Alkaa olla jo melko hiljaista, jengi vaeltelee jonnekkin päin Suomea... Entisellä naapurilla oli tapana aina passata Sildiksen puomilla ja toivoa, että sieltä ei tultaisi takaisin lainkaan. Minä en ole aivan niin inhottava, mutta tyytyväinen. Stadi ja Malmi ovat parhaimmillaan jussina, kun ei ole liikaa väkeä! Muistan mm. kävelleeni keskellä yötä Espalla kahdestaan kaverini kanssa - eikä ketään muuta ollut liikkeellä. Oikein mukavaa.

Mutta edelleen tuo moponuoriso häröilee. Soitin aamulla paikallispolizeille, joka lupasi konfirmeerata partioita. Tosin valitteli juhannuskiireitä ja pyysi soittamaan suoraan hätäkeskukseen, jos illalla jotain tapahtuu. Ja alkoihan sitä tapahtua. Jopa niin, että naapuritalosta joku vihaisempi mies lähti pitämään puhuttelua. Minä en uskaltanut, joten soitin hätäriin. No, kaverit ehtivät tietty pakoon. Mutta teen sen pirulauta vielä uudelleen. En jaksa enää. Juuri kun olen nukahtamassa alkaa helvetillinen pärinä, stna.

Eli nyt on nukuttu taas 1 - 2 h. Mitenkähän kauan tätä jaksaa. Juu, eilen otin vissiin 1 h päikkärit. Että hyvin menee, mutta menköön. Jumalavita. Eikä mikään nukutus-unetus-kipu- tms. lääke auta. Ei yhtään mikään. Tänä yönä olen syönyt koko arsenaalin jo läpi. Veetuttaa sekin. Ei kun ensi vkolla soittamaan kivakandille asiasta. Fyssa on lähtenyt lomille ja on seuraavan kerran paikalla elokuussa - ihan kiva, kun lääkkeet alkavat loppua. Niin sitä pitää!

Eilen kävivät haastattelija ja kuvaaja. Kivoja nuoria miehiä *kuolailee* ja juttu tullee syyskuun lehteen. Rapoan asiasta sitten myöhemmin. Oli oikein mukava jutella, taisin taas innostua paristakin asiasta liikaa. Tosin ne olivat taas tämä määräaikaisuus sekä valtion ja Tsadin erivapaudet. Se siis minulle anteeksiannettakoon.

Minä siis EN aio viettää mitään ihme juhannusta. Höh, lähtisin keikalle, jos en olisi sairiksella. Enkä ymmärrä, miksi pitää lähteä jonnekin metsiin syöttämään itseään itikoille ja riitelemään sekä dokaamaan. Kaiken voi tehdä sivistyneemmin kotioloissa. On jopa kylpyhuone, sauna ja sisä-WC. Niin että! Ja oletteko koskaan muka kuulleet naisesta, joka olisi hukkunut housut nilkoissa? Minä en...

-------------------------------------

254944.jpg

Yätä vaa, kavrut! Mä jaksa ku vähä tsiigaa ku toi mamiska alko taas nakuttaa nii kovaa... mua nukuttaa viälä. Mä sain illall semmose heekkupussin ja menin ihan tattislojo... huaaaaaaaaaah. Muuten mä taas vaan makasin suuliksessa partsilla ja mettästelin öttiäisii. Enkä mä usko, ett ne surisevat ois mitää vaarallisii, vaiks mami nii väittää. Mä yritän samalla mettästää niitäkii. Jotai saalist hei. Yäpeehosii on viälä tosi vähä. Joku fogeli on menny ihan sekasi, se sjungaa tuala just nyt. Se on aikases tai myähäs. Outoo. Mami on kaa, outo ja aikaises tai myähäs *kissivirn*. En mäkää haluis lähtee mihkää täält. Johki mettää tai järvee. Anti olla. Me pysytää Malmill. Eikä tehä mitää muuta ku lotkotetaa ja syädää. Mä lotkota enemmän ja mami lukittaa. Ai nyt se väittää, ett mä taas kuarsin, no joo, tota öh, siis.... voipi olla, juu.....

679493.jpg

Täss fotos mä etin mun aamukalkonin jälkee, ett jos viälä vaiks vaa YKS muru ois jääny, vaiks yleensä ei oo. Mä oon tarkka kissi. Murui ei jää. Mutt hei - mä jatkan goisimist! Juhlikaa te, jotka haluutte ja pitäkää kliffaa!!!!

--------------------------------------------

Aivan, juhlikaa, jos haluatte - minä en! Eipä paljon huvita eikä ole tapana. Saattaa olla huomenna erilaista keikkaa sinne sun tänne, mutta katsotaan nyt, miten tilanteet kehittyvät!

Päivän slogan: Joulujuhlista sentään jaloin tai taksolla, tänään taatusti kontaten tai uimalla!

Päivän biisi: Fairies Wear Boots

Luettua: Emily Giffin - Rakkaus lainassa, sokerista, oikein vimpan päälle kesähömppää sellaista kaipaavalle. Jäks. En suosittele... paitsi kesähömpäksi ,> Ei minun hyllyyni, eihhhhhhhhhhhhhhhh. Veikko Karppi - Kivipeli, aika siedettävä omaelämänkerrallinen romaani 60-luvun murroksesta nuoren poliisimiehen silmin. Ei paha. Ei hankintalistalle kuitenkaan....

 

                               265380.jpg

                    KAMMOTTAVAA KANKKUSTA KAIKILLE!