Nyt on kuulkaas niin, että täällä on hyvin, hyvin väsynyt Welhotar vaihteeksi. Eilen melkein sammahdin jo iltapäiväkokouksessa, sen jälkeen taksossa ja melkein jo kotonakin. Horrostelin hetken, mutta en uskaltanut antaa periksi unelle. Olisi jääneet yöunet varmaan kokonaan väliin. Joten pakkovalvomista ja hataraa lukemista illan mittaan, kunnes kello tuli nukkuma-aika.

 

On se raskasta – kaksi täyttä työpäivää ja jo aivan puhkipoikki, käks! No, myöntää täytyy, että kovasti työpitoista ja puuhakasta on Varastolla ollut. Vielä kolme täyttä työviikkoa ja sitten loma, taas ,D

 

Ai niin, nyt minä isosti ensin kiitän eräitä tahoja upeasta kirjasta eli postiluukusta tipahti oikea yllärin ylläri: Burroughsin Kissa sisälläni, jota minulla ei hyllyssä vielä ollutkaan. Niiaan oikein, oikein nätisti ja vilkuttelen ympäriinsä. Kai minä sitten olen ollut kilti *wirn*, kun lahjojakin tulee.

 

Postista löytyi iiPeistä ostamani luonnonkosmetiikkakokeilu eli haisua, lime-pergamotti ilman mitään lisuke- ja säilöntäaineita. Tarkoitus on käyttää sitä kissikarkoitteena ja muutenkin raikastamaan tiettyjä *köh* strategisia paikkoja huushollissa. Mutta ihan oikea hajustehan se, sama myyjä (nettipuoti) myy myös kaikkea muuta kivaa. Sopivaa shampoota ei vain löytynyt, mrrr. Muuten oli edukasta eli 100 ml suihkepullo, koruton sellainen, kierrätysmuovia, maksoi postikuluineen n. 7,5 euroa eli ei tod. paha! Täytyy seurata tässä, mitä muuta siellä on tarjolla. Nyt ei jaksa, ehkä viikonloppuna. Kunhan testasin eli toimitus oli nopea, tavara sitä mitä pitikin jne. Eli oikein hyvä vaihtoehto, jos kiinnostaa.

 

Ja kun nyt lahjuksista puhutaan, sain käyttööni iskemättömän kännikän =o Hörhö ei osaa eikä halua käyttää sitä, mutta minäpä sain sen jo viriteltyä siihen kuntoon, että puhe-elin on vain kortin vaihtoa vailla. Perus-Samsung, käteen tuntuu oikeinkin sopivalta. Valikot ovat vielä vähän hakusessa, joten ensin täytyy leikkiä vähän aikaa ja sitten vasta vaihtaa kortti.

 

Tänäänkin on erittäin puuhakas päivä. Eiliset hommat odottavat, päivällä on hampilääkärillä lyhyt sessio ja suoraan töistä sitten taas kirjastoon ja kaupoille. Ähh! Kassissa on parikymmentä kirjaa, saan sen hätäisesti vielä hissattua ylös... Mutta kaikki on luettu ja uudet varaukset odottavat. Lisäksi perusmuona on taas tod. vähissä, että pakko se vaan on yrittää jaksaa. Jospa kerrankin voisi luottaa Hörhöön ja pyytää hänet avuksi. Belgarion ei perjantaisin taaskaan pääse, laskarit ovat illalla – vaihteeksi. Lupasi kuitenkin mieluusti tulla lounaalle lauantaina. Jos joudun yksin hoitamaan hommat, hän saa sitten noutaa täydennystä huomenna. Mikäli siis haluaa itsekin oikeaa ruokaa *uhkailee*!

 

Tänä aamuna ei ole jaksuja enempään. On vielä laadittava jonkunmoinen kauppalistakin ja tarkastettava kaappeja sillä silmällä, mitä on ihan pakko tuoda. Ei huvituttaisi, ei. Mieluummin makoilisi, lepuuttelisi koipia ja lueskelisi. Se nyt ei vaan käy...

 

Ensin kuitenkin tosi tömäkät kaffet ja vitamiinit!

 

Ehkä rautaisempaa rapoa joskus lähipäivinä ihan ajatuksella (?)...

265380.jpg 

PAKKO LÄHTEÄ TAAS KISSIKENKISSÄ...