Jotkut muutkin ovat tulleet hulluiksi! Varastolla ei ole enää mitään rotia – töitä tehdään ja teetetään kuin heikkopäisillä. No, ovathan molemmat päät toki heikkoja ja vajaita, mutta silti... minä en kohta enää jaksa. Eilen töpeksin jo väsyksissäni niin, että itseäkin hävetti. Oikeasti, enkä näe enää iltapäivällä kunnolla! Pitäisi muistaa kostutustipat ja kaikki. Ähhh. *nolo*

 

Kävin rtg:ssä, en ehtinyt eilen edes yrittää soittoaikaa. Toisaalta, ei se akuuttia ole kuitenkaan. Yhtä hyvin voin siis varata oikean ajan ja käydä tervehtimässä arvista. Hmmmm, leidi oli kirjoittanut viestiinsä jotakin, että huomaa minulla olevan ”hyvin kirjoittamistaitoinen”, sallikaa nauraa! Siis hätäpäissäni väsäsin ne neljä liuskaa asiaa, koska olin varma, että en muista kertoa puoliakaan. Nyt totesin, että siitä puuttuukin vielä muutama juttu. Luulikohan hän sitä joksikin pakinaksi tahi goottilaiseksi kauhukertomukseksi :O No, minä siis yritän tänään ehtiä varaamaan taas tunnin ajan. Josko jotakin poikisi.

 

Sen verran Arvaustalosta, että tuo ajanvarauspolitiikka on kyllä jännää – olin varannut rtg-ajan, vaikka sinne voisi mennä ilman varaustakin jonottamaan. Tämä siis tietysti taksohommien takia. No, aika tasan klo 8.00. Pääsin 8.15. Onneksi en ollut varannut paluutaksoa, pikatilauksena takso tulikin jo heti 20 minuutin päästä *grrr, pika*. Niin, siis fysiatria odotin kerran 40 min, normilekuria aina 10 – 20 min jne. Että tuota ja siis, minun odotetaan aina olevan ajoissa joka paikassa, mutta Arvaustalo, taksot ja muut voivat olla myöhässä niin paljon kuin huvittaa ilman mitään lisäselvityksiä :/ Ihan kiva, hei. Tunnen itseni tosi hölmöksi, koska haluan olla aina ajoissa ja mieluummin 5 – 10 min ennen sovittua aikaa paikalla =(

 

Muuten olen vakaasti sitä mieltä, että kohta kilahtaa... mikäli eräs leidi vielä heittää jotakin korjattavaa läystäkettä pöydälleni ja sanoo, että katso sieltä jostain (tarkoittaa isoa asiakirjapinoa, josta hänen pitäisi poimia ao. tiedot!) miten korjataan, lätkäisen ne takaisin tai suoraan turpaan. Ei, en ole väkivaltainen. Siis alan kirkua holtittomasti tai rupean räävittömäksi. Ja tosiaan, eilenkin työnteko oli aika karmeaa. Kävelin seiniä pitkin, tosi vaikeasti. Hartioita puikotettiin ja viilleltiin niin, että oli pakko pitää taukoja vähän väliä. Ja silloin tietysti joku juuri tulee pyytämään jotakin. Ähh. Eikä kukaan halua ymmärtää, että jos teen äärikinkkistä juttua, en samanaikaisesti ota käsiteltäväksi toista. En. Hetken päästä kyllä ja tallennettuani sen toisen. Prle, kun nuo eivät tajua itse edes tehdä välitallennuksia, taas oli uudelta kaverilta hävinnyt asiakirja kolmen alkurivin jälkeen... Arvatkaas kuka sen sitten joutui hakemaan takaisin ja ihme, että se yleensä löytyi, bittihelvetistä siis?

 

Tämän postauksen tarkoitus on oikeastaan vain lmoittaa, että olen kiltisti käynyt rtg:ssä ja kuvattu on monelta kantilta kaularankaa ja oikeaa olkapäätä. Mutta kun tuo vasen lapa on pahempi – olkoon mitä on. Kai se joskus selviää. Lisäksi tahdoin kertoa, että ihan svinduillessakin olen töissä niin kauan, että Upo tai joku muu sanoo, että olisi ehkä syytä mennä lääkäriin *tsihih* tai hoitoon *muahhahahah*!

 

1300811610_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

 

 

 

Minäpäs menenkin tupakalle ja keittämään kaffetta. Sen jälkeen riivon lisää mömelöitä. Vielä tässä titrailen näköjään hiukkasen iltalääkitystä eli sirkat onkin otettava reilusti ennen nukkumaanmenoa... sitten niillä voipi olla jotain vastettakin. No, viime yön sain kohtuullisesti goisittua, mutta alla olikin taas valvontaa aika räväkästi. Eikäs kun taas baanalle, prle. Ei Serkutkaan laiskoja ruoki!

 

Päivän biisi: Orjien töihinlähtölaulu

 

265380.jpg 

 

 

POLKA TEKEE TÖITÄ, KIROILEE JA TEKEE SIITÄ HUOLIMATTA!