Eli sinä, pikku ystävä, joka halusit jättää 20 kpl spammeja vanhoihin kirjoituksiini - onko nyt kivaa? Kohta tämän jälkeen etsin tuolta vakoiluvälineistä OIKEAN osoitteesi ja sitten tulee pientä kärsimystä takaisin. Olisitpa edes kirjoittanut jotakin, olisin ehkä lukenut ne. Mutta tuo järjettömien kirjainten yhdistely lienee vienyt sinultakin aikaa ja vaivaa - joten mietin mitä kannattaisi ja pitäisi tehdä! Et varmaan tiennyt, että täällä on moderointi käytössä, eli kommenttisi eivät tule näkyviin ennen Minun - The Lord Of This Blog - hyväksyntäni jälkeen. Eikä noiden hyväksymisessä olisi ollut mitään järkeä. Ennemmin olisin hyväksynyt pelkät perkeleet ja villuilut tai ihan vaan äänekkäät kommentit paskasta lokista, kehnosta kirjoittelusta, pelkästä ruikutuksesta ja skeidan vääntämisestä kuin silkan kiusanteon. Joten, jollet ole poikani Belgarion ja suuttunut jostakin, olet ilmeisesti kehitystasoltasi melko alhaista luokkaa, veikkaisin niveljalkaisiin kuuluvaa alalahkoa. Hiukka pistää vihaksi! Mutta turhaa työtä sekä sinulle että minulle...

Työpaikka muistuttaa jo melko hyvin lämmitettyä saunaa. Onneksi työkin on tilapäisesti hieman vähentynyt toisen suorittavan tahon lomien takia, joten pystyy ottamaan aivan pikkuisen lungimmin. Toivottavasti tämän viikon. Mikäli edellisiin kesiin on uskomista, tämä kestää todella vain viikon, sen jälkeen alkaa jo palailu lomilta ja ihmiset ovat puhtia täynnä.

Kaikkein inhottavinta on se, että eilen jopa näin ukkosrintaman ja kuulin ääniä (no siis ukkosen ääniä!!), mutta viisaasti tuo kiersi Malmin, samoin iltamyöhällä....Me täällä vain kidumme. Yöllä heräsin n. tunnin välein kiertämään hikeä letistä ja vaihtamaan tyynyn kuivan puolen päällepäin. Taisin vaihtaa kuivaan tyynyynkin. Eli levotonta on yöuni. Kun käy aamu- ja iltasuihkussa, se on yhtä tyhjän kanssa. Kuivatessa tulee jo hirveä hiki uudestaan ja kun on ehtinyt makkariin vetääkseen jonkun rievun päällensä, valuu hiki jo valtoimenaan. Eli turhaa kaikki - ei kannata edes mennä suihkuun, no ehkä kuitenkin muiden takia, itselle siitä ei ole iloa kuin 5 minuutiksi.

Vincentkin vaikuttaa olevan aivan repona:

-------------------------------

Purrrrrrrrrrrrrrrrrepona, jeps. Eilenki mä vietin koko päivän partsilla ja sitte ku toi aurinko alko räköttää sinne ja mamiska tuli himaan, mä vaihdoin saunaan. Ei sielläkää enää oo hirveen vilposta. Ihan illalla mä heittäydyin taas oikein pitkäksi ja littanaksi pöydän alle lattialle, siinä kulkee pieni tuulenviri ja se lattia on oikee vilpone ja mukava. En mä jaksanu mammaltakaa kun vähän pummata ruokaa. Mutt sitte mä kyllä innostuin, ku se alko vääntää jotain kanahötskää. Mä ruikutin ja kuolasin, mutt ei se antanu mulle sitä. Musta se on ihan väärin! Mutt se sano, ett siin on jotai mausteita, joita mä en voi syödä ja kyllä se sotku dunkkaski vähä oudolle. Mutt ku mamma kääns selkänsä, kävin mä nuolasemassa kuiteski sen sekotuskauhan, ainaski kaks kertaa. En mä tiedä mistä se sen huomasi, oisko pahus taas mun kaavoja jääny jonnekki hellan vieree...En mä muute paljastu, kun mä oon tosi hyvä hiipiin! Sitte se laitto ne muhiin ja kannet päälle. En mä saanu ees maistaa. Vaikk kyllä se haisi taas se ruoka, kaikille niille töhkille, kun toi orja tunkee sinne aina sekaan. Sen pitäis jo ymmärtää ostaa kissaystävällistä ruokaa, mut ei - kouluttamista tässä suhteessa viel tarvittais!!!

121645.jpg

Kissa ja paisti -yhdistelmä...meilläki noi pulut välillä rassaa mun hermoja, muttei niin pahasti kuin lokit! Lokeille mä vielä kostan, heti kun jaksan! Nyt mä oon syöny mun raps-kinkun jä mä rupeen aamu-unille, niin ett terppa vaan kaikille  koville kolleille ja upeille leidille - tavataan, lokataan ja semmosta!

-------------------------------

Alan selvittämään tuota spammaajaa, varo, kostoni on oleva kaamea. Jos tunnen sinut henkilökohtaisesti, istun päällesi. Jos en, saat sellaisen norjalaisen vieraan koneeseesi, että et uskokaan, vielä!

Päivän slogan: Työtä työ kaikki, vaikka koiria saareen soutais!

Päivän tehtävä: Testaa, miten kyyninen olet!

TIMAKKAA TIISTAITA KAIKILLE - ETENKIN TALLINNAAN MENIJÖILLE ;D