Mistä ihmeestä tätä väsymystä oikein riittää? Tai siis tiedänhän minä. Minä nukun aivan liian vähän. Siis 4 - 5 h unta ei riitä, eipä tietenkään. Ja kun näin aamulla riivin itseni ylös ruokkimaan kissan ja seurustelemaan, ei heti saa uudelleen unta. Joten se on silloin päivityksen paikka. Päikkärit otetaan tuossa kohtapian eka kertaa ja sitten iltapäivällä uudelleen. Aina kun mömmöt alkavat kunnolla tehota, saa myös jkv nukuttua, mikä tietysti on hyvä. Toisaalta, ei haluttaisi syödä niitä mömelöitäkään ihan jatkuvasti. Kun ne eivät ole kivoja mömelöitä, ainoastaan tarpeellisia.

Hui - kaikki tuntuvat saaneen tuon karmean Lokistanian lunssaviruksen - toivottavasti se ei tartu minuun. En jaksaisi enää sairastaa lisää! Toivottavasti säästyn edes siltä.

Tänään onkin vaihteeksi roudauspäivä eli Belgarion on tulossa avittamaan minua. Kirjasto-kauppa -roudaus on sen verran laajamittaista toimintaa, että en siihen yksin pysty. Viikon kirjat ja ruuat tarkoittaa kolmea kassia tavaraa. Minulla on hätäisesti yksi käsi, jolla voi kantaa vähän, toisella ei juurikaan pysty kanniskelemaan kuin korkeintaan kissanruokapussukkaa. Sitä nimittäin - ylläri-ylläri - särkee. Minä olen repona-räks joka paikasta.

Pitäisi saada myös tuota kuvaustoiminnetta aikaiseksi, Vincentkin jo vaatii sitä. Lisäksi joitakin muitakin kuvia olisi ns. pakko ottaa eli Huutiksen myytävistä tavaroista. Ikävä kyllä, olen kehno kuvaaja...

Tänään meillä näköjään syödään ohuita kalkkunafileepihvejä, otin juuri pakkasesta sulamaan. Josko laittaisikin ne uunissa. Niitä on tylsää kärtsätä paistinpannulla. Ja sitten riisiä vihannesten kanssa. Ja kurpitsahössöä. Hmmmmmmm - hyvää siitä on tulossa.

-----------------------------------

Purrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrve! Jesh - mäkin saan taas kalkonia. Mä näin kun toi mami otti semmosen iiiiiiison paketin pakkasesta. Yleensä se tarkottaa heekkuva mulleki. Niinku tiätty pitääki. Ei kissii voi jättää ilman, jos ite syö heekkuja, ei. Se pitäis oikeestaan kiältää lailla. Vaiks sain mä äsken just mun aamukalkkunat. Sitte mä tuijotin mamiskaa taas tarpeeks kauan, nii mä sain maitonappei. Hei mami - heiiiiiiiiiiiii: Osta niitä donaripurkkeja ja uusi kissakarkkei ja kissiruokaa ja kissinappuloita. Mä tarviin ihan kaikkee ens viikolla! Varpisti, jooko? (toim. huom. Joo, joo - äiti ostaa ihan kaikkea kissille!!!) Muuten mä oon ollu kaa aika rauhallisesti, mitä nyt eilen vedin vähän hepuloita ja  törmäsin mamiin vahingossa. Se meinas kaatuu, kun sen koivet on niin glesat. Ja mä taas pelästyin, ett jos se kaatuu, niin mä jään alle ihan plittanaks ja mä säntäsin viälä hurjempaa juoksuu. Oli mamilla sitte vähä iltahommii - piti vähä säätää mattoja nääs. Mutt eiks oo hyvä järjestää tommosta iltajumppaa orjille, ett ne  pysyy kondiksessa?

228302.jpg

Vähänks on hei karmeen näköne kissinka ,D Tän mä löysin tuolta vrii-justkista, kun mun kuveja ei sitte enää taaskaan oo. Mamin pitäis vaa kuvata mua, nii ett musta olis joka päivä ihan oma foto. Mutt ei, tää vaa kuvaa välillä jotain tavaroita tai ulkokuvii. Epistä. Mua täytyy kuvata, kun mä oon kerta ainoo kissa ja tää on mun lokiosasto. Nih! Mutt nyt mä yritän pummii viälä pari maitonappii ja sitte mä meen goisii lisää. Se on kliffaa viikonloppuu kaikille kissinkoille!!!

----------------------------------------

Päivän slogan: Ihminen, joka ei tee virheitä, ei yleensä tee mitään!

Päivän biisi: Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band

Tänään 21.10.1929 syntyi kirjailija Ursula Kroeber Le Guin, joka varmasti parhaiten muistetaan Maameren tarinat -sarjasta ja muusta suomennetusta scifistä!

BTW - hiireni osoittaa yhteistyökyvyttömyyttä ja -haluttomuutta, pitäisi varmaan sijoittaa uuteen hiireen. Nykyinen on Mikronöftin vanhinta mallia, ei edes scrollia. Mutta jos vaikka tämmöiseen...

227321.jpg

Aika pähee, eikö?

 

LOKOSAA LAUANTAITA LOKISTANIAAN - ÄLKÄÄ KILTIT MENKÖ NIIHIN OSTOSHELVETTEIHIN - ETTEHÄN?