Otsikon toivotus siis koskee kaikkia - myös teitä, jotka ette jostain syystä ole töissä! Toivottavasti juhlijoilla on ollut mukavaa ja päivä jatkuu yhtä hyvissä merkeissä ;D

 

Nyt on vain ensin taksirapon vuoro: Nyt kyllä minua selvästi yritetään hyvitellä, hah *kolea naurahdus*. Uhkailuni HMPK:lle on mennyt näemmä jotenkin perille, toivottavasti ei vain omalla kohdallani. Ja adressitekstiä väsään tänään siitä huolimatta! Eli, eilen, kuinkas ollakaan kävi hauskasti matkalla Herjaamosta kotiin. Eli tekstari tuli, menin ulos 5 min. etuajassa, kuten tapani on. Ja kas, siellä koppitakso odotti aivan Herjaamon portaiden edessä, vieläpä niin ajettuna, että suoraan porrastasanteelta pääsi autoon ,> Kuljettaja kovasti kehui (!) kuinka hyvät ohjeet (!!!) olen antanut, että näiden perusteella löytää hyvin täällä Malmillakin (!!!!!) perille. Joka tapauksessa, eipä löytänyt, piti ohjeistaa. Mutta silti. Alkoi naurattaa. Luulevatko ne, että minä menen jotenkin halpaan sillä, että tod.näk. jonkinlainen viesti nyt on Iisalamesta mennyt kuljettajille. Ehkäpä "Tämä on vaarallinen, agiteeraava nainen, jota on kohdeltava mahd. hyvin, ettei se saa aikaan mitään pahaa. Pitäkää hänet tyytyväisenä." -sisältöinen viesti on lähtenyt jostakin. Ei nimittäin tällaista ole aikaisemmin ikuna tapahtunut. Pitäkää tunkkinne, adressi on siitä ja varsinkin siitä huolimatta tekeillä. Vähän alkutekstiä on jo koneella... ;D Ai niin, ystävät hyvät. Te, jotka ette käytä matkapalvelua, palautteen voi antaa nimettömänä ja vaikka kaverin puolesta. Eli tästä vain palautteisiin!

 

Vietimme eilen Herjaamollakin pienimuotoista Vappua. Keräsimme ylimääräiset ns. kaffekassan hilut sekä tyhjät pullot (siis juomapullot) ja pari vapaaehtoista hankkiutui kauppaan. Näillä rahoilla saatiin aivan pätevä vappulounas. Knakkeja, perunasalaattia, patonkia ja hapankorppuja, vähän juustoja sekä Pommacia! Jee - ihan mukava syödä yhdessä lounasta, meitä kun oli vain kymmenkunta raatajaa töissä. Tosin taisimme kuluttaa siihen 5 min. työajastakin, eli kesti varmaan hieman yli normiruokiksen ,D Töitäkään ei ollut liian kanssa, joten aika moni pystyi poistumaan jo ihan kohtuuaikaisin viettämään omia pippaloitaan. Eli näin meni Herjaamonkin Vappu, oikein luistavasti kaikin puolin!

 

Kotona taas olin aivan umpiväsynyt. Mietin päikkäreille menoa, mutta jäinkin sitten taas jumiin Lokistaniaan lähes koko illaksi, heh. Löytyi taas lukemattomia lukemattomia lokeja, jotka oli pakko tsekata. Sitten tuossa vähän ennen seiskan uutisia alkoi silmiä painaa, ei kun kirjan kanssa sänkyyn. Aivan totaalitiltti, heräsin yhdeksän uutisille! Katsoin ne ja taas nukkumaan. No, yhteensä unta lienee tullut kuitenkin 6.5 tuntia - osan aikaa vietin vain nauttien koivet tyynyllä ja antaen ajatusten harhailla. Ei kiirettä mihinkään, ei mitään pakkotekemistä! Mukava olotila.... harmi vain, että Agit Prop jäi katsomatta, en millään jaksanut valvoa. Ja meillä kun ei tunnetusti ole minkäänlaisia tallentavia välineitä.

 

-----------------------------------------------

254944.jpg

Huamenta kavrut, eteenpäin KISSOJEN vallankumouksen viitoittamaa tietä! Mami lupas kirjottaa tonne viälä vappupuheen  ja se sano, ett se on yhtä hyvin tarkotettu meill kissoill ku ihmisillekki! Ja mä kiitän kaikkii teitä vapputoivotuksist ihan eriksee, mä en kaikkien lokeiss ehtiny käydä eli tässä viälä Hyvää Vappua kaikill niille, joiden luana mä en käyny >o<. Eile mä sainki loikoo sitt mamin viakuss ihan alkuillast jo ja sitt viälä nukkuu. Se on kyll kiva käpertyy orjan viakkuu, vaiks polvitaipeeseen tai sen ison pehmomassun viakkuu. Mmmmm, mukavaa, lämpöstä! Ja Ansku, hei kavrut, Ansku on ihan kunnon jäbä. Eikä se oo vaaralline! Ei todellakaa ole, se on luvannu pualustaa mua ja mamii ja muitaki kissoi aina, jos tarvitaa! Se on Louhikärmeslupaus ja se pitää, nih! Tänää mami lupas laitella erilaisii ruakii, ainaski se otti jotai suikalelihaa jo sulamaan, njam. Ja sitt se meinaa taas kiusaa janssonii! Se sano, ett se duunaa parin päivän safkat saman tiän tänää, ku ei oo mitää tärkeet menoo tai semmost. Jotai se kyll skrivaa koko ajan. Mutt nii se tekee kyll aina. Ja lukee - huoh. Mä tajuu kuin se jaksaa. Oma asia!

 

554609.jpg

 

Niinku mä sanoin, mitää uusii mun kuvei ei taas oo. Mami on kyll häslänny kaameran kaa, mutt fotoi tulee vast sitte, ku Poika taas käy. Nii ett tällee nyt sitte! Kliffaa Vapun jatkoo kaikille - olkaa kissoiks!

 

-------------------------------------------------------

 

Ja mikäli oikein muistan, tänään tulee kuvalaatikosta ihan katsottavaakin materiaalia, samoin ääniradiosta asiallista ohjelmaa!

 

Päivän sloganin tilalla tällä kertaa ote aidosta Vappupuheesta 70-luvun alkuvuosilta:

 

Yllytän kaikkia, miehiä ja naisia, nuoria ja vanhoja, tarttumaan aseisiin ja murskaamaan väkivalloin tämän yhteiskuntajärjestelmän, jossa ihminen ei enää ole ihminen vaan järjestelmän välikappale.

Saattakaamme porvariston tarjoama aseidenkäsittelytaito palvelemaa työväenluokkaa kautta maailman.

Eläköön vallankumous! Eläköön vasemmisto! Eläköön tovereiden verellä punattu tie, jota me tulemme astumaan ilolla ja kunnioituksella!

Ja päivän biisinä tällä kertaa:

 

YHTEISRINTAMA<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kun ihminen ihminen on,

niin leipää hän tarvitsee.

Suunsoitto ei nälkää karkoita

eikä tyhjää täydeksi tee.

Siis vasen, yks kaks,

siis vasen, yks kaks,

missä paikkasi, tiedätkö sen?

Tänne päin, täällä marssivat työläiset.

Sinä myös olet työläinen!

 

Kun ihminen ihminen on,

hälle vaatteita tarvitaan.

Palopuheet ei suojaa pakkaselta

eikä rumpujen paukutuskaan.

Siis vasen, yks kaks,.....

 

Kun ihminen ihminen on,

hän ei potkuja ota huvikseen,

eikä toista ihmistä orjuuta

eikä alistu orjuuteen.

Siis vasen, yks kaks....

 

Proletaarit kahleita teiltä

muut koskaan ei murskaksi lyö!

Siksi työläisten vapautus olla voi

vain työväen luokan työ.

Siis vasen, yks kaks,

siis vasen, yks kaks,

Sido toveri taisteluvyös.

Tule työläisten yhteisrintamaan -

sinä työläinen olet myös!

 

                    554610.jpg

 

Kaikille Lokistanian asukkaille - asiallista, mukavaa, touhukasta ja vaikka millaista Wappua, kullekin halujensa ja tarpeittensa mukaan! =D

                                   

                                265380.jpg