Sitä huonovointinen, nälkäinen Welhotar sitten eilen iltasella teki oikein varsinaiset temput. Kärräsi itselleen pyörällisen lohkopottuja – ei, ei tietenkään rasvaa eikä suolaa *kääääääk*, kietaisi ne masuunsa ja öljyt vaan valuivat, urps. Sentään jäi vähän evääksi ja osa vihannespataa. En minä muuten kehtaisi evästää enää ikinä muiden nähden. Muka terveellistä ruokaa, just ja joo. Ja huono olo... hmph. Eipä muuten ole enää, ainakaan juuri nyt! Paha olo vaatii siis pahan lääkityksen *virn*. 

Alkoi vaan Palmia ja taksot niin ketuttaa. Leidi tuli myöhässä, rämällä autolla, ohjelmat, pelit ja vehkeet eivät toimineet ja kaikki on kuulemma vinksallaan siellä pääkallin paikalla. Todisti hän ja kirosi reippaasti perään. Osa autoja edelleenkin odottelee kyytejä, osalla on niitä liiankin kanssa. Ja muuta mukavaa. Eivät kovasti ole kaikki kuljettajat pitäneet uudistuksista. Ilmeisesti ne, joiden firmalla (ja itsellä alla) on ollut jo valmiiksi paraskuntoiset autot, joissa tekniikka on muutoinkin pelannut, ovat saaneet myös kaikki kyydit – näin minä sen jotenkin ymmärsin. Että vanhoissa ei kaikki pelaa kuten pitäisi, enkä osaa sanoa miksi, ei ilmeisesti kukaan muukaan.

Eilisistä kommenteista voittekin tsekata, että uusikin viesti tuli. Kuljettaja oli käyttäytynyt epäasianmukaisesti. Kun he ensin olivat vähän miettineet, niin tällainen vastaus sitten tuli. Voihan vee, siihenkin. Suotta saivat minutkin vaan pahalle tuulelle, jos eivät nyt yhdestä valituksesta ymmärtäneet. En minä nyt niin sekava sentään vielä ole, enhän O_O Eli vastaus vielä kertaalleen tässä:

OK! Ymmärrämme tilanteenne. Kuljettaja toimi väärin ja epäammatillisesti. Parempia kokemuksia jatkossa toivoo

Kuljetuspalveluyksikkö

Hyvin lyhytsanaista. Olinko oikeassa vai oikeassa, täh? Ai niin, heti tuon viestin saatuani ja syötyäni ne potut, uinuin syvää Wiattoman Welhottaren unta ainakin tunnin. Tosi sikeää sellaista. Lisäksi nukuin sikasikeät yöunet, ainakin 5 h. *hurraa-huutoja, taputuksia, juhlintaa*. On taas torstai ja meikäläinen alkaa olla melkoisen väsy. Töitä on riittävästi, siitä huolehtii sekä oma että naapuriosasto. Meiltäkin jää taas eräs lomalle, joten loppujaan hänkin teettää pois. Juu, lupasin aamulla tehdä jonkin nivaskan, jonka hän jättää valmiiksi odottamaan. Kilti minä *taputtaa taas itseään päähän*! Samalla päätin tehdä jollekulle kaunista keliä perstaiksi, tulikohan jo liian aikaisin? No, se tietää, joka sitä pyysi...

Lohdukkeeksi kävin myös Serkuissa ostamassa juustoa, jugurttia ja kirsikkahilloa – osa on aivan varmasti Belgarionille, juu-uh, on on, tietysti kohuked myös. Villisika pantuna purkkiin maksaa siellä alle 4 eeroa/peltisika. Saman hintaista on hirveä hirvi. Ihan vaan joillekin tiedoksi. Myös villisikaa metvurstina löytyy, hintaa en tarkkaan tiedä. Ei kuitenkaan kallista. Eikä hirvikään siinä muodossa. Eivät vain ole minun kavereita, jostain syystä. Ei tee mieli. Sienipelmenejä taas etsin, ei ollut tai olivat loppu. Herkku itse oli valkoisessa T-paidassa ja ruskettuneena kassalla – mikä ilo vanhan muorin silmille =D

Ilma on oudon lämmin ja painostava, repeäisiköhän sieltä nyt se ukkonen, jota luvattu on? Voisi tehdä terää. Ja ei kun odottelemaan Varastolle lähtöä sekä mahdollisen takson tuloa – ovat nimittäin tämän ”uudistuksen” myötä lopettaneet myös kyytien vahvistamisen tekstareilla. Eli tilattu aika = tuloaika.... edelleen suhtaudun lievästi epäillen asiaan.

-----------------------------------------254944.jpg 

Purrrrrrrrve, kaiffat. Joo siis hei, en tajuu. Ensi on mukamas huano olo ja sitt tekee semmosii hyvii vanhoi pottui, ku haisuuki herkull. Ei, ei kissit ei syä pottui, mutt pakko oli mennä haistelee niit. Tiätteks, söi melkee koko lautasellise ja loput kumos purtiloo evääks! Mä saanu mitää.... tai siis tarjottii, mutt ku en syäny. En kyll sitt syäny taaskaa pehmoruakaa. Se ei vaa oo hyvää. Mä tahonki jotai muut muanaa (miten kronkeliksi kissa voikaan heittäytyä, toim.huom)! Tua sitt, ku käy huamenn kaupoill, eiks? Ai ett ei välttis, no, sitt mä en syä. Söin äske just kalkonii ja koht ton pitäis antaa mulle hampulikaakkei, jos se vaa muistaa. Sill on kyll kehno muisti, ku se on jo nii kamalan vanha. Ai ett, se osaa sitt kattoo pahast. Onhan se, iha dementti jo. Kerra etti muaki, vaiks tiäs ett varpist oon kämpäss... eiks se oo jo iha hulluu? Nii vanha, etei oo jaksanu ottaa fotoi. Kuva o, son joku tommone taas ja se on täält, hmph!

1247099745_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kliffaa torjantait kaikill!

-------------------------------------

Kiitos, Vincent, kukahan meistä on dementti...

Päivän slogan: Elämä on kuin kirjahylly – aina haluaa vain lisää ja lisää, vaikkei entisillekään ole tilaa ja osasta muistoista pitäisi ehdottomasti hankkiutua eroon!

Päivän biisi: Roadrunner

Luettua: Nora Roberts alias J.D. Robb – Kuoleman enkeli. Näitä tulevaisuuteen sijoittuvia poliisitarinoita taas...liekö kuudes Eve Dallas –tarina. Vähän kökköjähän nämä. Tällä kertaa uskonnollinen sarjamurhaaja ottaa yhteyttä ja ilmoittaa, milloin aikoo tehdä tekosiaan. Eve ja parinsa tietysti perään. Ensin epäilyksenalaiseksi joutuukin yllättäen Rourke... Juu juu, tilannetta selvitellään tekniikan ihmelapsien kanssa ja takaa paljastuukin menneisyyteen johtava linkki, josta Rourkekin on tietoinen. Ja kaikki pelastuvat, asiat ok. Runsaasti seksiä futuristisen menon lomassa. En oikein tiedä, keille nämä on suunnattu. Minä en näistä oikein piittaa, ei käy scifinä, ei dekkarina. Lähtee hyllyyn aika nopsasti, eikä siis omaan! En suosittele oikein kenellekään...

 265380.jpg

KISSIKENKÄT KOIPIIN JA MENOKS!