Kuten olen jo useammankin kerran maininnut *kopioi itseään*, inhoan näitä sunnuntaipäiviä. Olen aina inhonnut. Näissä ei ole mitään hyvää. Koska viikolla ei pysty eikä jaksa siivota, tänään on sitten siivouspäivä. Imuroidaan siis kursorisesti sekä ehkä, hyvin ehkä, pyihitään pölyjä ja läikkiä sieltä sun täältä. Jos huomataan, jaksetaan ja muistetaan. Lisäksi tehdään ruokaa ainakin kolmeksi päiväksi evääksi Varastolle. Käydään pakkoruiskussa varo-varo-vasti. Tilataan taksot normiaikoihin, mainitaan lopussa, että muutoksista ilmoitetaan ajoissa. Tänään kerätään myös laskut ja katsotaan ne läpi, laitetaan kaikki maksuun eräpäivinä. Tsekataan HelMetin varaus- ja uutuuslistat, varmuuden vuoksi. Tehdään muutakin semmoista, mikä ei yhtään huvittaisi. Kiroillaan jo huomista päivää sekä uuden työviikon alkamista. Juuri kun alkaa olla vähän parempi olo ja on saanut nukuttua melkein 5 tuntia, joutuu taas sinnittelemään tosi lyhyillä unilla 5 vrk. Koivetkin näyttävät normaaleilta ja särky on kestettävän rajoissa. Mutta huomenna kaikki on taas toisin. Ähh.

 

Eilen Belga kävi siis tavan mukaan lounaalla, olimme oikein tyytyväisiä appeisiin. Tarjolla jokunen uusi pottu, savukalaa vähän, herkkareita purjon kanssa paistettuna, tsatsikia, etikkapunajuuriraastetta, saladoa sekä rutkasti erilaisia mausteita kylkeen tarvittaessa. Jälkkärinä ensin omatekoinen jädelö, myöhemmin keksikakkua kaffen kanssa. Belga sai mukaansa tietty myös vähän heekkuja. Lopuksi hän lupasi pestä residenssin ikkunat, ehkä ensi viikolla tai seuraavan. Kelistä riippuen, eilen nimittäin tuli sen verran lahjakkaasti sadekuuroja, ettei ikkunanpesu oikein houkutellut. Lupasin maksaa siitä kuten joutuisin muutenkin maksamaan, joten asia lienee ok. Hyvä.

 

Jahas, jospa laittaisi pari kirjoitusta tuosta menemään. Lukisi hetken, keittäisi uudet kaffet sekä alkaisi miettiä, mitä Varastolla syödä pari päivää. Sen jälkeen sitten siivousahia ja muuta ärsyttävää.

 

Ei, minulla ei ole mitään kantaaottavaa, raflaavaa kirjoittamista. Tämä oli siis tässä!

 

 265380.jpg

 

POLKA, TYLSÄ JO KIRJOITTAESSAAN!