Painukaas ulos sieltä. Nauttikaa ”urheilusta ja raikkaasta ulkoilmasta”, prle, nih kerta! Täällä edelleen kärsitään ja kipuillaan – ihan vaan huvikseen, tietysti. Ahittaakin. Pitäisi huomenna Varastolle, tai ei siis pitäisi vaan pitää! Jos ei kestä, sitten Arvaustalolle... mutta kun ne omisarviksen ajat ovat kortilla. Nettiajanvarauksessa ei ainakaan ole aikoja kuukauteen. Argh!

 

Muuten vietetty luppoaikaa eli luettu. Ei mitään muuta. No, syöty. Vähän pyykätty ja ne pari vaatetta sentään viikattu kaappiin. Tänään pitäisi saada vielä jotakin muonaa ja evästäkin aikaiseksi, imureerattua kursorisesti huusholli katinkarvoista ja käytävä pakkoruiskussa. Inho. Eipä huvittaisi yhtään mikään. Tekisi mieli mennä takaisin nukkumaan. En olekaan vielä nukkunut kuin parit uusiounet. Viimeisin uni oli niin veemäinen, että katselisin sen mieluusti katkeroon loppuun asti.

 

Yhden jutun sain valmiiksi, muut edelleen odottavat. Ei jaksa, ei huvita. Ähhh. Kaikkea pitäisi, mutta kuten sanottu, ei vaan viitsi ottaa tehdäkseen. Edelleen siis laiska ja saamaton.

 

Siksi tämä postauskin on yhtä laiska ja saamaton. Koipien lisäksi myös kättä särkee eikä kirjoittaminen siksikään oikein kovasti huvita. Taidan lähteä katsastamaan lääkitystilannetta, josko löytyisi jotain kivahupia...

 

 265380.jpg

 

POLKA ”TÄÄLLÄ VIETETÄÄN LAISKIAISTA ILMAN PULLIA”...