Vain lyhyt olemassaolopäivitys. Nimittäin minua särkee, särkee niin, että ei pysty edes kunnolla istumaan pitkään. Selkä ja koivet ovat täpösökönä. Ai miksikö? No, torstain pippalot sekä eilinen kirjasto-kauppa –keikka verottivat koipia ja voimia aivan liikaa. Nyt koivet näyttävät jo erinomaisen oudoilta, selkä juilii pahasti enkä pääse liikkeelle kuin seinistä kiinni pidellen sekä erityisen hitaasti ja huolellisesti askeltaen – suunnattoman varo-varo-vasti.

 

Onneksi sain nukuttua uudelleen aamumömelöiden jälkeen vielä pari tuntia, joten unen puutetta olen saanut vähän korjattua. Tänään taas pitäisi, pitäisi ja pitäisi. Kaikenlaista. Onneksi Belga on tulossa lounaalle (savusiikaa ja turistipottuja), joten hänellä voinee teettää sentään jotakin.

 

Lisäksi olen luvannut sormet ristissä kirjailla jotakin viikonlopun aikana. No, neljä juttua makaa tuolla editoimatta vielä. Jospa ne saisi edes tänään tai huomenna aamusella tehtyä. Muuten taas nolottaa ja pahasti.

 

Eli tämä on normaali Polkan tavispostaus; väninää ja marinaa, seassa samat vanhat jutut kuin aina aikaisemminkin. Kunhan nyt yritän tämänkin voimalla patistaa itseäni tekemään jokusen homman!

 

Loistokasta lauvantaita muille!

 

 

265380.jpg 

 

 

POLKA – LÄHES LIIKUNTAKYVYTÖNTÄ KAMAA...