sentään sain eilen käytyä hoitamassa ne asiat, jotka pitikin eli vain pakolliset. Sen jälkeen olinkin taas supirätti. Pyykit koneeseen, keittoa tulelle ja apehtimisen, pyykin ripustamisen ja tiskaamisen jälkeen kunnolliset päikkärit. Unet ovat olleet kateissa pitkään eli uni olikin äärimmäisen syvää. Sen jälkeen tietty oli taas aika tokkurainen olo. Kaffetta ja ns. pienen kivan harrastuksen pariin ;)

Eli eipä sitä ole taaskaan saanut mitään järkevää aikaiseksi. Maanantainenkin jo alkaa taas vähän huolettaa, mutta toisaalta: mitä välii. Kurkku on kipeä, ähhh. Ei kiva, menenkin tästä peiton alle. Vetelin aamukaffet ja lääkityksen, joten tehoja odotellessa jätänkin tämän seisoskelemaan hetkeksi. Paleltaakin, argh!

Huh, olipahan taas kanmoittavan eläväisiä uneja... voi kun olisikin niin vilkas sekä fyysisesti että muutoin yhtä hupikasta. Tuo duunikin, jota unissani tein, kelpaisi siinä sivussa. Ainut fittimäinen juttu oli taas se, että nukkuessa kädet puutuivat enkä saanut niitä mitenkään liikkeelle herätäkseni ja herätessäni. Tuntui kun olisi ollut sidottuna kiinni, se ei ollut siis mukavaa vaan ahdistavaa. Lisäksi söin hirmuisen hyvää sukulaatia siinä, eipä ole semmoista torpassa :( Onneksi unessa on sentään jonkinlaista elämää, yleensä hyvinkin vilkasta!

Jäänkin odottelemaan Belgaa lounaalle, tarjolla fisusuikuloita wokissa erinäisten sopivien vihanneksojen kanssa. Kelvannee hänellekin, minä ainakin olen jo nyt nälkäinen, vaikka vetäisin vaihteeksi yhden puolikypsän päärynänkin hätääni. Taidan keittää vielä toiset kaffetkin, jos sillä saisi ajatuksensa järjestykseen. Vaikka väliäpä näillä ajatuksilla, ovat taas niin lennokkaita toisinaan, että itseäkin oikein hävettää ;)

Mutta saa kai sitä edes ajatella, kuvitella ja nähdä unia, jos ja kun elämä on muutoin sen verran tylsää ja ahikasta – kirjat tosin lievittävät, mutta unet ovat vielä parempia. Silloin kun unta sattuu saamaan ja juuri nämä pienet pätkät ovat meikäläisen erikoisuus.

Palanneemme astialle!

265380.jpg


POLKA – HÄN JOKA MIELUUSTI UNEHTISI JA UNEKSISI ENEMMÄNKIN!