Hirrrrmuinen väsy ollut jo parisen päivää. Ihan oikeasti, nukuttaisi vaikka koko päivän. Olen maltillisesti ottanut hätätirsoja... argh. Jopa klaffisoffalla kesken lukemisen :O Yöt eivät sitten olekaan mukavia, kun kääntyessä rusahtelevat luut herättävät vekkulisti valvomaan ja tupakalle.

 

En tiedä, mitä tänään tekisi. Siis jos minulla on vielä työpaikka Varastolla... Ehkä minä kyselen aikaa sinne omisarvikselle, vaikka se toivotonta aina onkin. Alan taas olla täpöraivoissani eli ilmeisen työkuntoinen, joskaan en välttämättä –haluinen.

 

Hörhö oli eilen kylässä eli katseli urheilua *yäks*. Onneksi minulla on paaaaaaaljon kirjoja, joita sainkin mukavasti kulutettua. Tosin en ole jaksanut niistä kirjoitella, joten listojakin ilmestyy joskus hamassa tulevaisuudessa. En ole jaksanut oikein lukea lokiloitakaan – vain tärkeimmät, enkä edes kommenteerata. Paha minä, hyi!

 

Samoin päivitysten taso on luokkaa tämä eli ei yhtään mitään asiaa. Kunhan nyt jotakin kirjaelen ylös. No, taksot on tellitty ja nyt menen keittämään triplavaffat kaffet sekä riipimään normimömelöt nyt ainakin. Ans kattoo eli lisärapoa tarpeen mukaan sitten sinnekin.

 

265380.jpg 

 

POLKA – TYLSYYDEN MULTIHUIPENNUS!