tosin erinomaisen kauhistuneena! Minä niiiiiiin tykkäisin olla kotona, lukea ja kirjoittaa, hissutella mitä huvittaa. Pari päivää jopa meni ihan kohtuuvähillä säryillä ja miten upeaa onkaan nukkua uusiounet kaffien ja mömelöiden jälkeen sekä päikkärit ruuan jälkeen. Unta öisin tulee edelleen liian vähän, kivut herättävät – ei siihen oikein mikään unilääkitys auta...

 

Pitääkin manailla, että tuo torstain hullu retkeily teki sen, että eilen hätinään pääsin kävelemään. Mutta oli vähän pakko, kyllä se teki kipeää. Myöntää täytyy, jokainen askel oli kuni sillä helkkarin merenneidolla... argh! Sain kuitenkin ison satsin vihanneksia halvennuksella, samoin kilon lohifileetä tosi kohtuulliseen hintaan, siitä met syömme ainakin kaksi kertaa! Samoin muistin ostaa kaffetta kotoon ja Varastolle, kissalle jömmamuonaa ja muuta semmoista. Nyt pitäisi siis olla taas torpan varastot täydennetty jokuseksi aikaa. Harmi vaan, että vihanneksia ei voi oikein jömmata, ei ainakaan salaattia, kurkkua jne :I Luulen, että ne eivät mahd. tykkäisi pakkasesta.

 

Sain vielä eilenkin yhden jutun aikaiseksi, hyvä minä. Tosin vastaavasti taas luin kaksi uutta kirjaa, joten taas se pino alkaa kasvaa. Se on tuollainen itseään täydentävä systeemi. Kyllä se siitä taas aleneekin, kun vuoden vaihde lähenee. Silloin on hiljaista kirjarintamalla, vain mainoksia pyörii, mutta mitään ei oikein ilmesty! Suurin osa joulu- ym. myynnistähän ilmestyy jo alkusyksystä, ainakin siis aikataulun mukaan. Se onkin sitten eri asia, miten niitä tosiaan mainostetaan ja myydään. Mutta erinomainen kirjasyksy taas, oikein hieno. Kun ei sienestämään kerta pääse, pääsee kirjastamaan :D

 

Kotohommia en kyllä saanut vielä *köh* tehtyä yhtään. Eilen pyöritin koneellisen pyykkiä ja sentään vaihdoin puhtaat lakanat. Se on jo paljon se – minulta. Pitäisi niitä vaatteita vähän kursia koneella kasaan, mutta kun ei vaan jaksa / huvita / saa aikaiseksi. Jospa tänään, kun Belgagin on tulossa? Yleensä tarvitaan joku aina innostamaan meikäläinen puuhastamaan jotakin tämän suuntaista rojektia.

 

Näin eilen Exän, jössus! Aina vaan äijempi ja aina vaan samoissa kuteissa, kohta 25 v. vanhat rätit päällänsä. Ja minä kun ostin sopivampia ja hyvän näköisiä, hän ”siivosi” ne roskikseen – ei edes kierrätykseen. Arvatkaas, ketä  otti päähän! Samalla siivouksella meni mm. meikäläisenkin vaatetta ja tavaraa sekä osa Belgan kamoista. Molempia harmittaa, kovasti. Varsinkin kun Exä ei ns. oikeasti sitten siivoa kuin ehkä kerran parissa vuodessa...

 

No, olutta mikä menyytä. Turha tuota on harmitella ja sehän on maallista vaan. En minä niitä niin kaipaile, mutta tuo mentaliteetti harmitti ja harmittaa vieläkin.

 

Harmittaa myös paluu Varastolle. Siellä on taatusti taas rajusti hommia odottamassa, lomituksesta ei lähtiessäni ollut tietoa, vaikka Upo loman oli hyväksynyt jne. Joku vähän mättää! Eikä ihan vähänkään, pari asiaakin selvisi tuossa ihan yllättäen. Mm. se, että henkilöstöhallinnosta joku vuotaa salassapidettävää tietoa. Ilmeisesti tyyliin ”älä kerro kellekään, mutta...” ja sehän leviää sitten kaffipöydissä ja juoruiluna heti ympäriinsä. Ikävää, mutta totta! Ajattelin jo, pitäisikö tuosta mainita. Kyse on mm. meikäläisen sairaslomapapereista, parin muunkin poissaolon syistä jne. Ei oikein mukavaa!

 

Omisarvis lähetti jostakin syystä B-todistuksen kopion... ähh. Eihän minulla ole sitä toistakaan kotona, se on Varastolla tallessa lukitussa kaapissa kuten muutkin asiapaperit hakua varten. En yhtään tiedä, onko hän muuttanut sitä vai miksi ihmeessä se nyt piti oikein lähettää :O Ihmettelen... No, ne hakupaperit laitan varmaan jo heti ensi viikolla menemään eli odottamaan ensimmäistä hylkäämistä!

 

Ei siitä kuitenkaan mitään tule, sen verran skeptinen minä olen! Nyt olen myös löytänyt kohtuullisen lääkityksen, mutta sekin on sellainen, että omisarvis sitä tuskin määrännee: päivällä tietyt kipulääkkeet ja yöksi toiset – siitä voipi tulla epäily jostain väärinkäytöksistä tms. Mutta näin ne kyllä auttaisivat paljon paremmin ja tsekkasin, että kipupolilla on käytetty tällaista yhdistelmää aika monellakin kipupotilaalla. Josko siihen voisi vedota?

 

Sekin on ensi viikon asia. Yritetään nyt selvitä tämä lauvantai ensin alta pois. Ja ei kun keittelemään kaffetta – kaffen kulutus lomalla on kyllä melkoista :D

 

265380.jpg 

 

POLKA, JOKA ON VANHANAIKAINEN KAFFETRATTI!