Sitä samaa vanhaa ketutusta taas tarjolla näin sunnuntaina. Huomenna alkaa taas äärettömän pitkä ja vaivalloinen viikko. Ei millään jaksaisi - ahittaa!

Eilen sentään saatiin Belgan kanssa vaihdettua mullat kaikkiin yrttilöihin - isompiin tietty vain pintamulta. Oli siinäkin hommaa, yli pari tuntia meni ihan kepoisasti. Sitten äärihyvää wokkia, jossa kaikenmoisia sekalaisia vihanneksia, vähän fisua ja jättiherkkareita,  kookosmaitoa ja paaaaljon hyviä sekä tömäköitä mausteita. Jälkkäriksi keksikakkua ja kaffetta, oli hyvää - btw.

Tämä päivä taas menee kotihommissa. Herneaivo oli kaivautunut papereiden ALLE jättämään kusimerkkinsä soffalle. Aijjumankauta että riipoo. Basessa arestissa pari tuntia aamusta ja jumalaton mekastus koko ajan. Minä olen tulossa (!) hulluksi tämänkin asian kanssa...

Nyt laitan ruokaa tulemaan, alkaa olla kohta nälkä. Pyykit pyörivät, on imureerattava, käytävä pakkoruiskussa ja vaikka mitä. Sentään sain kolme kirjoitusta editeerattua ja framille äsken, jonka lasken edes plussaksi itselleni.

Että meikäläinen inhoaa tällaisia päiviä. Lokinperkelekin on paskannut ikkunaan =(

265380.jpg

POLKA, JOKA INHOAA LÄHES KAIKKIA PÄIVIÄ!