mitäkähän se mahtaisi tarkoittaa? Että olisi pitänyt elää toisin (nämä ovat aina ns. todellisia unia)? Että nimenomaan onneksi on elänyt toisin? Eivät tarkoita mitään muuta kuin sitä, että on tullut nukuttua liikaa? Tarkoittavat juuri sitä mitä unessakin eli Exä on mulkqvist? Näin vaihteeksi nimittäin taas unta Exästä, semmoista ilkeää. Jossa hänellä oli uusi hellä ja rakastava, kaunis vaimo. Belga oli unessa pieni ja aivan lääpällään uuteen leidiin... Onneksi en tunne ketään sen näköistä naista tai voisin oikeasti hermostua! Onneksi en myöskään usko kenenkään kovin helposti hairahtuvan Exään, paitsi no joo – tehän tiedätte – rahan takia ehkä...Hrr, se siitä, mutta otti taas herääminen nimittäin koville ja silmät ovat punaiset, turvoksissa. Argh.

Sitten menin lukemaan Iltapulua, joka tarjoaa taas mainiota hoitokeinoa mm. masennukseen. Joka viikko siellä on tarjolla jotain todella helpottavaa ja yksinkertaista apua. Kannattaa ehdottomasti luottaa näihin vinksuihin, koska nehän on lehteen kirjoitettu!

Eilen oli suunnitteilla (joooooo...) kaikenlaista. Mitään ei tullut toteutettua. Maattiin kumpikin omalla sohvalla, lueskelimme, kälättelimme, söimme kiinalaista (toki itse tehtynä) muonaa ja jädelöä. Lopulta päätettiin yhteistuumin, että ensi viikolla toimeen voisi jo ryhtyä. Kun tässä on jo hyvinkin kuukausi asiaa suunniteltu perusteellisesti, sehän on jo kuin puoliksi tehty, eikö? ;)

Jahas, aamu siis alkoi varsin epämiellyttävästi. Jatkossa seuraa vain kotihommia ja pakollisia toimia. Tänään ei tarjota edes mitään hyvää luettavaa, luulisin. Parhaimmat on jo lukaistu ja jäljellä on semmoista puolipakollista kirjallisuutta. Mutta toki nekin luetaan, en minä sillä... Alkaa nyt jo särkeä kun vain kuvittelenkin raahautuvani taas Varastolle, siellä odottavaa työmäärää ja SN:n paheksuntaa työpinoja kohtaan (minun työpinojani siis...). Voihan villu! Jos olisin paremmassa kunnossa, hakisin jostain muualta sijaisuutta vähäksi aikaa. Mutta tässä tilanteessa ei voi muuta kuin yrittää vain kestää ja jaksaa. En pysty näyttelemään työkuntoista kovinkaan hyvin! Varsinkin kun invatakso kulkee ;) Siitä on reippaus kuulkaas kaukana, kun Polka pungertaa itsensä normitaksoon ollessaan jäykkistilassa. Uskokaa tai älkää, kansanjoukoillekin siinä jo olisi nähtävää! Voisin myydä tilaisuuteen lippuja, halvemmalla kuin gummipalamatseihin. Kiinnostuneita? Any?

Taidan mennä keittämään toiset kaffet ja toimeentua johonkin järkiperäiseen. Tähän aikaan vaikka nyt kukkien kasteluun ihan ensimmäiseksi!

Ai niin, olipa muuten todella upea appelsiinikuu viime yönä! Olin hereillä yön aikana useampaan kertaan ja kävin parvekkeella vilkuilemassa. Komea oli...

 

 

POLKA, JOKA OTTAISI MIELUUSTI KUUN, MUTTEI TARVITSE TÄHTIÄ!