Höh, ensin saatte kuitenkin päivittäiset märinät; jos nyt jumalauta sattuisin tapaamaan omisarviksen, minulla olisi paljon ja painavaa sanottavaa. Olen valvonut viime yön uikahdellen (perustermi: uikutus, uikuttaa) vähän väliä. Oikea käsi on niin kipeä, ettei mitään rajaa. Mikään asento ei ole hyvä. Kumma kyllä, kirjoittaminen ei sitä sentään pahenna :o Eli se taas sen leidin tiedoista, osaamisesta yms. Minä vakavasti alan nyt kyllä miettiä sitä omakustanteista yksityistä, asioihin perehtynyttä lekuria! Pirulauta, eihän tuo omisarvis todella viimeksikään kuin hyvin yksisanaisesti "tutki" kättä eli tsekkasi vain liikeradat. Argh – ketuttaa täpöllä. Vetelin nyt vahvempia myrkkyjä, mutta ei auta yhtään...

Niin, näistä apuvälineistä. Ensinnäkään rollerilla ei näillä keleillä kannata edes yrittää ulos. Se on jo itsetuhoista käyttäytymistä ja minä haluan ihan itse päättää omasta itsetuhotavastani. En siis halua lonkkamurtumaa ja sen jälkeistä keuhkokuumetta tms. Vehkeen kääntösädettä, säätöjä ym. olen kyllä kuivatestannut eli hyvä on. Mutta suihkutuoli, se on nannaa. Suosittelen ihan jokaiselle, jos on liukas plaattia tms. Kun tässä mallissa on selkänoja ja käsinojat sekä pärsheelle riittävästi tilaa, on se melkein torpan parhaita istuimia. Kun kuumalla vedellä vielä ensin lämmittää sen ja sitten rötkähtää istumaan, jo vain kelpaa suihkutella... Tykkää! Sitten nämä ottimet ja noukkimet, mitä ikinä ne nyt oikealta nimeltään ovatkaan. Kovin ovat kätevät, kun piti esim. laatikoston takaa (jonne hätinään imuri mahtuu, mutta imuroin vain sunnuntaisin) onkia sinne rapisseita kukan kuivuneita lehtiä. Kuulin, kun Vinski narskutteli niitä... sen jälkeen seuraa säännöllisesti karmeat sikaoksut, joten lehdet pois. Noukkimillahan se kävi tosi näppärästi. Ja sitten niillä voi vielä hyvin hellästi puristaa kissiä takamuksesta ;D Vinski-ressu ei yhtään tajunnut, mitä tapahtui. Ei osannut yhdistää kapistusta takamuksensa puristukseen, katseli vain todella hölmistyneen näköisenä ympärilleen. Oliko se KissaJumalatar, joka muistutti olemassaolostaan? >o< Anteeks, alkoi oikeasti naurattaa... Eli kyllä niille on kaikenlaista käyttöä, vaikka sitten vähän erilaista kuin ehkä olisi tarkoitus. Ylähyllyiltä saa aika näppärästi tavaraa jne. Ai niin, sitten vielä tuo apukoroke, joo. Onhan siitä hyötyä, pääsen jopa toiselle ja kolmannelle hyllylle asettelemaan tavaraa. Saan pesukoneen pistokkeen ihan itse seinään. Ja joka hemmetin välissä onnistun iskemään siihen varpaani, kun se ei ole käytössä ja seisoo tuossa keittiössä. Miten minä aina osunkin sopivasti siihen? Näin siis käytämme apuvälineitä... oikein, nurin ja luovasti.

Jahas, tänään pitäisi toimeentua kirjallisiin tehtäviin sekä suunnitella huominen posti-kirjasto-kauppareissu. Eilen ehdin käväistä postissa ja atteekissa sekä kaupassa sen verran, että hain kaffetta, leipää, näkkäriä – no ja tietysti niitä päärynöitä :D Ehkä huomenna pitäisi jotain oikeaa ruokaakin. Näin unta, että olin hotelliaamupalalla ja siellä oli joku ihmeen makkaratehtailijoiden tms. kokous. Joka pöydässä oli kasoittain rapeita, ruskeaksi paistettuja makkaroita ja jotain lihajuttuja. Siis semmoisia raakamakkaroita, ikäänkuin itsetehtyjä, täytettyjä lihapullia ja muuta. Ja minä unissani hamstrasin niitä laukkuun.... Pitäisiköhän ostaa jotakin – kanaa vaikka – ja kärsätä sitä pannulla. Ilmeisesti on jokin puutos, jos näen jo tuollaisia uniakin ;) No, tuo odotus on kyllä mitä helpoin täyttää, kerrankin! Jos on nimittäin näin vähästä kiinni meikäläisen tyytyväisyys, voin kerrankin tarjota itselleni sen, mitä alitajunta unessani vaati.

On se muuten jännää, miten esim. UK:n Royal Mail toimii – äärinopeasti siis. Kengistä tuli jo ilmoitus, että ovat postissa tulossa eli Royal Mailin hallussa... ja tiedän, että ne tulevat ensi viikon alussa. Siis Enklannista posti kulkee nopeammin kuin kotomaisen postin Italiaano-vastineessa. Ja muuten, Itelliaano onnistui jälleen kerran hukkaamaan minulle tulossa olleen kotimaan lähetyksen. Toisen lähetyksen oli lajittelukone runnellut aivan silpuksi, kuorineen, sisämuoveineen päivineen. Onneksi sisältö oli tallella ja vain vähän pölyinen ja pölykin lähti ravistamalla. Sentään mukana oli kohtelias pahoittelukirje ja koko roskakasa oli survottu postin omaan isoon kirjekuoreen. Mutta näin siis meikäläisellä, joka käyttää postia todella paljon!

Nyt taidan mennä väärinkäyttämään vähän kahvetta, lisää siis!

Hey, let's be careful out there! Pluikasta on, raatiossakin jo varoiteltiin. Älkää myöskään kulkeko räystäitten ali!!!

265380.jpg


POLKA, JOTA SÄRKEE *etsii jo lisämömelöitä kaapista*, JUILII JA KETUTTAA!