Vaali raivoasi, kehitä kostoasi, nauti siitä! Eli nyt kidutan kaikkia entiseen tapaan typerällä "Mitä minä olen tehnyt, mitä en ole tehnyt, mitä voisin tai haluaisin tehdä" -ilmoitusluontoisilla asioilla sekä Vincent blogittaa entiseen tapaan! Haluatte tai ette, mitä se mulle kuuluu.

Ei masentava maanantai, nukuin viikonlopun lähes putkeen. Välillä heräilin ja tein ns. pakolliset eli söin ja siivoilin, ruokin Vincentin, join kaffeetta, nettailin ja taas unta kaaliin. Selvät masennuksen merkit siis. Lisäksi tänä aamuna koin olevani teräkunnossa siihen asti, kunnes astuin ulkona ensimmäisen askeleet katukivetyksellä - se perkeleenmoinen kipu suorastaan pisti ulvahtamaan lähes äänettä. Tosin jo aikaisemmin mainittu lehdenjakaja (joka taas oli huomattavan myöhässä) tuli samalla vastaan ja sain ulvahduksen muunnettua kätevästi Aaaaaahh-Huomenta! -tervehdykseksi. Katsoi se minua vähän oudosti....No, kun ei ole täyttä annettu, ei voi sitä vaatiakaan.

Palaan vielä permantaihin ja työasiaan. Tämä mahtava Stadin uusi työsopimus, ihan 30.9. asti, se kyllä lisää meikäläisen työmotivaatiota niin maan perkeleesti. Tänään siis kiroilen ihan ääneen, en enää käytä **** tai (=#Y¤/", koska nyt alkaa mennä jo yli sietokyvyn! Mietin jo, että alanko käyttäytyä täällä, kuten eräät, eli juoruilla, kuljeskella huoneesta toiseen teeskennellen tekeväni jotain tärkeää jne? Toisaalta, minusta ei ole tuohon. Olen liian tottunut tekemään töitä ja liian tarkka siitä, että se tehdään, mitä on sovittu. Eli en osaa lusmuilla. No ehkä ihan vähän, eli voin iltapäivällä vähän lokittaa työajalla...

On niin hemmetin kuuma päiväkin tulossa. Kyllä työajan jaksaa, mutta helle on pahimmoillaan silloin, kun meikä lähtee kotia. Ja vielä se, että lähes koko kävelymatkan kotiin aurinko räköttää suoraan nassuun. Kääk - pelottaa jo etukäteen, inhottaa, sitten taas pää märkänä kotona ja suoraan punkkaan ja koivet ylös.

Vincent sitten bloggaa myös tavalliseen tapaansa, voi jättää lukematta, jos ei kerran halua tai viitsi tai osaa:

---------------------------

Purrrrrrrrrrrrrrmenta kaikille koville kolleille ja söpöille kissaleideille! Ei ole nyt enää kissoillekaan sopivat kelit nääs. Mä päivystän kokonaan partsilla tai bastussa, ei muualla voi olla. Mä läähätänkin jo ja pistelen menemään vain nappuloita ja vodaa. Ei toi pehmoruokakaan oikeen kiinnosta. Paitsi kalkkunaleike, jota orja jo sentäs osaa antaa ihan ite ilman hirveetä kerjäämistä. Hyvin mä sen aika noppaa oon kouluttanu! Eilen ku se pääsi taas koneelle, mä hyppäsin taas sen olkapäälle. Siitä se tykkää. No, myönnetään, tykkään mäkin siitä kun orja painaa poskensa mun kylkiin ja sitten taas päät kolisee *hih*.

Kaksi juttuu palvelijan ois vielä opittava: pölkkärin käytön ajaksi kissa vois mennä naapuriin hoitoon ja jääkkäriä avatessa kissalle pitää antaa heekkuja. Siis pölkkäri on maailman inhoin kapine, moppi kaa, mutt sen voi aina tappaa. Ja miks avata jääkkäriä, jos ei sieltä ota kissasyötävää. Niih!

                           116116.jpg        

Jesh - tonkin foton mamma löys jostain riijutusta, mutt siinä vois olla vaiks joku kamu ja pikkubroidi ,D Niin siis Poika ei saanut niitä mun-mun-mun kuvia jollain jutskalla kamerasta, niin ett sitte ei oo nyt kuvia. Mamma saa hoitaa. Mä lähden päivystään!

-------------------------------------

Ei ole kuvia, ei. Toivottavasti Belgarion nyt saa sen ulostulon toimimaan. Luulen, että tiedän missä vika oli, mutta luultavasti Belgarion ei puolestaan usko minua....No, katsotaan.

Täytynee alkaa siis jälleen vääntää perstain kiireisiä ja katsoa, onko kaffetta jäljellä! Kävin availemassa ikkunoita ja laitoin tuulettimet päälle. Tämä muistuttaa huonosti lämmitettyä saunaa näin viikonlopun jälkeen.

Päivän lekurimoka: Potilas tullut vastaanotolle niska-hartiakipujen vuoksi. Määrätty Burana 600 mg 1 x 3 ja Sirdalud 1 x 2 -3. Niskaohjeita. (Oliskohan tarkoitettu niskajumppaohjeita?)

Päivän biisi: Aamu alkaa A:lla

Päivän slogan: Niin kiero, että varastaisi tätinsä kukkarosta vaikka mandariinin.

RATTOISAA MAANANTAITA - IHANAA TYÖVIIKON ALKUA!!!