Uhh, juuuh, tuli eilen nukuttua. Siis aamusta, parit parin tunnin lisäunet. Ja tehän tiedätte, mitä silloin tapahtuu: seuraava yö menee tietysti hänekseen. Niin siinä kävi nytkin. Mutta kun väsytti aamulla niin tuhottomasti, että oli ihan pakko uinua vähän lisää ja vielä vähän... Yö menikin sitten kääntyillessä ja vääntyillessä, miettien ja manaillen, äh. Ei kiva. Aina jotakin menee pieleen.

 

Perjantaina tulivat sitten asuntopaperitkin. Kovin on mokatun oloista. Ensinnäkin maksujen mukaan muutan eri asunnosta eri asuntoon :o Summa sentään on oikein. Mutta muuten ohjeet mättävät pahasti; avaimet pitäisi palauttaa Vandaalle ja hakea sieltä uudet jne. Ehei, ei kuulkaas nyt vaan käy! Noista asioista täytyy soitella huomenna. Jos nimittäin menee kovin omituiseksi tämä järjestely, eihän tästä ole mitään hyötyä ainakaan kenellekään. Varsinkin, kun tarkoitus olisi muuttaa lauvantaina. Eihän silloin avaimia voi viedä eikä hakea tms. Ja muutenkin, ohjeet lienevät siis samat, jotka normaalistikin lähetetään kaikille. Kukaan ei ole vaivautunut korjaamaan niitä vaihtoa talon sisällä ajatellen, tietenkään. Vaiva-vaiva-turha-palvella-ketään...

 

Tuli taas sellainen pähkimisfiiliskin, että muutanko lainkaan! No, soitan huomenna aamusta Byrokratialle ja kyselen noista käytännön toimista. Ei helvatissa voi olla niin vaikeaa vaihtaa avaimia päittäin ja itse allekirjoittaa paperit, eihän? Olen jo muutenkin oikeasti lirissä koko muuttojutun kanssa. Ehkä vielä jotenkin saan taravat pakittua, siitäkin tulee jo ongelma. Kantaminen sisään-ulos tulee erittäin ongelmaiseksi joka tapauksessa. Nyt tekisi mieli kuulkaas vetää perskännit, mutta ei ole tilaisuutta. Pitäisi Varastolle kuitenkin huomenna eikä sitä krapulassa kestä itse kukaan.

 

Muutenkin asia hankaa, kaikenmoiset pikku jutut. Tarvitsisin oman apulaisen, kokopäiväisen sellaisen, hoitamaan tätä. Belgarion ei ehdi, koodauskiireitä päivittäin taas (ja osin öisinkin). Muita avittajia ei vaan ole. Ja jospa minä en pidä koko kämpästä? *käks* Mietityttää, oikeasti. Juu, erään henkilön sanojen mukaan perse ei kestä merivettä.

 

Belga viihtyi eilen taas kunnon lounaan ajan eli opiskelija sai viikon tuhdeimman ruoka-annoksen ja santsasikin reippaasti. Hyvää oli, loimulohta, uusia pottuja, tsatsikia, vihanneksoja, suolakalaa ja munejakin. Jälkkäriäkin, mähnäpullaa ja kaffetta. Lisäksi hän vei säkillisen roskia ja korillisen paperia keräykseen. Hörhökin saisi tulla käymään ja kuskata flindansa pois kierrätykseen – no, hän ilmestynee rahapäivänä lyhentämään velkaansa. Ei sitä paljon ole, mutta hän maksaakin vähitellen... Näytti olevan viikolla poikain kanssa liikenteessä, jostain syystä ei huvittanut mennä juttusille. Enempää roistojen näköistä porukkaa ei hörhöistäkään taida löytyä ;D

 

Jotakin hyvää jossakin? No se, että ei ole aivan niin hirveä helle kuin viime viikolla. Tämän ehkä jaksaa kestää. Yöllä jossain vaiheessa hilasin jopa päiväpeiton koipien päälle ja Vinskikin tuli viereen makoilemaan, takamuksen taakse lämpöiseen. Ei nyt sentään palellut kuitenkaan, kumpikaan. Vinskille hoidin myös uutta muonaa. Ei sekään näytä hirveästi maistuvan, no ehkä nälkä palailee, kun karvanlähtö tasoittuu ja helteet lakkaavat. Naksuja ja vettä toki menee railakkaasti eli ei poika nälkää näe. Samoin fisu maistuu, kun sitä vaan on tarjolla.

 

Juuei, ei tästäkään päivästä tule mitään. Paska olo, kaikinpuolin. Ei kivaa, mitään. Tehty, mitä tehty – jotakin kuitenkin. Jatkamma.

 

265380.jpg 

 

WELHOTAR, THE SVINDUUNTUNUT!