Luvataan ja luvataan - hmmph. Eilen luvattiin sitä lumimyrskyä täksi päiväksi. Kamalaa myrskyä, tännekin ainakin 20 cm lunta. Juu, juu. Ei tietoakaan ja minä jo ihan varauduin. Kenkimien puolesta ainakin, että pysyisi pystyssä ja otin varsinaiset traktorikengät koipiini. Ja jopa hanskat muistin mukaani. Ja huivin. Ja siellä onkin öbaut - 1, ei tuule, selkeää. Että se taas säästä. Luultavasti tuo pleen myrsky iskee sitten iltapäivällä, kun pitäisi lähteä vängertämään kotikoloa kohti. Grrr.

No niin, no nyt on sitten taas nukuttu pitkästä aikaa peräti 6 h, heräsin vain pari kertaa. Sain nimittäin eilen sen oikean, aidon unensieppaajan, josta taannoin oli puhetta. Toimii ilmeisen hyvin. Unet olivat melko mukavia. Erikoisia, mutta ei painijaisia. Siepparista tulee kuva sitten ensi viikon puolella. Kunhan Belgarion pääsee taas purkaan kameran kuvat. Lisää tarinaa ja tietoa unisieppaajista löytyypi Harmaalta Sudelta. Kannattaa tutustua!

Tuntui, että eilen oli koko ilta taas puuhastelua täynnä. Hörhö kävi kylässä ja kertoi jälleen erään hänen hyvän ystävänsä ja minunkin tuttavani heittäneen henkensä. Kukaan ei vielä tiedä syytä. Hörhö oli matalalla mielin, tietysti. Piristelin häntä tarjoamalla ruokaa, kaffetta ja 10 egen pikalainan hätätapausta varten. Hörhö puolestaan avitti kiinnittämällä em. sieppaajan, koska en itse ylettynyt oikeaan  kohtaan sekä vääntelemällä seinäkellon aikaansa. Kun Hörhö oli poistunut, eksyin koneelle ja vietin täysin huomaamattani pari-kolme tuntia siinä. Ajan kulun huomasin vasta, kun yritin nousta ja olinkin jäykistynyt paikalleni. Lisäksi piti yrittää vielä lukea tuo Hobbin kirja loppuun, koska minulla on ehdoton määräys ilmoittaa Belgarionille heti asiasta, että hän pääsee lukemaan sen seuraavaksi. No, jäljellä on enää vain sentin verran, hän saa  kirjan siis huomenna. Muutenkin huomiseksi on sovittuna tapaaminen Malmilla iltapäivällä, joten vietän varmaan töissä vähän pidemmän päivän. Yleensä tapanani on ollut häipyä heti, kun se on mahdollista. Josko nyt huomenna olisi ihan klo 16 asti. Laitetaan siis harkintaan!

Ai niin - kiitos Gummititin, saimme ensimmäisen värillisen pritatun version Kollikalenterista 2007. Kyllä ovatkin kollit upeita! Kalenteria ihailtiin kimpassa sitten illalla, kun muistin avata postin.

----------------------------------

Purrrrrrrrrrve taas, kavrut! Mun miälestä toi mami vois nyt kyllä harkita tota maitonappien vapaata jakoa. Mä oon pumminu ja pumminu, eikä niitä saa mun miälestä tarpeeks, ei ikinä. Sanotaan vaan, ett pitää syödä kunnon ruokaa. No syähän mä, aamullaki kalkonia. Nih! Mami kyll vissii tarkottaa noit raksuja ja pehmoruokii. Joo, tuota, siis kyllä mä niitäki syän...siis jos niit nappei ei tuu. Mä taidan tehdä jonkin kapinan, ett niit sais kerranki tarpeeks *miettii kovasti*. Mutt mä oon jo pari kertaa yrittäny saada sitä pussii auki, eikä se onnistu, ei sitte millää. Tarttee yrittää taas tänää, jos mami kerta on töissä. Voi se vähän yllättyy, jos mä kuiteski saan sen auki. Toisaalta, se laitto taas mulle kaikkii ruokii ja aamuheekkuva *nolo virn*. Ett kehtaaks sitä nyt pistää ihan ranttaliks. Ja kun mä en oo ihan varma, pitääks mun uskoo sitä, ett niist menee massu sekasi. Mä en taho tulla kipeeks. Se ois kamalaa. Voi joutuu vaiks sinne eläinkiusaajalle, joss haisee pahalle. Ei, kyll mun täytyy tarkemmi miettii tota jutskaa viälä. Eilen mä leikin mamin kaa taas kissatappelusta yhestä hiirulosta, se oli aikastas kliffaa. Mami pyöritti hiiruloo ja yritti piilottaa sen ja mä hyökin perässä, ryästin se hiirulon ja sitten kurmuutin sitä hiiruloa ihan täpöllä! Ja hei, sitt mami syätti mulle jotain ruokajutskaa, joka oli hyvää. Mutt ku se kerto mitä se oli....hups...mä olinki syäny kukkakaalii, siäniä ja jotai sotkuu. Ihmisten vihannesruokaa, hei! Siis mä, kissa, verenhimone saalistaja! Vähäks mua hävetti, vaiks se oli aikastas hyvää, täytyy myäntää...

241574.jpg

Tuli vaa miälee täst fotost, ett joku kehu kans viihtyvänsä hattuhyllyllä ,D On toiki kattiska aika tyytyväise näkönen, eiks? Mutt nyt on kalsa ja mami on laittanu partsin ovet kiinni. Mun tarttee lähtee basee ottaa oikee kunnon unkot ja alkaa miättii vähä, mitä mä keksin iltapäiväylläriks tolle mamiskalle *kiero kissavirn*. Se on purrrrrrr taas huomiseen!

--------------------------------------

Taas tuo maitonappijuttu - huh! Taidan pitää päivän tai parin tauon ja laittaa ne ihan kaappiin jömmaan, että eivät ole jatkuvasti näkyvissä. Ei tästä tule mitään. Kissa on kuin pikkulapsi - karkkia, karkkia, karkkia... ja hirveä huuto, jos sitä ei sitten tulekaan. Ja jollakin kierolla ja kavalalla tavalla yritetään sitten hankkia sitä keinolla millä hyvänsä. Minäkin jään keksimään iltapäiväylläriä Vincentille ;D

Jotakin sentään löysin illalla lokittaessani, tai no, uutta ja uutta. Mutta saatetaan nyt tässä muidenkin nähtäväksi linkki Pyynö-jäniksen seikkailuihin! ;DD

Päivän slogan: Kukaan ei ole hyödytön. Aina voi olla edes huonona esimerkkinä.

Päivän biisi: Strange Fruit

Kai tiesit, miten hiiresi TODELLA toimii:

241572.jpg

TIMMIÄ TIISTAITA KOKO LOKISTANIAN VÄELLE!