Tästähän minä pidän, tästä päivästä siis! Tänään pidän vähän vapaata (taas) ja lähden aikaisemmin, sitten jään lomalle, ehheheeh. Edelleenkään ei mitään suunnitelmia ole, saa ottaa yhteyttä ja ehdottaa kaikkea kivaa. Siis sellaista kivaa, joka ei käy koiville eikä ihan älyttömästi kukkarolle eikä... No joo, taisi sitten jäädä hupit sikseen. Jospa matkaisi Hakaniemeen. Ei, taidan vaihtaa kohdetta, tänä vuonna voisi matkata jonnekin muualle Etelään tai jopa Pohjoiseen, Länsikään ei ole aivan poissuljettu vaihtoehto. Kaikki on avoinna, kuten minäkin ,D Just. Tiedän, oikeasti nuo kirjoitetaan pienellä, mutta nämä ovat tässä nyt käsitteitä (seli-seli-seli-pakko!).

Varastolla U-P oli unohtanut, että jään lomalle. Siis chiiffi on hyväksynyt lomat kahteen kertaan eikä muista. Arvasin ja kävin eilen jo juttuamassa asiasta eli sijaistuksesta. Pyysin, että hän vielä varmistaa, että joku todella on paikalla ja toimii myös sijaisena. Ei se minun tehtäväni tietysti ole, se on työnjohdollinen asia. Suojelen myös itseäni älyttömältä työsumalta seuraavana maanantaina. Töitä ja touhua riitti eilenkin. Hätinään ehdin saada ison pinon valmiiksi ja pöydän tyhjäksi, pakenin vähän etuajassa ulos odottamaan taksoa ja lueskelemaan. Ehhh, henkilöstölehden leidi pyysi paria kirja-arvostelua. Pyysin noukkimaan sieltä muualta sopivat, joita voisin vähän editoida... Vähän itsekseni naureskelin, ei hätiä mitiä, vastahan muutama kuukausi sitten tein tarjouksen asiasta.

Koiville tämä viikko ei ole tehnyt yhtään hyvää! Siis typerän fibron, roskakoppadiagnoosin, lisäksi tuo akillesjänteen rappeuma ja jatkuva tulehdus tuossa malleolien tienoilla ei ole kivaa. Se nimittäin tekee sen, että jos astun vähänkään sivuun tai jotenkin oudosti, nojaan jalalla väärin tms. seuraa myös rankaisu. Nyt se seurasi siten, että alkuviikosta tuli jälleen kipukohta tuohon jalan päälle. Ei ole voinut lepuuttaa, nyt jalkapöytä alkaakin taas muistuttaa kaviota. Samoin ilmeisesti aivan työperäinen koipirasitus (olen koko viikon ravannut mm. talon ainoalla matriisikirjoittimella vähän väliä) on saanut aikaan sen,että särkee ja juilii muutenkin tavallista enemmän. Tänä aamuna olen jo pari kertaa melkein vetänyt lipat – onneksi on pieni kämppä! Onneksi on nuo lastenkengät, remmejä ja tilaa riittää. Ja Crocksit varalla. Prle nih. Kun vain olisikin yksi selkeä tauti, mutta kun on monta ja kaikki vaikuttavat liikunta- ja toimintakykyyn sekä särkevät! Kiva cocktail, kuten muuten mömelöannoksenikin ,D

Pitää tänään kotimatkalla postiin hakemaan paketti, pari paitaa ja kirja. Kivaa! Sain eilen yhden paidan, joo, ostin varmaan pariinkymmeneen vuoteen ensimmäisen silitettävän kangaspaidan – minusta ON tulossa hyvää vauhtia itsekin pitsiniska ,D Eikäs, se on hauskaa mallia, erikoinen ja silleensä. Hintakin oli kohdallansa, Enklannista, pk:t mukaanluettuna yhteensä 7.5 juuroa. Siis uusi, laput mukana, eihän tuolla saa mistään HöMästä mitään. Sitten ostin nätin tupakkakotelon – ihan teidän kaikkien kiusaksi. Muahaahahahahaah. Tästähän tulee hyvää vauhtia oikea muottiloki, piruvie. Mitään muottia ei kyllä ole eikä tule, turvat tukkoon vaan siellä, jooko?! Juu, minä olen hiukan maanisen aggressiivisella tuulella tässä. Olen nukkunut aivan liian vähän ja minua sattuu sekä, jos joku vielä muistaa, olen jäämässä lomalle :) 

Ja mitä tulee kaikkiin kivoihin hoitovinkkeihin ja jaksuhalipaitulicrockseihin, kyllä niitä voitte toki jaella. Minä en vaan ota neuvoja käyttööni; en syö mitään luontaistuotekaupan parhautta vaan lekurin määräämät mömelöt ja teolliset lisävitskut. Ei, en lopeta tupakointia enkä viinan juontia. En muun ohella siksi, että mietin itseni lopettamista lähes joka päivä. Laulamisen ja miesten käytön rajat määrään vain minä! (Niinkuin tuotakaan nyt olisi tapahtunut tai edes tarjolla.) Hei – tämä on minun lokini ja minä ihan itse teen täällä mitä vaan ja mellastankin, jos huvittaa. Muut saavat selittää ja korjata jäljet, jos siltä tuntuu. Jokainen lukee näitä jorinoita täysin omalla vastuullaan! Kommentointi on suotavaa ja jopa toivottavaa, lisäksi jokainen voi meilata suoraan ihan mitä haluaa – osoite on tuossa oikealla. Ei, en minä ole pahastunut enkä närkästynyt, kunhan vain kerron asioiden tilasta.

Ulkona näyttää oikein mukavalta, tänä aamuna ei enää tuule ja siellä suorastaan haisee kevätkesälle! Linnunpirhanat huutavat ja mesoavat – karmeeta kuulla. Malmilla kaikki siis paikallansa kuten aina eli hiljaista ja rauhallista *virn*.

--------------------------------------

254944.jpg
Purrrrrrve, kaiffat! Nonnih, tuliha sitt eilisest kunno kissipäivä. Orja ku tuli himaa, sill oli karmee nälkä. Mä luulin, ett se rupee jo riipoo raakaa fisuu, ei nyt kuiteskaa. Se heitteli vihanneksei pataa, sipuloi ja haisupurveleit ja alko keitellä. Sitt se vast etti jääfisuu esill ja sulatti mulle yhen fileen melkee kokonaa. Njammmmmmmmmm, oli hyvääää! Kaikkin söin, juu. Yhtää ei jääny ja heekkuu oli. Nyt aamull oliki nii kronkeli olo, ett söin vaa pualet ensi kalkonist ja napikoitakii vähä tsiigasi. No kyll mä sitt hiffasin, ett eihä noit eilisii heekkui kummiskaa aamull tuu. Mutt aina sitä kandee kuiteski pummii, jos orja vaiks heltyis tai unohtais joskus ees jotai noist sen omituisist muka-periaatteist. Sill mitää periaatteit oikeestaa oo, kuha selittää toss vaa. Orja se on, munt varte tänne tehty – ett mä saisi safkaa, ovet avattais, kakat korjattais, joskus paijattais ja muuta - mutt vaa sillo, jos mä haluun. Nih kerta! No nyt se jää sitt oleen mun kans ja palveleen mua ainaki viikoks, mmmmm. Ihan parasta, me mennää goisii ain uudestaa aamusi ja ollaa kimpas ja kaikkee. Ja se saa tekee hyvei ruakii mulle-mulle-mulle, joo nii se saa tekee. Muute voi käydä vähä jossai, jos tua mulle kans jotai ja semmost. Saa tääll käydä viaraitki, jos ne on kivoi. Mä tarkistan senki aina, kummosii ihmisii tääll käy, jos ne meinaa on viarait. Tänää ei sitt tuu mitää fotoo, kaamera on viälkii lainass ja toi laitto ton sen yhe laatiko kuvan tonne ylös jo. Olkoo, se vähä näyttää mult toi katti. Jos se nyt mamin miälest näyttää multa, sitt se voi pitää sitä meges, muute ei. Joo, kyll se vähä näyttää, saa luvan.  Ai se kuva tuleeki sitt tähä, okei, okei...

1242353254_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaikki kavrut hei, nyt on perstai ja viikendi alkaa – pidetää kivaa!

----------------------------------

Vincent, uhoava ja sanavalmis sekä niin vaatimaton pikkukissa...

Päivän slogan: Kun tulet tienhaaraan, kulje siitä!

Päivän biisi: The Bear

Luettua: Cornelia Funke – Musteloitsu, jatkoa Mustesydämelle ja pitäisi olla siis trilogian toinen osa. Meggie haluaa myös kokea Mustemaailman, tavata keijut ja ruhtinaat. Pikku ongelma vain, ääneen luetut sanat veisivät hänet tarinaan, mutta eivät toisi takaisin... Tämä on pakko lukea vasta ensimmäisen osan jälkeen, muuten tähän ei oikein saa tolkkua. Mustesydämen olen lukenut niin kauan aikaa sitten, että täytyisi lainata sekin uudestaan. Eli suosittelen lempeän fantasian ystäville, kyllä tämä on omalla tavallaan hieno, mutta yksistään luettuna hieman sekava – taustat pitää tietää tai arvata. Eli en suosita yksistään luettavaksi. Sen sijaan suosittelen koko trilogiaa (?) kaikille fantasian kavereille! Elisabeth Peters – Krokotiili hiekkasärkällä, tästähän on vähän kohkattukin. No joo, minusta tämä on kuin Agatha Cristien elämänkertaa maustettuna sopivilla murhilla, rhomandiikalla ja traghedioilla. Aika mukavaa vanhahtavasti kerrottua, jo iäkkäämmän (!) leidin tekstiä. Kyllähän tämän luki, mutta ei tämä nyt niiiiin erikoinen ollut. Sopivaa kesälukemista dekkareiden ystäville, varsinkin jos pitää Egyptistä ja on ihastunut Christieen... eli ei paha, mutta ei nyt hirveästi hätkähdytäkään.

265380.jpg 

JOTKUT SANOVAT SITÄ LOMAKSI =b