Nimittäin eilisen aamupostaukseni jälkeen huomasin saaneeni vielä lunssan, kipeän kaktuskurkun ja juilivat korvat! No - nehän tästä enää puuttuivatkin. Melkein naurattaisi, jollei niin olisi jo vmäinen olo. Onneksi siis on sairista vielä ensi vkon to-aamuun asti. Se lieneekin tarpeen. Ja kun on tarpeeksi monta tautia päällekkäin, voi tropata niitä kaikkia. Wau, tämä avaa eteen mahdollisuudet käyttää taas C-varaston KOKO valikoimaa *flunssaista käkätystä* ja vieläpä nauttia siitä. Yeah!

Nukkuminen kävi vähän paremmin, kas troppasin vähän reilummin. Tosin unetkin olivat hyvin katkonaisia ja merkillisiä. Viimeisessä unessa olin mm. Elina Karjalaisen kanssa Etelä-Amerikassa.... Mielenkiintoista. Mitäkähän Freudilla olisi tähänkin taas sanomista. Sitäpaitsi uni loppui siihen, että olin tukehtumassa johonkin (oikeasti kai yskin). Argh. Ei kiva, ei mukava. Mutta mielenkiintoista, tällaista unta ei vielä olekaan tarjoiltu aikaisemmin.

Muuten, joka tapauksessa on pakko lähteä kauppa-kirjasto-roudaukselle Belgarionin kanssa. Tein kauppalistaa: siitä tuli pitkä kuin suosikkilokini lokilistalla. Eli kaapit ovat todella tyhjinä. On kai pari vkoa siitä, kun viimeksi täyttelin varsinaisesti varastoja. Kerran kävin kaupassa hakemassa jotakin pakollista syötävää. Nyt on jopa pakastin lähes tyhjä, vain yksi paketti kalkonifilettä jömmassa, varmuuden vuoksi. Kissanruokaa ei ole, juuri tyhjäsin viimoisen paketin Vincentille. Jopa WC-papru on lähes loppu, joka jo osoittaa melko huonoa taloudenpitoa ,> Rahaa tulee siis kulumaan, mutta onneksi hyvään tarkoitukseen eli itselle, Vincentille ja Belgarionille. Enkä ole muuten vieläkään keksinyt, mitä hyvää loihtisin tänään.... lohta? Se olisi varma valinta, hinta vain lienee taas ratkaiseva pikku ongelma. Mutta jos ihan vähän vaan... ja kaapissa on vielä ihan pikkuisen kuivattuja sieniä. Hmm. Ei paha, tästä voisi jo alkaa kehitellä jotakin. Juu, tästä lähdetään!

Harmi ja harmi, höh, Monsteri ei vieläkään suostu toimimaan.... Epistä! En siis saanutkaan I Monsterille kaveria, vaikka niiiiiiiiiin toivoin! Pienempi harmi on se, että näemmä welhotar-koulutuksen etäopetusympäristö kyllä toimii, mutta fileet eivät avaudu kotona. Mutta sehän onkin tavallaan työasia. Eikä sairaana saa opiskella, eihän?!

Toisaalta, eihän sairaana saisi tehdä mitään muutakaan. Sain silti eilen jonkinasteisen hepulin ja siivosin astiakaapin - nyt sinne mahtuu jopa astioita ,D Lisäksi pesin pari marilaukkua, kun keväänkin pitäisi olla tulossa. Ja mitä vielä.... Juu, suunnittelin, mitä muuta pitäisi tehdä. Eli aika hyvin ovat asiat, jos kuitenkin jaksaa suunnitella.

---------------------------------

254944.jpg

Huapurrrrrrrrrrrrrrrrrrmenta kavrut! Joo, höh, mä sain äskön viimosen puukin heekkukissinruakaa. Mamiiiiiiiiiiiiiiiiih - mulle ruakaa, ja munuaista ja jauhista ja kaikkee. Ja nyt heti. Ai nii, mun pitiki vinkata, että siälä Liiterissä on semmost tosi hyvää kissinruakaa. Siis se on niinku märkäruakaa, niit on kai neljä pussii samass pakkauksess - ja ne on kaikki ihan sikamakeehyvii! Kummisetä toi mulle semmosen ja mä vedin niit pari pussii päiväss. Mamin miälest vähä liikaa. Mutt hei, mähä oon viälä kasvava kolli, eiks? Ja maaliskuu ja kaikkee. Nii, se oli Opticat-lajitelma, sano Kummisetä. Jos mami hei, saisinks mä semmosenki, vaiks? Mä oon yrittäny kuiteski olla aika kilti, siis aika, ja kilti mä oonki. Mitä nyt välill vähä iskee tappelusfiilis, no, siit saa orja vaa kärsii. Ei ketkää viattomat. Nyt toi mamiska on taas joteski klesa! Mä en hei tajuu, ku orjat ei pysy terveinä. Vaiks mä oon terve ku mikä. Siis ne ei nuku, ne riahuu jossai töissä tai muuall ja sillee. Pitäis ottaa vähä relaa, hei! Nukkuu ja syädä hyvin ja rauhassa. Siinä ihan tiivistettynä noi mun ohjeet. Olikohan mulla jotaki....

468688.jpg

Kandee tsiigaa aika tarkasti - siis aika paha! Me ei ton mamiskan kaa digata tost ydinvoimast yhtää, ett tämmöst siit sitte tulee. Jäks! Mutt hei, kliffaa löördaagii vaa kaikill söpöill leideill ja komeill kolleill. Palataa taas asiaa!

-----------------------------------------------

Kieltämättä, kuva ON paha. Oikeasti. No, lähden tästä jatkamaan kaffejuominkeja ja laatimaan lisää ostoslistaa - se on kohta metrin pituinen.

Ja tässä päivän sloganin ja biisin tilalla vähän vakoilusta, ehhheheh, eli näillä hauilla tänne ompi eksytty:

Last 20 Searchengine Queries Unique Visitors
  22 Mar, Thu, 20:02:55     Google:  yökerho uusi malmilla  
  22 Mar, Thu, 21:47:42     Google Images:  et sillee  
  22 Mar, Thu, 22:55:00     Google:  hs ilmaistilaus  
  22 Mar, Thu, 23:41:49     Google:  soffan uusiminen  
  22 Mar, Thu, 23:43:31     Google:  hennalan vankileiri  
  23 Mar, Fri, 09:05:45     Google:  malmin polgara  
  23 Mar, Fri, 09:38:44     Google:  Mäki Ehtookellot  
  23 Mar, Fri, 10:43:14     Google:  nilkkaturvotus  
  23 Mar, Fri, 13:09:28     Google:  miksi kissat nukkuu niin paljon  
  23 Mar, Fri, 13:31:22     MSN Search:  welhotar  
  23 Mar, Fri, 14:49:30     AltaVista:  mietelauseita ristiäiset  
  23 Mar, Fri, 15:15:41     Google Images:  pitiki  
  23 Mar, Fri, 17:41:13     Google Images:  PUUMA  
  23 Mar, Fri, 18:01:01     Google Images:  kondylooma  
  23 Mar, Fri, 19:02:35     Google:  verta virtsassa  
  23 Mar, Fri, 22:18:00     Google:  3D  
  23 Mar, Fri, 23:02:40     Google:  mietelauseita  
  23 Mar, Fri, 23:35:43     Yahoo:  johan schmidt  
  24 Mar, Sat, 00:01:55     Google Images:  harakkapoika  
  24 Mar, Sat, 01:51:11     Google:  pesu mattokone  

No juu, taas kondylooma ja verta virtsassa - heti lääkäriin!!! Ja kas, joku on suoraan etsinyt MINUA?! Ja ei, en käy ristiäisissä, joten en väsäile niihin mietelauseitakaan. Muut... no sillee ;D

Luettua: Kate Holden - Enkelivaihde, kerrankin vähän poikkeava narkkaritarina eli älykkönuoren elämää Australian ilotaloissa. Sinänsä virkistävää vaihtelua ,D Ja vielä vähän kesken Martin Page - Maailmanloppuihin tottuu, ei paha ollenkanas. Ja lisää on pinossa ja kirjastossa varauksissa. Jee, huutelee welhotar ja taputtelee pieniä karvaisia käsiään!

                                 265380.jpg

                         LOHDULLISTA LAUANTAITA!