Todella, siis mahatauti vähän vainoaa. Ei kuitenkaan noro, se olisi taatusti pahempi, mutta pesukonefiilis kuitenkin. Tiedättehän, sellainen sivulta täytettävä pesukone, pyykki pyörii, pyörii, kääntää suuntaa, pyörii, pyörii, linkoaa... Onneksi on troppia monenlaista. Ei varsinaisesti tietenkään vatsavaivoihin, mutta farmakologiaa sen verran hallitsevana sijoitin opioidipitoisten kipulääkkeiden oton niin, että ne rauhoittivat myös vatsaa. Nukkumista edisti rauhoikkeiden sijoittaminen samaan yhteyteen ja runsas makuuasennon harrastaminen lähes 12 h ajan, osan siitä jopa nukkuen.  Suurimman osan kuitenkin lukien. Eli saa nähdä, mitä tästä päivästä sitten tulee. Eilen oli kyllä aika paha olo koko päivän ajan!

Pääasia kuitenkin, että sain kirjasto- ja kaupparoudauksen tehtyä Belgarionin kanssa. Eli - nälkä ja kirjapuute on tyydytetty hyvinkin. Samoin Vincentille paljon uutta kissanruokaa ja maitonappeja. Menihän tuokin reissu, tosin siis mömelöiden voimalla, mutta kuitenkin. Ja Belgarion vei ja toi isot pyykit. Joten asiat ovat sillä tolalla, ettei tänään ole aivan pakko tehdä juuri mitään. Kunhan nyt yrittää vääntää jotain evästä huomiseksi ja syödä ehkä vähän itsekin. Ja jos kunto antaa periksi, tehdä pikasiivousta ainakin nimellisesti.

Haasteena näemmä Viivi tuolla huuteli, että pitäisi paljastaa 6 outoa asiaa itsestään. Outoja asioita on paljon, eikä kaikkea tietenkään voi paljastaa. Mutta jos vähän kuitenkin, eli:

1. Luen paljon ja jatkuvasti. Paljon tarkoittaa vähintään 1 kirja päivässä, siis arkipäivisin. Viikonloppuna enemmän. Ja tämä koskee siis kaikkia päiviä.

2. Kaikkiin ruokiin laitetaan sipulia, valkosipulia ja chiliä. Ei kaurapuuroon.

3. Vihaan intohimoisesti sukkahousuja ja sateenvarjoa - en suostu käyttämään kumpaakaan, en!

4. Minulla on pakkomielle säilyttää kaikkea tarpeetonta, esim. ruuveja, nauloja, nappeja, pidempiä narunpätkiä, erilaisia hilavitkuttimia, pieniä pahvilaatikoita jne. Niitä voi tarvita (ja on tarvittu!) myöhemminkin. Yksi kaappi toimii C-varastona, jossa tämä aarre siis sijaitsee.

5. Kissan on oltava punainen!

6. En suostu heittämään ruokaa (varsinkaan leipää) roskikseen, jollei se ole jonkun muun ruokaa tai yltäpäältä homeessa. Kaikki jämät jemmataan ja syödään joko eväksenä tai myöhemmin tai pakastetaan. Ei siis roskiin, ei!

Riittiköhän tämä, ja jatketaan haastetta Ammujalle, Leenalle, Mörköselle ja Tarjuskalle ,D

No, nyt sekin on tehty. Ajattelin, että haasteet kiertävät Lokistaniaa niin nopeasti, että nämä henkilöt ehkä eivät vielä olisi haastetta saaneet. Viivi myös huomautti, ettei Monsteri pelaa. No juu, en tiedä miksi, mutta ei pelaa, ei syöte eikä varsinainen koodiversiokaan. Jätin viestin, että asialle on varmasti tehty siellä päässä jotakin, että minä en olisi taas ekana! Minäkö muka vainoharhainen - en suinkaan. Mutta olen molemmat ladannut useampaan kertaan uudestaan eikä silti toimi, joten missä sitten vika? Tyhmä pää? Mutta kun se aikaisemmin toimi!?

Jäks, nyt raadio alkoi suoltaa urheiluohjelmaa, pitäisiköhän vaihtaa kanavaa...

-----------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrmenta, kaiffat! Mä en tajuu tota mamii... se on vaan maannu, välill sill on ollut hirvee kiire kylppärii. Se sano ett se on muka kipee. Mutt ei se oo jaksanu ees sanoo rumii sanoi. Omituinen jutska. No kyll se noit nappuloita jaksaa takoo. Kai se sitt jo on terve, pitäis olla! Mun pitää saada tänää munuaisii, mami lupas. Eile mä sain vaa vähä sitä roipentelii ku se oliki semmost maustettuu. Enkä mä saanu yhtää semmost ku kokosmölö, ei kuulemma oo kissoil. Sain mä nualasta. Oudon makusta. Ja sitä se tunki sinne roipentelin sekaa ja taa sitä kilii ja valkosta sipulii. Jäks. Koko kämppä haisi taa sen safkalle. Mä olin kuulkaas siinä vaiheess ihan tyytyväinen mun kissinruakaa. En tajuu noit ihmisii, mitä kaikkee ne tunkee massuusa. Ei ihme, ett mamill on masu kipee - ois mullaki. Ja poika söi kaks valtavaa sammioo sitä safkaa... sitte sen alko silmät luppasee *iso kissavirn*. Sillo mä pääsin taas tutkii sitä Reppuu...mmmmmmmmm... Toi ne kaikkee mulleki kaupast. Ei kirjastost. Siäll ei vissii oo kisseill tarkotettui hiirulokirjoi tai semmosii. Muute mä sain nukkuu yälä taas mamin päälä ja viakuss. Se on hyvä, siit mä diggaan. Ja nytki mä pääsin partsill ja kaikkee. Ja heihhhhh, mä sain uuden lelunki. Mamin jostai lääkepurkist tippu semmone punane iso rinkula, joka pyärii ku sitä heittelee. Ja se on kevyt, nii ett mä heitteli ja juaksin sen peräs koko aamun. Mutt sitt mä hukkasin sen.... se meni jonneski alle eikä mami nähny minne. Se sano, ett jos se pölkkäröi, se vissii löytyy. Höh, alkais sitt jo pölkkäröidä! Mä tahon mun uuden lelun takasin *möks*!

413236.jpg

Täss mä annan hiirulolle kyytii, ruskee hiirulo ja sen häntä vähän näkyy. Täss ei vaan näy, ett kaikki kynnet ja hampaatki on käytös, rrrrrrrrr... Et kyll tääll touhutaanki välillä. Ettei aina goisita. Mutt siit tuliki miälee, ett vois vetää snadi aamu-unkot täss enneku voi alkaa tekee mitää... Se on taas huamisee!

-----------------------------------------

Vincent on ollut varsin pirtsakalla päällä tänä aamuna.Täytyy ottaa lapselle munuaisia sulamaan....

Päivän slogan: Kohtuus kaikessa, kohtuudessakin!

Päivän biisi ei olekaan nyt päivän biisi, vaan linkki, josta voit kuulla lähes kaikki Eestin parhaat biisit. Eli nupit kaakkoon ja nauti! ;D Linkistä pääset suoraan heavy-osastolle....

Luettua ja kesken: Reijo Mäki - Ehtookellot... eipä ole Mäkeä parhaimmillaan. Novellikokoelma, josta osa on kuin riipaistu keskeltä aikaisempia romaaneja. Kirjan pelastaa ainoastaan yksi lyhyt, mutta sitäkin parempi tarina Muumimaailmasta ,D Mäen ystäville suositeltavaa, en kyllä itse ostaisi hyllyyni täysihintaisena, vain tuon yhden novellin vuoksi. Taitoa, kyllä, mutta myös vähän rahastuksen makua... Ja sitten taas pohjoismaisiin dekkareihin, joita on ilahduttavan paljon suomennettu. Nyt hieman kesken vielä Camilla Läckberg - Jääprinsessa. Minulle uusi tuttavuus, mutta kyllä, pidän tästä. Hyvin kuvattua, mukavaa ironiaa, hyvää luonnekuvausta. Suositan dekkareista, erityisesti pohjoismaisesta tyylistä pitäville ,D Nämä molemmat viikon laina-ajalla eli ryövätty Best Seller -hyllystä...

                           265380.jpg

                   URHEILUTONTA SUNNUNTAITA!