Olette te väkeä! Ensin pyydetään kuulumisia ja ilmoittautumista jne ja sitten ei vaivauduta edes kommenteeraamaan. Siksi erittäin lyhyt kammopostaus:

 

Piti siis mennä vielä eilenkin kipeänä töihin ja outo olo seurasi mukana. Helvetillinen työpäivä, kirjaimellisesti. Sen jälkeen (ja tottakai yksin roudauskeikalle – eihän ne lupaukset koskaan mitään pidä!) oli vielä oudompi olo ja meinasin kuukahtaa taksoa odotellessa, oli kylmä ja sviduddi.

 

Kotonakin vielä ruuat kaappiin saatuani jne ihmettelin, kun ei maistu kuin kardemummakaffe. Ja kas, päätin mitata kuumeitani -> reippaasti yli 38 astetta. Eikä kuumelääkettä, joten päädyin koodaamaan Panalla, joka vähän normalisoi tilannetta. Unta en juuri ole saanut, vain painijaisia ja naapurin älämölöpippaloita. Vetuttaa! Vetuttaa kuulkaas oikein radikaalisti. Enkä nyt oikein tiedä, mitä tekisin. Eikä edes teihin voi luottaa...

 

Silmät ovat kuin sian p***u pakkasella, kaktus kurkussa ja silleensä. Argh! Mutta ehkä minä vain menen tällaisenaan töihin maanantaina, kyllähän se eräs firma hoitaa – toivoo tämä!

265380.jpg

VOI KUN PYSTYISI EDES NUKKUMAAN....