Jaa, että taas aamuyöllä hereillä? Niin no, katsokaas kun... minä kerron ihan suoraan: Hörhö makaa klaffisoffassa ja kuorsaa  / mekkaloi muuten äänekkäästi unissansa. Eli olisin kerrankin voinut nukkua, ei pysty meteliltä. Nimittäin eihän häntä voinut heittää uloskaan lähes-lumettomaan, mutta kylmään maailmaan keskellä yötä.  Jäimme  urputtelemaan iltamyöhälle asti. Ja välillä juotiin kaffetta ja tehtiin kasoittain mättöleipiä (hän) sekä sesamleipäsiä (minä). Että siksi tässä koneella on  niin rauhaisa vääntää rapohkoa. Rapohko on lyhyt päivitys, joka muistuttaa rapoa, mutta on lyhyempi eikä edelleenkään sisällä mitään mainittavaa kerrottavaa.

 

Eilinen menikin siis pitkälti lueskellessa ja Hörhöä kuunnellessa. Tosin eräs no drink but dial -soitto kotopuoleen oli tietysti ihan mukavaa pitkästä aikaa *vilkuttelee terhakasti*. Ikävä vaan, että semmoinen huonon olon poikanen taas yllätti; nuo lääkkeet eivät tuo ihan maailman parasta oloa, siis antiloopit tarkoitan. Ihan vähän yrjöttää koko iltayön, näemmä. Eikä oikein mikään enää sitten maistukaan. Ainakaan hyvältä, tarkoitan.

 

Tänään pitäisi ahdistella Belgarionia, josko hän olisi täällä huomenna avittamassa sekä lounaalla. Eilen jo ajattelin häiritä, mutta päätin sallia miehelle kuitenkin Äiteevapaan kiirastorjantain. Isken sitten tänään sitäkin  täsmällisemmin ja rajummin. Multaa kukille!

 

Ja juu, kyllä nuo ikkunat pesunsa ansaitsisivat, jos jopa Hörhö huomautti ilta-auringossa, että lasit ovat tod. äärettömän paashaiset. Luuli – raukka – vian olevan omissa laseissaan, siis silmälaseissa... juuei, ei siis ole, vaan parvekelasit ovat todella saastaiset tänä keväänä! Ikkunat pesuun!

 

Sen lisäksi Hörhön ollessa käymässä, täältä häviävät leivät ja maito. Niin nytkin. Onneksi on näkkäriä *ehehheeh*, sitä hän ei voi syödä purukalusto-osaston lievää hankalamman puutteen vuoksi ;D Eli siis minulle on sesamnäkkäriä. No, toisaalta, jos olen kiltti, voin tehdä jokusen teeleivän tuossa jossakin vaiheessa. Siis jos.

 

Ei, tälle päivälle ei ole mitään suunnitelmia. On kuuleman mukaan tavallista pidempi perjantai =o Haluaisin vain tietää, miten sitä normipakana voisi hyödyntää? Ja tiedoksi, että Welhottarelassa ei ole syödä mitään päästäiseen viittaavaakaan. Nih kerta!

265380.jpg 

JA SITTEN AAMUKIRJAN PARIIN...