Ei hyvät taaskaan heilu! Valituspostauksia välttävät voivat jättää tämän siis suoraan lukematta. Jukka ja Matti (no ne unikaverit) karttelevat minua edelleen aktiivisesti. Siksi kävinkin yöllä ihailemassa kuuta pariinkiin otteeseen. Uni ei vaan tule tai herään vähän väliä, särkee, juilii, puuduttaa *uusi oire*. Ei kiva, se on tuo prhanan selkä! Viikon päästä siis uro-.... ei kun siis tietty ortopedin vastaanotille. Saisi keksiä jotakin vekkulia. En nimittäin pysty enää edes istumaan kovin pitkään ilman selän ja koipien pros... äh, siis protestointia. Viallahan siellä on kaikki ja aika pahasti vieläpä! Argh!

 

Viikon päästä pitäisi myös Varastolle, muka lomalta ja sairaslomalta. Prle, minä mitään ns. lomaa ole pitänyt. Kyllä tämä on enempi semmoista kuntoutuslomaa olevinansa. Enkä taatusti liikahda ulos(kaan), jollei välitöntä tarvista ole. Hellekin tuntuu taas olevan tuloillansa. En tykkää. Enkä tykkää kesästä, en ainakaan tästä kesästä. Minä tiedän tarkalleen, mitä tein tänä kesänä! Valitin ja märisin....

 

Tälle päivällekin olisi vielä vaan pyykkäämistä, nyt siirtyen jo ns. normivaatteisiin *helpotus*. Sain eilen yhden vaivaisen tekstin eteenpäin. Parempi sekin kuin ei mitään. Tuossa olisi pino, mutta kun ei irtoa niin ei vaan irtoa. Ajatukset kun askartelevat vähän muissa asioissa. Muonaakin olisi taas vängerrettävä, jospa tekisi punaista tofua. Viimeksi siitä tuli aivan jumaleissönin hyvää! Punaista siksi, että änkesin mukaan jokusen pehmenneen tuoreen tomaatin, rutistuneen paprikan, paljon chiliä, sipulia, valkosipulia jne. Keittelin pohjaa aikani ja lisäsin sitten pienen kipollisen tofua, njam. Siitäpä ei tofumuona paljoa parane.

 

Kaikenlaista oli ollut suunnitteilla, mutta tämä saikku ja jatkoloma kaatoivat taas nekin onnettoman pienet mahdollisuudet tehdä jotakin. Eli nyt vaan ollaan ja möllötetään residenssissä sekä seurustellaan henkevästi karvamöllin kanssa! Feliwayta on ostettu ja se on nyt testauksessa – ans kattoo.

 

Jahas, taidankin tarttua uudelleen kirjaan ja jatkaa lukemista. Mitäs tässä meikäläinen muuta *prle*!

 

265380.jpg 

 

PAREMPAA MAANANTAITA MUILLE!