siis ainakin ulkona. Ei täällä sisällä.  Herjaamo ei ole kaunis työympäristö, mutta kylläkin ihan toimiva ja on sentään oma pieni koppero, johon linnoittautua murjottamaan pahan maailman iskiessä. Ikävä kyllä, myös työt ovat iskeneet eli paluu arkeen on työtä täynnä.

Haa - Herra Tohtorin kirje saapui eilen, siis 2. postissa. Onneksi Kummisetä oli käymässä ja tyrkyttäytyi hakemaan mömelöni apteekista, kun oli itselläkin asiaa kaupoille. En olisi jaksanut enää illalla lähteä mihinkään. Eli sain kuin sainkin mömelöt oikeaan aikaan ja kohdallensa. Eli nyt riivon kaikkien muiden höpöpillerien lisäksi mielipidelääkityksenä (itse asiassa siis kipukynnyksen nostoon ja unen parantamiseen) Triptyl 50 mg/ilta. En tiedä oliko tämän vaikutusta vai muuten sisäistä nukutusta, mutta sammuin klo 21 kieppeillä täyteen tajuttomuuteen, heräsin 3.30. Aika hyvin siis, 6.5 h keskeytymätöntä unta. Sillähän jo jaksaa vaikka mitä, kunhan olisi jotain jaksettavaa! Ja sain muutkin pyytämäni paperit, joten nyt alkaa vaihteeksi armoton paperisota. Ai että tästä minä tykkään.... Ihan oikeasti! Minä pidän papereiden ja lomakkeiden täyttämisestä, lisäselvitysten antamisesta ja erityisen paljon valituksista - taidan olla outo.

Niin, Vuodatuksen kommentoinnit ja avautuminen tökkivät eilen(kin), joten Malmilla olleen rakennuksen sijaintia kyselen edelleen ;D Ihan vain huvin perään. Tai oikeastaan siksi, että joku kertoo olevansa vanha malmilainen, kunnes käy ilmi hänen asuneen alle 10 v. Tapaninvainiossa *huoh*. Tämä oli esimerkki, tarkoittaa erästä Herjaamon työntekijää! Ja minäkö muka vmäinen ihminen. En suinkaan, mutta joku roti pitää olla siinäkin, mitä puhuu ääneen. Eli elisen postauksen 1. kuvassa olleen ns. kuuluisan torpan sijainti, pelkkä tie riittää. Vihjeenä voi katsastaa Ritan Malmikuvat ja kommenttini niihin. Palkkiona oikein arvannut/tiennyt henkilö saa runsaasti kunniaa ja mainetta tässä lokissani ,D Kannattaa siis ehdottomasti osallistua. Ja vielä maininta, että kuvan on ottanut Vincentin Syligummiseti aikanaan!

Eilinen menikin aika tarkkaan Huutis-puuhastelun parissa eli pakkaillen ja postittaen - Kummisetä vei postit sillä apteekkireissullaan. Kilahtaa taas muutama euro, siis todella muutama, tilille tästäkin ja saan turhaa tavaraa pois laatikoista. Jospa sitten joskus saisi niitä jopa vähän järjesteltyä. Taitaa kyllä olla turha toive. Josta äärimmäisen upealla aasinsillalla asiasta viidenteenkymmenteenkahdeksaan: en jaksa enää kaipailla Toivoa, Uskoa, Motivaatiota, Unelmaa enkä juuri muutakaan. Kaikki ovat paenneet sinne etelän saaristoon viettämään aikaa hauskemmassa seurassa. Pysykää sitten siellä, ple, ei teitä täällä kaivata. Jos yritätte takaisin maahan, soitan tullin ilmaiseen vihjepuhelimeen. Ja heti. Ja justiinsa heti. Ja välittömästi. Nih.

Hehheeh - varasin itselleni virallisen talviloma-ajan. Koko viikon oikein rätväkästi. Ensimmäistä kertaa kolmen vuoden aikana pidän virallisesti talvilomaa. Vielä taitaa jäädä 17 päivää, voi, voi, voi *päivittelee ja taputtaa käsiään*!

---------------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrve, kavrut! Mä en kyll ala tota mamii. Taaskaa ei eilen mulle ruakaa. Höh. Se laitto itellee jotain siänipastaa, ei semmosta kissit syä. No, sain mä tiätty kissinruakaa. Mä odotin, ett se ois laittanu jotain, mitä mäki oisin saanu. Mitä viälä, se söhräs kaikki sen vanhan jutskan eväkseks siihen sen purtiloo. Mä en saanu yhtää lihapalastakaa. Epistä *möks*! Muute mä olin eilen tosi kiltinä. En ollu tehnyt pahoja. En sitt kyll yhtää. Mä nukuin mein siin sänkyss viälä ku mamiska tuli himaa. En meinannu ees herätä. Mitäs tuli taas nii aikastee. Se tuli ihan tsiigaa, ett miss mä oikee oon. Luulikoha se, ett mä oon jossai jömmas? No, kyll mä sitt heräsin, mutt ku sitä safkaa ei alkanu tulla, menin uudestaa goisii. Minä nyt sitt pummin iltanapikat. Ja tiätty iltarapsutukset ja paijatukset. Ja kyll mun tarttee nyt myäntää, ett mä nukun mamin viäress joka yä. Ei kai se nyt oo paha - ku se on nimittäi kämpän ihan paras mesta! Mutt aamull me herättii melkee samaa aikaa, tai oikeestaa mä olin jo heränny ja alottanu semmose pikkusen aamumärinän, ett mamiki vois jo nousta. Kyll se nousiki ja laitto mun jutut kondiksee ja sillee.

359827.jpg

Täss on nyt taas vähä perinteisempi foto musta. TT pelasti sen kuulemma siit sen kaamerasta. Hyvä jutska. Ett siis on mun fotoi löytyny lisää! Täss mä yritän kattoo mamii halveksuvast, ettei kandeis aina pyärii toisen peräss, ett millo saa hyvei fotoi! No, mä painun taas goisii. Tassutellaa lisää huamenna. Se on purrrrrrrrrrr kaikill kavruill!

-----------------------------------------

Minunkin tekisi mieli sanoa purrrrrrrrr. Joku tuli juuri töihin, kohta saa lisää kaffetta! Jeeeeeeeeeeeeeh!

Päivän slogan: Tulevaisuus on koskematon maailma!

Päivän biisi: Poltan loppuun tupakin

Luettua eli illalla aloitettu: Zadie Smith - Kauneudesta

                            265380.jpg

               ETEENPÄIN VARJOJEN VALLOITTAMAA TIETÄ!