Oikeastaan piti postailla vähän muustakin, mutta poltin päreeni tosi pahasti eilen. Olen sopinut tapaamisesta erään henkilön kanssa tarkoituksena vaihtaa tavara tavaraan. Olen ilmoittanut olevani ”liikuntaesteinen” ja käyttäväni invataksia, jolloin hänelle sopi tulla Malmille, koska on suora bussiyhteys tänne. Kas, kuitenkaan hän ei ymmärrä sitä, että liikuntaesteinen (ja lisäselvityksenä vielä se, että en tod. pysty kävelemään kuin sen 10 – 30 m hyvällä kelillä ulkona!) EI kävele mihinkään treffeille. Hänelle, terveelle, on äärettömän vaikeaa / hankalaa / tod.näk. jopa mahdotonta kävellä n. 4 min matkaa sinne, mistä minut helpoiten tapaa eli kirjastolle! Siis öbauttia kaksi korttelia on liikaa. V*ttu, missä näitä ihmisiä on kasvatettu? Ilmeisesti ei missään....

 

Kyllä, ymmärrän sen, että HMPK:n toiminta Helsingissä on niin hankalaa, että sitä ei ymmärrä kukaan. Ei siihen oikeutettu aina itsekään. Tuntuu kuitenkin useallekin kansalaiselle olevan mahdoton tajuta sitä, että 9 matkaa / kk (asiointi, vapaa-aika) todellakin tarkoittaa kauppa-, kirjasto-, posti-, kampaaja-, hupitus- jne. matkoja! Siis sillä ei todellakaan ihan huvikseen ajella ympäri kaupunkia. On tietysti näihin matkoihin oikeutettuja, joilla on käytettävissään lisäapuja eli puolison autokyydit, kaverien avitus jne. Mutta kun kaikilla ei tod. ole. Tämä on oikeasti nyt jotenkin isompi ongelma kuin pitäisikään. Minä yksinasuvana siis hoidan ihan kaikki asiani itse, näillä kuppaisilla 9 matkalla.

 

Vai teenkö minä vain siitä itselleni nyt ongelman? En usko, olen taas viime aikoina törmännyt tähän useampaan kertaan. Luullaan, että sitä vaan ajellaan ympäri kaupunkia ilmaiseksi tavistaksolla. V*tut, minä maksan joka ikisestä matkasta, siis niistä 9:stä sekä lisäksi työmatkoista. Tämä on sitä ”palvelua”. Sitä, jonka joku kuvittelee olevan ilmaista ja valtion / kaupungin järjestämää. Argh!

 

Liekö tämäkin asia taas vaikuttanut, mutta yöunet ovat jääneet 2.5 h. Kohta kilahtaa joku muukin kuin ovikello. Perkele, etten paremmin sano. Uneton Malmilla on nyt varsin raivoissaan ja aikoo päivemmällä ottaa yhteyttä muutamallekin taholle selventääkseen tätä(kin) asiaa rautalangasta vääntäen. Ystävälliset sielut voivat sitten lähettää lisäpaaleja sitä lankaa, ei se kuitenkaan tule riittämään.

 

265380.jpg 

 

 RAIVOPOSTAUS ERÄÄN ASIAN JOHDOSTA!