On tämä omituista. Minä yritän ja saan paskaa niskaani, taas. Minä nyt kuitenkin väitän olevani Polgara Welhotar ja sillä siisti, suorastaan putipuhdas. Vaikka en nyt ruiskuun ehtinytkään, prletto. Pitikö sitä nyt alkaa vänisemään jonkun idiootin ämmän takia – no piti, tietty! Vänisemiset ovat meilläpäin kovasti pinnalla nykyisin, jollette ole sattuneet huomaamaan.

Vielä sen verran, että ei minulla todellakaan ole enää ystäviä. Nyt olen ollut viikon kotona, puhelin ei ole soinut kertaakaan. Todella mahtavaa! Kukaan ei siis kaipaa minua, laskutkin kun on jo ohjattu maksuun. Hienoa, tuli sitäkin eilen vänistyä tuossa illalla valvoessa. Pidän siitä, että saan olla rauhassa, se on totta. Mutta en ole vuosiin ollut näin yksin konkreettisesti. Eilinen söi viimeisenkin pienen ripauksen itsetunnostani. Minut litattiin lyttyyn. Enkä minä jaksa nyt edes kinata ihmisen kanssa, joka ei halua ymmärtää.

Tapasin eilen Malmin retkellä ison nipun hörhöjä kevätauringossa ja he tietysti halusivat kuulla kaiken Kummisedästä ja muuta. Minähän kerroin, myös sen, että olin kertonut kavereilta terveiset. Kovasti ottivat osaa, mutta olivat myös sitä mieltä, että ei kukaan tänne ole tallustelemaankaan jäänyt. Ei ole ainakaan meillä nähty. Huikkaakin tarjottiin, lohtuhuikkaa, useampaan otteeseen. Kas kun ei nyt sattunut maistumaan. Ymmärsivät senkin. Nyt voisi maistua *kaivelee varastoja*.

Retki osui kohdallensa, paitsi tietysti taksot. Taksot olivat myöhässä muuten hautajaisissakin, hätinään ehdin. Samoin eilen myöhässä, vain puoli tuntia, alkoi jo ketuttaa. No en tietenkään ehtinyt kaikkea siinä ajassa, kunhan tärkeimmät. Kirpparit jäivät sitten taas väliin. Toivottavasti joskus vielä taksit kulkevat ajoissa (kenties kerran vielä kulkee taksot aaaajooooissaa – harjoittelen vain Wappua varten, zorgen). Kiskaisen tähän muuten HMPK:n vastineen siitä tunnin taannoisesta myöhästymisestä. Heidän on kovin helppo kuitata nämä asiat aina näin:


Vastaus palautteeseen.

Annoitte palautetta 18.4.2009 tilatusta kuljetuspalvelumatkasta jolloin auto

oli käynyt mutta ilmeisesti väärässä paikassa, koska ette kohdanneet lainkaan.

Matkapalvelukeskuksesta saamamme selvityksen mukaan kuljettaja oli lukenut

osoitetidot huolimattomasti. Pahoittelemme tapahtumaa. Olemme antaneet

huomautuksen kuljetusyhtiölle tapahtuneesta.

Ystävällisin terveisin

Kuljetuspalveluyksikkö

Muuten siis taas osa suunnitellusta rauhallisesta retkestä jäi toteutumatta. Kävin Oklassa, hain säkillisen vihanneksia, fisua sain vain jäisenä... Prle, ei mikään tunnu menevän oikein ja onnistuvan. Minua ottaa päähän, tosissaan. Illemmalla vaihdoin kuitenkin kudzut ja kaikki chilit omiin purkkeihinsa jatkokasvatukseen – jopas näyttävät jo nyt aamulla pirteämmältä. Toistaiseksi vielä aurinko ei paista keittiöön asti kuin vasta myöhemmin illalla. Hmph, siihenkin.

Ja jos minulla olisi riittävästi juuroja, tilaisin jonkunlaisen siivouspartion tekemään kevätsiivouksen ja pesemään nuo ikkunat. Prle, mitään kuulu siitä yhdestäkään ihmisestä – ikkunoista ei näe enää läpi. Tämä on tosi. On täällä ns. perussiistiä, mutta pölyä ym. ja lattiat kaipaisivat pesua. En minä pysty, oikeasti en! Voi hvtti, miksi pitää ja täytyy? Minusta olisi mukavaa, jos täällä olisi puhdasta ja kohtuusiistiä sekä pölytöntä. Kovasti olisin mieltynyt myös siistiin parvekkeeseen ja mattoon sekä kalusteluun siellä. Olisi kiva edes istua ulkona, anteeksi, siis parvekkeella. Puhtaaseen mattoon täällä sekä toisiin verhoihin. Mutta kun ei, sitäkin stanan asiaa en pysty itse tekemään. Tajuatteko, millaiselta se tuntuu – kun ei siis todellakaan pysty? Olisikohan kuitenkin parempi juoda itsensä känniin päivittäin?

Ei, minusta ei tänäänkään irtoa teille mitään hupia. Tai tämä on sitten teille hupia - voittehan te naureskella tälle väninälle ja paashalle, kuten joku tätä suurinpiirtein kutsui. Siitä vaan, ihan vapaasti! Minä en nyt jaksa enempää, anti olla. Pitäkää vaikka hauskaa minun kustannuksellani. Hakekaa Vincentkin pois, hoitoon ja hienoihin eksklusiivisiin oloihin, ehkä kissankin olisi parempi muualla. Kun vielä saatte Belgarionin pysymään pois täältä, asia onkin harvinaisen selvä.

 265380.jpg

EI MINUSTA OLE MIHINKÄÄN!