kyllä jaksaa ottaa päähän. Olen niin orientoitunut siihen, että pääsisin kohta lomalle. Vapaalle. Ettei vaan aina sairikselle. Että voisi vähän ottaa vaikka kuppia – se olisi juuri nyt tarpeen. Suoraan sanoen, tekee ihan sairaasti mieli muutamaa siideriä tai jotakin alkopitoista!


Varsinkin kun Hörhö käväisi eilen kääntymässä. Heitin ulos. En kestänyt ensinnäkään katsella ja toisekseen kuunnella. Kunto oli Mr Too High –luokkaa, en tiedä olinko enemmän kateellinen vai kettuuntunut. Mutta ei auta, muutama homma on hoidettava, on ihan pakko. Ainakin keskiviikkoon asti on oltava töissä.

 

Voi kun pääsisikin sitten jo lomalle! Näin minä esitin jo viime viikolla, toivokaa tekin, että se toteutuisi. Minulla olisi muutakin tekemistä, semmoista vapaa-aikaan liittyvää höperehtimistä...

 

Lisäksi residenssissä on niin kylmä, että eilen ruiskun jälkeen piti vetää talvitakki päälle ja kömpiä kahden peiton alle kissin viereen. Ja kissikin vääntäytyi tunneliin selkäni taakse, sekin ressukka paleli. Hrr, kylmää ja kosteaa. Argh! Nyt kaffetta ja mömelöitä ja taksolle. Hmph!

 

265380.jpg 

 

POLKA, JOKA LÄHTEE TAAS PALELEMAAN TAKSOMARKKINOILLE!