Mistäkähän aloittasi valittamisen tänään? On niin paljon asioita... monta asiaa. Juu, Zimbo tuolla ehdotti unirytmin normaalistamista omilla ideoillaan. No, se ei vaan toimi. Menen minä nukkumaan sitten mihin aikaan tahansa, saan unta vain sen 4 h, joskus huisin hyvänä yönä 5 h. En vain osaa... ei siinä sen kummempaa. Tähän eivät auta mömelöt, eivät mitkään. Minä herään enkä sitten enää saa unta. Tai saan, muutaman tunnin päästä. Mutta kun sitten pitääkin jo lähteä Varastolle. Että turha edes yrittää. Nykyisin nukun aina kun nukuttaa, että saisin edes vähän unta.

Psykopaatti soitti sitten eilen. Juu, tuplataan mömelöannos, koska se ei vaikuta. Jees ja kivat vaan sullekin. Hänen ideansa on se, että jos sivuvaikutuksiakaan ei tule, ei varsinaista vaikutustakaan ole =O Ihan kiva! Hän haluaa minun voivan pahoin, saavan huimausta ja outoja tuntemuksia. Oikein kiva ihminen siis, prle. Suostui kuitenkin lopulta uusimaan osan kipulääkkeistä, ei siis kaikkia. Hän ilmeisestikin halveksuu fyssan ns. vanhakantaisuutta lääkityksen osalta, vaikka olen yrittänyt selittää, että nämä nyt ovat edes vähän tehonneet. No, kyllä, nostan annosta, mutta vasta lomalla. En tahdo haahuilla Varastolla silmät selällään, horjuen ja höpöttäen sekavia. Ei silti, niinhän minä teen nytkin, mutta että vielä pahemmin =b Loman aikana ei niin väliä – enhän minä mitään tee, enkä aio mihinkään ilmeisesti lähteäkään. Tai jos sinne Hakaniemeen nyt sitten, paremmalla ajalla.

Varastolla tuo perhanan naapuriosasto löysi minut töistä! Eli alkoivat kantaa rojua tänne – ähh. Luulin saavani olla rauhassa pari viikkoa. Turha toivo siis tuokin. Ei auta, tehdään vaan töitä melkein täpöllä. Onneksi sielläkään ei sentään ole täysi miehitys päällä. Muualla on tuhottoman hiljaista, porukka lueskelee ja pelailee mitä huvittaa. Minä en ole ehtinyt – ainakaan vielä. Ensi viikolla jään perstaina lomalle, palaan seuraavana perstaina ,D Kiero ja kavala minä, järjestin kaksi lyhyttä viikkoa itselleni. Ihan Varaston ja Iisalamen kiusaksi. Josta tuli mieleen, että Iisalamessa ihmiset tietävät, että korttini on uusittu ja että olen maksanut pankkiin omavastuuosuuden eikä kyytejä saa yhdistellä. Jostakin syystä tämä ei välity kuitenkaan Järjestelmään eikä kuskeille. Eilenkin jouduin itse soittamaan Iisalameen, kun autoa ei vain näkynyt. Heh – ja nyt ne puhelut nauhoitetaankin vielä... voihan kilin kuttu! No, leidi soitti takson perään, olihan se kuitattu, mutta kauan sen jälkeen kun sen olisi jo pitänyt olla Varastolla. Ja kuski sitten valitti, että heinäkuu on hiljaista aikaa eikä kyytejä ole! Kuulkaas, nyt minä en ymmärrä? Taksot eivät koskaan ole ajallansa, mutta silti heillä ei ole kyytejä? Tässä on jokin yhtälö, jota en ymmärrä. Pitänee kysyä Belgarionilta, miten tämä on mahdollista.

Ruokapolitiikka on tänään kehnolla mallilla, oikein hävettää. Olen päässyt pakkasen tyhjäämisessä lähes loppuun. Eilen vielä tarkistin, mitä siellä on. Ylläri-ylläri, sieltä löytyi vielä oranssi maksalaatikko (ja se älytön lihakimpale - hakekaa se pois, jooko?). Minun on pakko ottaa se lodju tänään eväkseksi. Ei siinä mitään, kyllä maksalaatikkoa kerran vuodessa voi syödä, kun Varastolla on salaattiakin vielä valmiina. Tässä olikin jo välillä ihan herkkueväitä. Täytyy muistaa laittaa tofua marinoitumaan nyt aamulla – saa illalla jotakin kivaa wokkipitoista ruokaa sekä itsellensä että evääksi. Eestin Herkkusissa kävijöille: katsastakaa Kohuked-hyllyn alapuolella olevat suklaa- ja kirsikkarahkapatukat, ne ovat äärimmäisen hyvejä! Samoin kokojyväleipä, joka on vähän makeaa, maltaan makuista ja niitä jyviä riittää. Erittäin hyvää paahdettuna! Kävin nimittäin siellä eilen lohtuostoksilla ,D

Täällä ei tapahdu mitään, mistä rapota tai kertoa, edes vänistä sen enempää kuin tavallisesti. Päätän tämän kirjoituksen Welhottaren pimeästä residenssistä siis tähän.

-----------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrrrve, kaiffat! Joo, munki ruakapolitiikka on vähä heikoilla. Vaa kissinmuanaa ja aamull kalkonii ja napikoit. Ei voi ees avata donaripuukkii toi mami. Toisaalta, nyt mä oon goisinu taas partsill, nii ei mikää hirvee nälkä oo ees ollu. Oon vetänyt raksui ja vettä enempi. Joskoha toi tänää laittais pussimuanaa päiväevääks? Pitääki kysyy, mamiiiiiiiiiiiiiih? Joo, se lupas, niit pussukoit on viälä jömmas. Jos se tänääki laittaa jotai ei-kissieväst, nii mull on ainaski parempi ruaka sitte. Mäkää oo tehny mitää. Maannu päivisi partsill ja sitt täss aamuyäll alkanu leikkii mun taravoill, viäritelly palloo ja heitelly semmost jutskaa, ku mami teki mulle. Semmone mist saa helpost kiinni, ei pyäri, mutt voi heitellä. Aika hassu semmone jutska, mä osaa selittää olleskaa. Niinku mylpyrä, mutt ei pyäree... Kukaa ei oo käyny tääll, vaiks Poikaki on pois siält paikast jo. Kai seki tulee taas joku päivä. Mami saa soittaa ja kysyy. Mull ku ei oo seuraa. Aina pitää yrittää saada mami leikkii ja eilenki se sammahti ruisku jälkee suaraa sänkyy. Heräss sitt vaa vähäks aikaa hoitaa mun iltajutskat. Mä sitt menin viäl partsill ja kaikkee, nii ni tää vaa jo goisi. Tai ainaski se flöittas goisivaa... siit ku ei koskaa tiädä. Mä vaa ootan ekaks viikendii ja sitt mamin lomaa. Mull on tylsää yksi! Mrouhhhhhhhhhhh. Eikä meill oo must ny kuveikaa sitt. Tämmöne löyty.

1714820.jpg

Nii ett hei, viikko on kuiteski pualess väliss jo ja se on hyvä! Huamisee.

---------------------------------------

Vincent, pussiruokaa kohta tulossa....

Päivän slogan: Kuolen niin hitaasti, että luulen eläväni.

Päivän biisi: Milord

Luettua: Anne Holt – Julkkismurhat, ei Holtia parhaimmillaan - kekseliästä kyllä. Kesälukemista siis. Gregore Maguire – Noita, Lännen Ilkeän Noidan elämä ja teot. Se mitä ei Ozin velhossa kerrottu... hirmuisen hyvä tarina, jos tietää, mistä on kyse. Suomentaja nyt vähän on sekoillut siinä, mitä suomentaa ja mitä ei. Eli osa paikkojen nimistä on suomennettu, osa ei. Samoin ihmisten nimistä (tai Eläinten ja eläinten). Epäjohdonmukaista siis, hiukka häiritsevääkin. Mutta suosittelen ehdottomasti fantasian ystäville eli kannattaa lukea ,D

                                          265380.jpg

                             KESKIVIIKKO - KEHUKAA VAIKKA ITSEÄNNE!                        

PS: Jostakin syystä uuden Operan ajamisen jälkeen Vuodatus toimii oudosti... mm. julkaisuajankohdaksi ehdotetaan oletusarvona vuotta 3908 - jopa tekstiä korjatessa!!! =D