Todella kaunista taas tähän aikaan (4.31) aamulla. Naapurit juuri kotiutuivat. Onneksi meillä on ns. sama rytmi, toinen heistä tulee töistä kapakasta, toinen muuten vaan kapakasta....minä taas olen silloin jo hereillä, joten pieni maistelumetakka parvekkeella ei häiritse. Ei varmaan heitäkään sitten, jos minä alan maistella ;D Muutenkin ajantajuni on pitämättömissä jos olen vapaalla tai lomalla. Valvon muutoinkin mieluusti yöllä ja nukun keskipäivän ikävät tunnit. Olen keikoillakin aina yrittänyt haalia ilta- ja yövuoroja, jos mahdollista. Silloin yleensä tapahtuu ja ihmiset ovat mukavampia - jostain oudosta syystä! Minulla on sama rytmi luonnostaan kuin Vincentillä. Nytkin hänellä on tuossa paljon kerrottavaa, mutta saa vielä hetkisen odottaa.

Nukuin läpi eilisen. Todella nukuin. Välillä kävin ehkä 4 kertaa hereillä eli keittämässä kahvia, sieppomassa lääkkeitä, laittamassa ruokaa ja syömässä ja vielä illalla lätisemässä Kummisedän kanssa. Käytännöllisesti katsoen nukuin yhteensä n. 16 h. Aika hyvin, eikö! Puhelimet laitoin kiinni, että saan olla rauhassa. Kiinni ne ovat vieläkin. Josko tänään sitten reipastuisi sen verran että hoitaisi taas vain ehdottoman pakolliset kotityöt eli esittelisi pölkkärille keskilattiaa, hoitaisi kukat ja harjaisi kissan, veisi roskat ja jos vain mahdollista, jaksaisi kävellä Liiteriin n. 300 m hakemaan jotain syötävää ensi vkoksi. Jääkaapissa on valo, ehkä myös kissanruokaa. En ole varma. Keitin äsken vain kaffet ja söin roskaleipää paahdettuna.

Outo olo, jo 1 vrk:n täyslepo, siis todellakin täyslepo rauhoittaa koipia ihmeesti! Ne näyttävät ja tuntuvat normaaleilta. Tosin tämä on harhaa, koska vähänkin pidempi kävely ja/tai rasitus iskee välittömästi ne taas ihan helvetin huonoon kuntoon. Nyt siis lasken vain päiviä.....10 menomatkaa töihin, 10 paluumatkaa töistä. Hätätilassa 1 - 2 x voi käyttää taksia, se ei vie konkurssiin, kun jättää sen ruuasta (omasta, ei kissan) pois! Sitten minä taas juon ja nukun,  muut saa silittää ;D

--------------------------------------

Mistä silittämisestä toi mami horisee - ai niin tiätty, se saa silittää mua sitte jatkuvasti ja ihan mihin aikaa vaan, ku se on lomalla. Mäkin sitte odotan sitä sen lomaa. Se lupas mulle tuoretta fisuu heti, ku se jaksaa käydä Hakiksessa. Se kävi siellä tossa jokin aika sitte ja mä sain palan lohta!!! Se oli kyll hirmusen njamskista, vaiks mamiska  sano, ett aika kallista. Se oli ostanut ison biitin ja se jako mulle, Pojalle ja itelleen kaikille yhtä isot palat. Se sano, ett kyllä kissa kans ymmärtää hyvän päälle, ku Poika vähä nauro sitä. Eilen se jako kans ruuan mun kaa tasan. Me syötiin donaria purkki puoliks - ihan tarkkaa puoliks. Mä oisin voinu syödä vielä lisääki, mutt mamma sano, ett seki on suolasta ja sitte, ett ei sekään saa enempää. No kyll se mun kissanmassun täytti, mamiska söi sitte vielä uusia pottuja ja raejuusto ja jotai vihreitä heiniä. En mä niistä, mutt raejuustoo mä vähä maistoin. Ei se hirvee hyvää ollu, mutt kyllä sitäki voi syödä. Mä oon nyt pyytäny mammalla maistiaisii vähä kaikesta, mitä mä nään sen syöpöttelevän. Kun kissa ei aina voi tietää, mikä oikeesti onki ihan hyvää, vaiks se näyttää hirveeltä. Niinku toi mamman yks kalauunijutska, se näyttää ihan kamalalta ku siinä on fisua ja juustoo ja jotain vihreetä (pinaattia toim.huom) mutt se maistuu toooosi hyvälle ku mamma laittaa mulle siit sopivan palan. Hei, täähä meni ihan ruokajutuks. Mutt ei voi mitään. Must on kiva syödä ja mä tykkään kokata mamman kaa. Mä oon tossa työtasolla apuna, ku se laittaa safkaa. Sitt mä kans vahdin kattiloita. Sitte mä nuolen kauhat, jos se tekee jotai pataa tai sillee. Musta on varmaan sille hurjasti apua, vaiks se valittaa, ett kaikis ruuis on lisämausteena oransseja karvoja. Eikä oo, ei mun oranssit karvat sillee lähe, ne on noi vaaleet ku tipahtelee *kissavirn*. Musta voi tulla vielä kissakokki, sitte mä perustaisin kissaravintolan, miss ei ois purkkiruokii ja noi orjat vois tuoda teidät kaikki sitte syömää ihan kunnon ruokaa! Hei - oisko siinä ideaa??? Kalaa alà Vincent? Suikalelihaa Reetin tapaan? Leevi-kamun kissaheekku? Tällasii annoksii vois olla. Ja sitte vaiks Mustan makee jälkkäri ,D

127305.jpg

Täss mä oon just kankeemas pystyy ja päästääs mamiskaa duuniin! Nyt mamma on kai saanu jo parempii kuvii, jos vaan Poika saa ne kaikki ulos tolta masiinalta. Ainaski mä oon vähä poseerannu. Mä en kyllä oikee tykkää, ku  toi orja osottelee sillä vempeleellä. Mä yritän aina vähän mennä jemmaan. Vaiks mä oon kuvaukselline, nii silti. En mä haluu sellasta kuvaa, missä mä oon pää jääkaapissa, vaiks mamma eile yritti ottaa sellase! Nyt mä meen jatkaa aamu-unkkoja viel joksi aikaa - lotkottavaa sunnuntaita Lokistanian lokkaavile kissavempuloille!!!

-----------------------------------------

Jeps, Vincent todella välillä selvästi pakoilee kameraa. Eilen olisi tullut tosi hyvä kuva, kissa kurkottelemassa jääkaappiin. Sitä seurasi salamannopea poistuminen, vaikka kamera on aina valmiina tuossa....

No, minä lähden juomaan toisen jättimukin kaffetta - sunnuntain kunniaksi taidan syödä myös yhden keksin, etten vaan laihtuisi. Se olisi kamalaa. Ketä sitten mollata, jos minäkin vielä kuihtuisin olemattomiin.

Kesken olevan kirja: Sean Stewart - Kehä

Päivän slogan: Kaikki mikä ei tapa, sattuu aivan saatanasti!

Päivän biisi: Angie (no tässä se nyt sitten on, Taikkarille terkkuja!!!)

Päivän taidepläjäys: Omituisia, outoja, hauskoja ja pelottavia patsaita ympäri maailman! (Tämä linkki on pihistetty Linkolta...)