vähän lisää. On tässä kyllä nukuttukin, on minulla ilmeisesti aika karmea univaje päällänsä. Milloin vaan vähänkin tilanne semmoiselta tuntuu, vedän peitonnurkan silmille ja ei kun unta kaaliin. Vinski lämmittää takaa hartioita ja hurisee – siihen on hyvä uinahtaa >o<

 

Olen nyt ottanut yhdet uusiounet, josko kaffetta lisää ja mahd. toiset unet, jos onnistuisi. Hmph, huomasin, että kylppärikin pitäisi pestä. Sairiksellahan sitä olisi taas siihenkin aikaa?

 

265380.jpg 

 

UUNI PARAS LÄÄKE ON, HÄNTÄÄ HELLII KÄÄRME!