Liian kuuma! Nyt on yksinkertaisesti ja vain liian kuumaa tehdä mitään. En minä valittaisi, jos olisi tehokas ilmastointi eikä olisi mitään menoa. Prle, valitan kumminkin, ihan piruuttaan. Kyllä tämäkin jotakuta taas kenkuttaa, ihan varmasti. Minä kun kovasti odotan tämän hemmetin helteen jälkeen tulevaa myrskyä ;D Yleensä sellainen tulee ja minä olen enempi myrskyjen ystävä. Nämä hellepäivät ovat meikäläisen kohdalla suurta tuhlausta. Niin olisi ilmeisesti nukkuminenkin, hemmetti soikoon. Kehnoa unta pari-kolme tuntia, heräilyä vähän väliä. Siis oikeaa heräilyä, oli pakko oikein nousta. Argh! Jospa tänään söisi ensin itsensä puolitajuttomaksi ja sen jälkeen nappaisi rajumman kipumömelön. Saisi edes päivällä sitten vähän nukuttua. Ei tästä tule muuten yhtään mitään, en jaksa ajatella, en kirjoittaa, hädin tuskin lukea. Kauppalistakin on vielä tyhjä.

Eilen Varasto oli jo tod. hiljainen. Toivomme työkaverin kanssa, että nyt seuraavat ne Varaston Hiljaiset Viikot, jolloin voi tehdä kaikkea mikä on tekemättä jäänyt; siivoilla kaappeja, kopieerata eräitä liitteitä valmiiksi, järjestellä klemmareita (oikeasti) eli toimistotarvikevarastoa ja muuta pientä. Sovimme jo, että joku kaunis päivä lähdemme ulos kaffelle, kahvit ja jätskit mukana. Varaston etupihalla on selkeästi sitä varten penkkirykelmä. Muutakin tekemistä olisi, nyt voisi järjestellä itselleen vaikka aikaa hammaslääkärille, jäks, sun muuta aikaa vievää puuhaa. No, asiaan palataan maanantaina ja tarkistetaan tilanne.

Kävin eilen Malmin kirjastossa hakemassa jokusen varauksen, ei mitään mainittavampaa. Kirjat näkyvät täällä tavalliseen tapaan viikon aikana. Kiire tuli kuitenkin ja takso ei tiennyt taaskaan minne ajaa. Ei tuntenut muutenkaan kaupunkia, näköjään. Odottikin minua väärän torpan edessä, siis Varaston viereisen talon... Ei kiva eikä mukava, oli normitakso, ikäiseni härra, hyvin tympeä kotomainen ilmestys.

En minä nyt jaksakaan kirjoittaa, koivet vetivät taas puuduksiin, selkää särkee, olkapää on jumissa ja huisin kipeä eivätkä mömelöt vielä vaikuta. Menen vähäksi aikaa pitkälleen. Äh, ei tullut siitäkään levosta mitään. Vajaa tunti kehnoa unetusta, väsyttää! Väsyttää kamalasti. Pitäisi tästä ruokakaupoille Belgarionin kanssa kuitenkin. En minä muuten saa raahattua viikon eväksiä, kissitavaroita ja muutal

Ei täällä ei edelleenkään tapahdu mitään, koska minua väsyttää. Silmät menevät väkisin ristiin. Kävin taas unosilla. Tehdään niin, että toisen kerran enemmän!

 265380.jpg

 

LUOKATON, VÄSY, KELVOTON JA UNETON!