sen verran eilinen taas tosissaan vitutti. Ei nyt onneksi Varastolla muu kuin se, että jossain vaiheessa olen saanut väärän osoitteen :O Nyt ilmoitettiin virallinen oikea, joka onkin ihan eri – ihan kiva, juuri kun on infonnut asiasta sos.tstoa. No, sen sain sentään korjattua hyvinkin nätisti, mutta HMPK ei halua korjausta itsellensä. Ei sitten millään. Haluavat vain, että kerron aina osoitteen. No tottajumalauta, en kai minä ilman osoitteita niille tilauksia tee... voi huokaus taas joidenkin toimia. Minä kun ajattelin olla fiksu ja kertoa heillekin etukäteen, että voivat laittaa sen kirjoihin ja omiin prujuihinsa (niihin salaisiin, tottakai niillä semmoiset on - ai miten niin salaliittoteoria!?).

 

Se mikä tosissaan alkoi ketuttaa, oli omisarviksen konfirmeeraus otetuista verikokeista, maksa- yms. ok, kuten toki Polkalla pitääkin *wirn*. Mutta - ja tätä te ette taaskaan usko -  se, että kilppariarvot ovat "siinä rajalla", olleet jo pari vuotta eli melkein, muttei ihan nykysuositusten mukaan hiinä-ja-hiinä että menisi lääkitykseen. Joo, pitänee seurata. Kaikki muut eli trombit, HKR, pari muuta arvoa - ne ovat aina olleet poikkeavia ja niin olivat nytkin, hänen mielestään normaalivariaatiota, kun ei ilmeisesti muutakaan keksi. Eikä kertonut muuten arvoja, nekin on itse pyydettävä erikseen paperiversiona. Mitään lääkekokeiluja EI harrasta (naltreksoni!), ei kuulu hänen alueeseensa ja lähettämäni viestin perusteella "heheheh, kaikki taudithan siinä mainitaan". Jessus tätä suhtautumista, minen jaksa. Juu, voidaan käydä kipulääkitys vielä kerran läpi, jospa jokin sopisi. Minen jaksa sitäkään, en. En jos pitää töissä käydä, se on eri asia jos kotona hömelöi vaikka puoli päivää - ei toki mukavaa, mutta eri asia. Ymärrätte varmaan. Niin että vaihteeksi vituttaa! Tyhjän saip tuas pyytämättäi! Näen suorastaan hänen isot pyöreät silmänsä.... juu, ja kolesteroli yms. hyvät, mutta voisivat olla paremmatkin. Jumalauta, kai minä voisin saatana olla joka tavalla mallikappale, mutta en minä silloin lekurissa ravaisikaan. Arrrgggghhhh! Hyvin primitiivinen raivoreaktio oli lähellä. Että vastaanotolle vaan joskus – ei kiirettä, jos niitä jotain kokeiluja alettaisiin taas harrastaa. Voihan vetut ja vaakunat, kaikki ON jo kokeiltu. Eikö se prle osaa lukea koneeltaankaan ja vanhoja paperiversioita, jotka varta vasten toimitin hänelle? Ei edes ehdotusta siitä, että josko kerran vielä kokeilisi sitä lähetettä kipupkl:lle, vaikkei sekään mitään auttaisi, mutta kuitenkin. Minä en nyt jaksa enää uskoa yhtään mihinkään, pakko kai ryhtyä laittomiin hankintoihin.

 

Juu, minä tiedän, mikä auttaisi!

 

1331562353_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Ei kai tässä muuta kuin samaa vanhaa pashaa. Taas jääneet unet kipujen takia pariin-kolmeen tuntiin, en saa enää kunnon unta, kun kunnon säryt iskee päällensä eikä ole mitään nopeavaikutteista (paitsi codet, eikä niitä olisi taas lupa tähän sotkea....). Tässä kukutaan näillä näkymin taas kaikki työpäivien vastaiset yöt sitten muutamalla tunnilla. Illalla ei jaksa mitään, väsyttää ja vituttaa sekin. Ns. vapaapäivinä yritän tekelehtiä tekemiseni ja ottaa päikkärit, mutta kun sekään ei aina onnistu. Tämä on sellaista kylmää sotaa, kirjaimellisesti, jossa kauhun tasapainoakaan on äärimmäisen vaikea saavuttaa. Tänään käyn kuitenkin hakemassa passin, että voin todistaa olevani minä. Ainakin itselleni, kun epäilys käy jälleen ylitseni. Jospa sitä nyt joku joskus vielä sattuisi kysymään (projekti I Have A Dream!). Tullimies? :D

 

Njääh, kaffetta minä tarvitsen enkä mitään muuta edelleenkään... siis kapallinen sateenkaarimömelöitä tietysti, vaikkeivat ne juuri mihinkään auta, mutta parempi kuin ilman!

 

Menneisyys on loitolla, tulevaisuutta ei ole ja nykyhetki on autius.

265380.jpg

 

POLKA – HÄN JOKA TUNTEE OLEVANSA PISSITETTY JÄLLEEN KERRAN!