Uaah ja huomenta! Jep, taas väsyttää ja on nälkä. On tämä lomailu rasittavaa. Helpompi olisi ollut painua Varastolle ropottamaan perstain hommia ja sitten kotoon, tietysti kaikkien kaavojen kautta.

 

Mutta nyt ei kuulkaas tarvitse. Toveritar tuli eilen käymään, poikkesimme Malmilla hoitelemassa pienehköjä asia-asioita sekä kaupoilla. Hienoa ja ziitos! Tosin olin taas sen jälkeen aivan puhki-poikki illalla ja koivet huutelivat vastalauseita. Kun piti kävellä, varoa remonttia ja lisäksi sain hervottoman krampin koipeeni Liiterissä, argh. Kuitenkin, iso osa ostoksia tuli hoideltua. Lisäksi hankin kelloon uuden remelin – ihmeellistä, miten sekin on hankalaa. Niin just, kun uusi kello voipi olla halvempi kuin hihna! Meikäläinen kuitenkin pitää kellosta ja mieluusti ostin hihnan siihen.

 

Tarkistin jo aamulla, että – ylläri, ylläri – hyllykkö majaili edelleen roskiskatoksessa. Syykin selvisi, kun päivänvalolla ihmettelin asiaa. Hyllyn reunoista oli osa viilua revitty ronskisti pois. Tarkoituksella tahi ei, päätin kuitenkin harkita asiaa. Hyllykkö on nimittäin simppeli ja äärimmäisen tukeva. Jep. Kauppareissulla kävimme Tjiimarissa ja ostin vähän darranauhoja, joilla reunat voisi peittää. Sävy-sävyyn ikäänkuin. Sitten kotoon tullessa raahasimme, tai siis toveritar raahasi, hyllyn sisään. Ja kas, olen sen jo nyt aamulla laittanut oikein siistiksi. Kunhan päivä tästä vanhenee, raahaan sen oikealle paikalleen ja asettelen tavarat kohdallensa. Ensi viikolla haen vielä pari paffilaatikkoa, jotka siihen sijoitetaan. Hyvä me! Tavara edelleen kiertää, Iikkeaan ei tarvitse lähteä eikä tuhluuttaa rahojaan. Nyt minulta olisi sitten lähdössä lipasto, jonka joku korjaushaluinen saisi omakseen halutessaan *winks*.

 

Tässä päivitystä mielessäni laatiessani laitoin pyörimään pari virusskannausta ja torjuntapäivitystä, meni siinä  hyvinkin pari tuntia. Siksi olenkin näköjään vähän myöhässä *ehh*. Mutta toisaalta sain kirjoitettua pari lyhykäistä juttua, ne ovat nyt muhimassa ja uusioluennan sekä editoinnin jälkeen laitan nekin vielä tänään menemään eteenpäin. Lisäksi kasasin pyykit valmiiksi, kohta nekin laitetaan pyörimään. Itsekin olisi ehdittävä ruiskuun. Ruokaa olisi valmisteltava sekä täksi illaksi *ehheeh* että huomiseksi. Belga on rantautunut koto-Suomeen ja on tulossa huomenna lounaalle. Tarjolla lohipiirasta, wokkia, tsatsikia, salaattia... illaksi wokkia itselle. Njam, nälkä jo!

 

Eli siis puuhaa riittää lomapäiväksikin. Ai niin, tuota, ne ompelukset... ehtiihän ne vielä viikonlopun aikana! *epäuskoisen toiveikas wirn* Kun pitäisi vielä pari pikkuista juttua saada täällä kotona aikaiseksi eli ankkuroida toinen makkarin kirjahyllyistä tähän klaffipiironkiin. Nyt tuossa on hätäratkaisuna pakettinaru. Menen kohta katsomaan jotakin järkevämmän oloista materiaalia. Nippari on tietysti aina pätevä ja kätevä ratkaisu... Lisäksi pitäisi hoidella vähän viitakkoa. Kirjojakin olisi lupa järjestellä ja tietysti vähän lukea lisää. Päikkäritkään eivät olisi pahaksi ollenkaan. Nyt jo vähän nukuttaa, oikeasti, vaikka olen riipinyt kahdetkin aamukaffet.

 

Lupaan, että huomenna tulee ainakin yksi kuva (sukkia!) sekä lukulista. Kaikki on melkein valmiina, mutta kun on nyt oikeasti alettava lomapäivän puuhiin. Ei kaikkea tällaista pientäkään puuhaa jaksa normi-iltana millään, en ainakaan minä.

 

Joten jospa vielä yksi saavillinen kaffetta, tupakka ja sitten hommiin!

 

265380.jpg 

 

POLKA LEIKKII EDELLEEN LOMALAISTA!