Ihan vaan väliaikasairaustilailmoitusluontoista väninää... Eli täällä yskitään koko ajan, mikäli ei vaihteeksi niistetä rankasti tuota kolvia (tai siitä tursua verta). Väliaikoina lillitellään näkyelimiin silmätippoja, yöksi voidetta. Ja yritetään muistaa ottaa antilooppimömelö suht oikeaan aikaan ja ehd. ilman maitotuotteita – no se nyt on no problems täällä muutenkin. Lisäksi holvataan huulirasvaa sekä huuliin että sen kolvin alle ja sisään. Että kuulkaas, työstä tämä käy!

 

Yölläkin heräsin tuossa klo 23 korvilla garmiwaan yskänkohtaukseen, joka vaati poistuakseen palasen leipää ja juotavaa. Sitten heräsin klo 1.30 samanlaiseen. Ja kuulin naapurini mielenosoituksellisesti kätkättävän jotakin.... kun menin parvekkeelle ”raittiiseen ilmaan”, hänkin oli siellä. Jospa hän nyt ymmärtäisi jo, että 4 h + k yhdessä huoneessa sänkyä EI ehkä kannata sijoittaa ihan päittäin naapurin sängyn kanssa (kuten nyt on tehty!). Nimittäin minä saan kyllä kuulla kaikkea ns. kivaa ja hän vain yskää ja kitinää *ehheheeh*.

 

Lisäksi gurka on edelleen kovin kipeä ja sinne on majoittunut pysyvästi pienehkö kaktus, glups. Korviakin muka-särkee, tämä on vain kurkkukivun heijastusta, juu nou. Että noin niinkuin tänä aamuyönä kunnossa tuntuisi olevan vasemman käden pikkusormi. Ainakin ruoka-aikaan asti, muuta en uskalla siitäkään luvata. Prletto, että onkin onneton olo. Väsyttää, särkee ja ahittaa!

 

Ja mielessä käy omisarviksen soittoaika tirjantaille, hehheheh vaan. Olen siis silloin kaiken tod.näk. mukaan kotona saikulla! Ja vain odotan Hänen Armonsa puhelua, pirskele. Täytyy aloittaa erilaisten kivojen vasta-argumenttien, fraasien, sitaattien jne. kerääminen jo hyvissä ajoin ,D

 

Nonnih, nyt meni taas näkö. Palajan kohta... kuten toivottavasti näkökin (ei ulko-).

 

Juuei, ei näkö palannut. Keittelin kaffet tuossa ja riivoin vähän mömelöitä ja tuhdin annoksen vitamiinoja, ikäänkuin vielä varuiksi. Ulkona sataa lotisee oikein mukavan rätväkästi. Toivottavasti se sulattaa hanget mennessään.

 

Ei, minulla ei ole mitään kerrottavaa. Enkä jaksa mitään lisää kirjoittaakaan. Rästissä olisi nimittäin kirjoitushommia muutenkin ja jotakin on saatava tänään aikaiseksi. Vähitellen, ikäänkuin. Ei auta, pakko se on!

 

Ai niin – muistittehan kääntää kelloja? Jos ette, älkää olko huolissanne. Me Malmilla hoidamme kellojen kääntämisen pitkällä asiantuntemuksella: ”Hai sie tyär, osta sie hyvä kello!”.

 

Ja toinen muistutus niistä pikku-penteleistä, jotka ehkä soittavat ovikelloa ja vaativat rahaa tai oikeita, kunnon suklaamunia – älkää antako periksi! Pirulauta, vähempäänkin sopisi tyytyä. Minä nimittäin koin tämän vuosia sitten, kun tarjosin vain hedelmiä ja kaupan paperikarkkeja; eivät olleet tyytyväisiä. Joten tänne on turha tulla vänisemään *menee ruuvamaan ovaria irti*!!!!

 

Ja kerran vielä: Eikö Vuodatus voisi lopultakin virallisesti ilmoittaa etusivullaan, että MITÄÄN EI TAPAHDU KLO 04.00 – 05.30... Ketuttaa!

 

Jaksuhalipaitulicrockseja vaan kaikille – älkää saako tällaista tartuntatautia (siis tämä lunssa)!!!

265380.jpg 

VITSAUKSIA EDELLEEN....