väittämällä olevani tänään yltiösosiaalinen sekä lähteväni johonkin pippaloimaan. En minä menekään. En minä taida oikeasti jaksaa; nukkuminen on taas ollut varsinaista seikkailua Mitä-Sitä-Maassa. Lisäksi ilma aiheuttaa ilm. outoja ylimääräisiä särkyjä. Toveritarkin on kykenemätön seuraksi. Kyllä minä itsekin sinne pääsisin, ei siinä mitään. Mutta luulen, että tässä kunnossa ei ilmainenkaan ruoka ehkä niin maistuisi ja jos aion vetää päivän lääkecocktailin, ei voi ottaa edes paljoakaan viintä. Että lopetetaanpas kokonaan semmoinen sosiaalisen elon unelmointi ja tyydytään seurustelemaan nukkuvan ja piereskelevän kissan kanssa sekä nettailemaan senkin edestä!

No juu, meinasin minä tästä kyllä kaupoille. Keskipäivällä ei ole ryysistä ja saattaisi selvitä hyvinkin nopeasti ja tehokkaasti ostoksista. Minä olen kuitenkin sopinut huomiseksi taas tapaamisen tuonne kirjaston viereen ja käyn samalla sitten postissa. Tarkistin, että matkoja on riittävästi, joten taidan vekslata tilanteen nyt näin. Tuleepahan ainakin vähän vähemmän kerralla kantamista eikä tarvitse kävellä ihan niin paljon (→ ei siis rasita itseään, läskit säästyvät!).

Muuten tässä aika menee näköjään päikkäreiden merkeissä – olen päikkäröinyt lähes joka päivä ja kunnolla. Mieluusti useampaan kertaan. Lisäksi olen lukenut niin paljon kuin mahdollista. Nyt olen lisäksi saanut jopa kirjoitettua. No, melkein joka päivä ainakin jotakin. Yksi juttu muhii tuolla ja odottaa editeeraamista ja toinen on tuloillansa. Jospa nekin saisi vielä myöhemmin tuonne framille. Ei olisi pahitteeksi tuokaan, sano.

Muuta? Ei, residenssissä ei tod. mitään mainittavaa. Ai niin, paitsi semmoinen erehdys sattunut päästäiskaktukselle, että se on alkanut työntää jumalattoman isoja puhtaan valkoisia kukkeja! Vähänkö on senkin aikataulutus pielessä tai sitten se johtuu tästä sikamaisesta kylmyydestä täällä huushollissa. Auts, josta tuli mieleen pakkoruisku, senkin vuoro olisi tänään! Miten minä oikein taas tarkenen, kun nukunkin kaksi paksua paitaa ja villatakki niskassa, kahden peiton ja puolikkaan päiväpeiton alla? Minä vaan ihmettelen... :O

265380.jpg


POLKA – TUO KYLMÄNARKA KUKKAINEN *wirn*