joten turha odottaa mitään radikaalia päivitystäkään. Normilla mennään, taas. Pakkotöitä on tehtävä residenssissäkin eli imureeraus, eväksiä pariksi päiväksi, pakkoruisku ja semmoista. Laitettava listaakin, mitä on ehdittävä hoitaa heti huomenna pois kuleksimasta, kun pääsee varastoaikaan puuhastamaan eli tsekattava melkoisen monta asiaa osikseen liittyen.

 

Eilinen oli aika tuottoisa päivä. Sain Belgan vikiteltyä kiipeilemään eli seinäkelli sai uuden patterin eli aikakin on selvillä ,) Lisäksi lokinpaashat hävisivät pyyhkimällä ja uusi linnunpelättikin sai paikkansa roikkumaan keskelle parveketta. *muahhahh* Joku varmaan vielä ilmineeraa minut julkisivulautakunnalle – sen verran omituisesti parvekkeeni on nykyään sisustettu (vai pitäsikö sanoa ulkoistettu). Lisäksi katsastimme uudelle koneelle sopivan näytön, Varastolta voipi löytyä piuhoja kotitarpeiksi. Hiiri ja näppis taitavat löytyä joko minulta (no hiiri ainakin) tai Belgalta. Eli homma etenee siltäkin osalta. Eilen sain nimittäin matolaatikon kaatumaan illalla n. x 8 yrittäessäni sijoitella paria tekstiä framille. Ja vaikka automaattitallennus on päällänsä, aina siitä jokunen juttu kuitenkin katoaa, grrrrrr. No, sain senkin kuitenkin tehtyä, kiltti minä. Kun sain vielä toimeksi istuttaa kolmet viherviitakon alut, jotka ovat odottaneet pitkään, kaikki tärkein onkin tehty. Uusia alkuja tuli mm. punaisesta joulukaktuksesta, aasinkorvasta sekä oikeasta posliinikukasta! Jep...

 

1319344033_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

 

Elävien lennokkien peljätti livenä ;D 

 

Lounaaksi tein tosi hyvää seljankaa, koko kattilallinen tuli syötyä ja varsinkin opiskelija kunnostautui asiassa :D Kun sen päälle oli vielä tarjottavana vähän ohennettua rahkaa kera piparjuuren, oli se minustakin kyllä hyvää. Vaikka taas itse kehunkin. Tänään jotakin simppeliä ja riittävää eli evästä Varastollekin alkuviikoksi.

 

Muuten ei siis erikoista. On se hyvä olla vapaalla! Molempina aamuina olen saanut nukuttua uusiounet sekä eilen vielä iltapäiväpäikkärit kaffen jälkeen. Viime yökin meni jo paremmin, kun troppasin asianmukaisesti ja oikeaan aikaan. Sitä ei työpäivää vasten oikein voi tehdä. Eli lääkitystavat tulevat muuttumaan osiksen myötä myös jkv, tod.näk. niin, että osa jää jopa pois :o Tai ainakin ajoitus tulee tasaisemmaksi. Ei paha sekään.

 

Muuten on vain kerrottava, että minulla on erittäin korkeita – sortumaan pyrkiviä – pinoja kirjoja. Kirjastosta suurin pino, sitten tuota muutakin luettavaa. Hyviä opuksia ja paljon. Tämä on siitä kovin ilokas, eipä tule ainakaan tylsää hetkeä.

 

Eli jospa tästä keittämään uusiokaffet, riipimään yhden piärynän (joo, niitäkin oli taas tarjolla alle juurolla kilo) sekä lueskelemaan jotain. Vielä ei kehtaa aloittaa normipuuhastelua. Joidenkin naapurien mielestä tähän aikaan näemmä vielä nukutaan, vain parissa akkunassa näkyy valoa. Minulla parvekekyntteli vielä palaa hiipuen; nätin näköistähän se ja kuivattaa myös parvekkeen eloa, mukavaa tuokin.

 

No, Varasto kyllä kutsuu jo angarasti. Taksotkin on muistettava tellitä koko viikoksi varmuuden vuoksi.

 

265380.jpg 

 

POLKA, JOKA JO HAAVEILEE KUNNOLLISISTA UUSIOUNISTA USEAMMINKIN!