Säryistä päätellen lienee lauvantaki; hätinään pääsin aamulla kylppäriin eli sitä se teettää, kun meikäläinen käy ruokaostoksilla. Onneksi oli mukava tuttu takso, joka kantoi kassini hisille asti. Selkä vetelikin jo viimoisiaan.

 

Tänään vain lyhykäinen postaus. Tiedossa on kaikenlaista pientä heti tässä aamusella, sitten päivemmällä luvattiin sisään tuoda ranssi :O Belgakin on tulossa ja semmoista. Ei tässä nyt ehdi Lokistaniaan paneutua kuin lukemisen ajaksi. Siis muiden puuhien välissä.

 

Varastolla oli eilen aivan stnallinen kiirus ja se jatkuu vielä ensi vkon alkupäivinä. En ehtinyt edes kushella käydä iltapäivällä, piti painaa hommia. Tarjolla olisi ollut myös lökiä ja torttuja – onneksi en välitä kummastakaan, joten jäin tekemään erästä juttua. Sen verran hankala, että halusin keskittyä siihen ja saada sen pois käsistäni ennen viikonloppua. Sainhan minä, 5 min. ennen poistumista kustannuspaikalta. Hah, siinä saapi kaveri ihan itse hikoilla asian loppuun *ilkeähkö wirn*.

 

Sen verran ns. ajankohtaisuudesta, että moni meistä friikeistä toivottaa varmasti mukavaa matkaa *ehhh* Juu ändöstäänd!

 

No niin, minä menen nyt etsimään erinäisiä taravoita, laatikoita ja kaikkea muuta omituista tilpehööriä – perästä kuuluu *pröööööööööööööt*.

 

265380.jpg 

 

POLKA ON JALOIN  =b