STT:n tavallisesti niin luotettavilta tahoilta saamien tietojen mukaan Polgara Welhotar on pahoinpidelty 14.9.08 noin kello 00.12.02. Pahoinpitelijä pakeni välittömästi mouruten paikalta. Tuntomerkit tiedotteen lopussa!

Vincent oli ottanut paikkansa tavanomaiseen tapaansa Welhottaren nassun vieressä. Welhotar ei kuitenkaan tuohon mennessä ollut vielä nukkunut silmällistä eikä korvallistakaan. Tämä ilmeisesti häiritsi myös kissaa, joka tunki häntäänsä leidin suuhun. Leidin varovasti siirtäessä häntää salamannopea vasen tassu iski suoraan kasvoihin. Pahimmat vammat kohdistuivat pottunenään ja oikeaan omenaposkeen. Kyseessä eivät ole pinnalliset raapaisut vaan syvät kynnenjäljet. Tapahtuman jälkeen kissan kuultiin jolisevan, mouruavan ja säntäävän tyhjentämään suoltaan!

Tuntomerkit: Kissa, punavalkoinen, tuntee nimen Vincent. Oleskelee tietääksemme tällä hetkellä Welhottaren residenssissä vaatien kostoa (toim.huom. mistä?). Valitettavasti meille ei ole toimitettu ajantasalla olevaa kuvaa rikollisesta. Asiasta jotakin tietäviä pyydetään välittömästi ottamaan yhteyttä päivystävään kissakriisiapuun! Kissahan tässä on saanut ressiä ja raumoja!

Näihin kuulumisiin ja näkeilemisiin, Malmin kirjeen vaihtaja, joka on vaihtanut jo monta kirjettä,

265380.jpg