Olipas taas eilinen karmea päivä Varastolla! Tiedän, tiedän – olen sentään töissä, juu. Mutta ei siitä oikein voi iloita silloin, kun on niin kipeä, että joutuu kiljumaan ääneen kivusta. Minä nimittäin jouduin. Töitä oli taukoamatta tarjolla, kaikella kiire, ulostimet eivät edelleenkään toimi jne. Joten aina kun käännähdin tietyllä tavalla tai nousin ylös ja hain ulostamani roinat, selkään puukotettiin oikein urakalla ja koipien olemassaoloakin tarjottiin elävästi. Juuri siten, että oli pakko huutaa. Ei kiva, ei mukava. Prle, ja kehtaavat vielä oikeasti naureskella asialle...

 

Varastolta sitten suoraan kirjastoon, jossa tarjolla olikin jo sormiluvun ylittävä määrä varauksia. Nyt minulla on kolme ISOA pinoa luettavaa, hrhrrh :D Sieltä sitten kaupoille ja yritin kerrankin olla varovainen. Matkalla muuten huomasin, että putken vihannestsioski on palannut takaisin, jeeeeeeee. Tämä oli kovin tyytyväinen ja osti kolmella juurolla kaksi isoa rasiaa ruusukaaleja, neljä isoa paprikaa sekä kaksi kurkendahlia. Ei paha hinta, ei yhtään. Tosin tarjonta ei vielä ollut täysimääräistä – remppa näyttää vielä olevan vähän kesken. Mutta tyytyväinen olen, koska siellä on aina näitä halvennuksia, olkoot sitten II luokkaa, mutta niin olen minäkin!

 

Sitten isoille kaupoille ja edelleen varo-varo-vasti eli selkää ja koipia ei kärsi liikuttaa sivusuuntaan eikä tehdä mitään kiertoliikkeitä. Yritä siinä sitten tehdä ostokset – no selvisinhän minä, ei siinä mitään. Ihan kohtuullisesti jopa, vähän jömmaruokaakin löytyi. Kotoon pääsyä jouduin odottelemaan, mutta sitten tulikin vanha tuttu, kivatakso, joka kantoi kassitkin hissin ovelle. Kiittelin kovasti, koska tuo nostaminen ja kantaminen on äärihankalaa ja tekee tod. kipeää. Eli ei hirveästi ottanut selän eikä koipien päälle kotiintulo.

 

Kotona kaikki tavarat paikoilleen ja äkkiä vähän muonaa. Sitten pitkälleen, mmmm ja kaffetta kohta parin keksilön kanssa. Hyvä kirja ja siinä se ilta menikin ihan mukavasti. Kun otin relaksanttia ajoissa, sain jopa tunnin-pari nukuttua, sen jälkeen aloinkin katsella kelliä monta kertaa tunnissa. Infernaaliset säryt, mutta odottelin tiukasti tuohon klo 4 asti ja keittelin aamukaffet sekä riivin aamumömelöt traditionaalisessa järjestyksessä. Silloin kivut pysyvät hiukka paremmin hanskassa. Lisäksi ei tule ylimääräisiä vatsaongelmia, sitä ei missään nimessä voi väheksyä, sano! Sain vielä lisäuntakin pari tuntia, kun codit alkoivat vaikuttaa ja pahin juiliminen hiukan hävisi.

 

Nyt olisikin tarkoitus alkaa hoidella viherviitakkoa. Mietin, pitäisikö jaksaa vaihtaa mullat, argh. Uskaltaisikohan sen jättää lomalle? Vai meneekö se drink and dial –projektien merkeissä? No, en uskalla edes arvailla. Odotan Belgaa lounaalle ja hän saa päättää, josko olisi halukas avittamaan! Jos ei, annetaan olla. Kyllä sen ehtii... Taidan mennä laittamaan pyykit pyörimään, se on ihan kivaa hommaa :D Ei tarvitse itse tehdä mitään muuta, kuin lajitella rätit oikein. Sopii oikein hyvin meikäläiselle. Belga valitkoon myös syötävän ruuan laadun, joten sitäkään en rupea etukäteen vatvomaan.

 

Taidankin mennä petiin lueskelemaan vähäksi aikaa *ylläri-ylläri*, olen laiska tänään!

 

265380.jpg 

 

 

MINÄ HARJOITAN LAISKUUTTA – HARJOITTAKAA TEKIN!