Perunapellollehan se on lähdettävä taas tänäänkin – siis ulos. Koipiseni eivät tykkää, eivät sitten yhtään. Selkäkin alkaa taas osoittaa niitä erittäin pirullisia merkkejään, niin pirullisia, että taas pelottaa. Argh! Ilmoista ei edelleenkään väliä, mutta olisipa joku taho, joka voisi tehdä jotakin tuolle maanpeitteelle! Minä en kohta pysty jaksamaan. Argh!

 

Ja etteivät taksot tänäänkään pääsisi helpolla, eilinen noutotakso kierteli taas pisintä mahdollista reittiä. No, se olikin normitakso mittari päällä eli näitä ylivuotoajoja... jotka käsittääkseni kuittaavat vähintään ao. summan, jollei jopa enemmän aina yhdestä kyydistä. Että kivat vaan teille. Yritin taas ehdotella kääntymisiä, mutta vasta vihoviimeisessä risteyksessä mies suostui vaihtamaan kaistaa, kun sanoin jo himppasen rumasti. Näin siis rokotetaan viime kädessä kaupunkia. Jännää; kaupunki rokottaa itseltään lisää rahaa :O On tämä järjestelmä niiiiin omituinen, ettei sitä aina ymmärrä. Edelleenkin se reilu kilpailutus puuttuu (ja puuttui), mutta nyt ei siitäkään sen enempää. Toivon taas vain pääseväni Varastolle ja takaisin kotoon postin kautta. Siellä on yllättäen kirjattu kirje – se on joko eräs tilaamani juttu tai jotakin tärkeää / hankalaa / ikävää. Toivottavasti se on se tilaus *peukuttakaa*!

 

Muutoin Varastolla on normitöitä normimäärä. Pientä vajetta vielä on nähtävissä sekä päällikkö- että työntekijäpuolella eli ihan täpöllä ei vielä toimita. Yksi miitti olisi loppuviikosta, puolipakollinen sellainen. Ans kattoo taas, jaksuuko sitä. Mieluummin ei, jollei kukaan hätistele sinne...

 

Kävin Serkuissa eilen ja kauppa oli melkoisen autio ja tyhjä. Ostettu tyhjäksi juhlien aikaan ilmeisesti, jopa perusjuttuja uupui. Tänään on tulossa kuorma, minä kysyin! Ja sinne siis myös käypi tieni, minultakin uupuu eräitä Serkkuin perustarvikkeita ja Belgalta tietysti myös, joten pakko se on sinnekin vähän tuhluuttaa.

 

Onkohan muuten Vinski vonksahtanut taas jotenkin aikataulutuksessa. Olen jo parina aamuna, no, siis tuossa klo 2 pintaan herännyt hirmuiseen kissajollotukseen, kollimouruamiseen oikein. Juuei, on leikattu, on. Mutta olen aina ollut sitä mieltä, että siinä on vähän veitsi lipsahtanut. Edellisyönä olin jo kuulevinani, että joku takoi seinään / lattiaan (eli omaan kattoonsa). Meteli oli garmiwa. Yritinkin pitää sitten eilisillan kissin hereillä ja puuhissa sekä syöttää sen ennen nukkumaanmenoa turvoksiin, että nukkuisi edes klo 3 asti! Pirulauta, kun ei muutenkaan saa nukuttua! *huokaus*

 

1294763989_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

 

 

 

Että tällaista normieloa tänne. Ei kerrottavaa ja se on toisaalta ihan hyvä näin. Jos ei ole hyvääkään, ei varsin hirveän pahaakaan. Mikäli ei normiväninöitäni lasketa ja niitähän ei siis tietenkään lasketa, eihän?

 

Tämä lähtisi nyt keittelemään vaihteeksi kunnon kaffet, riipimään mömelöt ja vitamiinot sekä hoitamaan lisää kissa-asioita. Hmph.

 

265380.jpg 

 

POLKA – TUO KAIKKIEN KISSOJEN KE(I/HN)OEMO....