eli normilla mennään – tai ainakin melkein. Tänään pitäisi poiketa Hakiksessa ihan pikaisesti, on asioita ja asioita. Samalla tietty voipi käydä ViiVoanissa ja hallissa, ei niitä voi jättää väliin. Ei, en tietenkään tuhluuta, tarpeellistahan minä *nolo*.

Muuten eilinen meni aivan hänekseen. En saanut yhtään mitään aikaiseksi. No eväkset kolmeksi päiväksi ja muonaa itselle, mutta en tod. muuta. En jaksanut edes imureerata, piti ottaa kunnon päikkärit (tai oikeastaan horrossellaiset), koska se öinen mekkala oli jotain infernaalista, yöks! Kunnon ihmisen anneta olla rauhassa *moralisoi tarmokkaasti kerrankin*.

Lisäksi pientä meilienvaihtoa aiheutui ja aiheutuu vielä tänääkin sopivien eli haluttavien kirjojen löytymisestä arvonnassa voittaneille! Olisikohan vaan pitänyt lähettää ihan mitä sattuu? Minusta ei, on kamalaa saada jotakin pashaa, millä ei taatusti ole mitään käyttöä (anteeksi nyt vaan). Eli etsikää rauhassa, jos ette vielä ole löytäneet. Ja hei, muitakin löytyy, jos minä etsin.. laittakaa vaan tyylistä viestiä (eli jos vanhempikin käy, kyllä löytyy ja haetaan).

Yö meni taas päin seiniä, kirjaimellisesti. Hemmetin kylmää täällä residenssissä enkä saanut nukuttua kun sen tavanomaiset pari tuntia. Sen jälkeen peittojen lisäystä ja jopa rauhoikkeen lisäystä, mutta ei kunnon unta. Taas silmät puolitangossa ja pottusäkit niiden alla Varastolle. No, he saavat juuri sen, mitä ovat tilanneet. Samaten omisarvis, minulla on aika klo 8.30. Näkeepähän, että on lievä unenpuutos valloillansa! Nih kerta.

Ei, minulla ei ole mitään radikaalia kerrottavaa – minä menen kaffelle ja riivin kapallisen mömelöitä, että pääsen edes taksoon asti!

265380.jpg


POLKA, JONKA PINNA ALKAA TAAS HILJALLEEN KIRISTYÄ!