vaikka varsinaista asiallista aihetta ei varmaan olekaan. Eilen vaan tuli kiva tappelus Matkapalvelukeskuksen kanssa. Aikaisempiin postauksiin viitaten taxi etsi minua täällä Herjaamon päästä pääovelta, otti panttivangiksi vanhan  tätsyn, että saa jostakin edes maksun. Onneksi sentään soitti, onko hän väärässä vai väärässä. Ohjasin Herjaamolle. Jätin viestiä keskukseen, miten vähintään 2 - 3 kertaa viikossa "ohjeet eivät jostakin syystä välity kuljettajalle". Täällä syyttävät Keskusta (joka, BTW, sijaitsee Iisalmessa - onkohan siellä edes tällaisia osoiteita ,>) ja Keskuksessa taas Taksi Helsinkiä. Ei jumalauta, taas täytyy laittaa noottia. Minä kyllä tykkään valittaa, mutta tämä on jo typerää. Jos ns. vakinaisissa tiedoissani on oikea hakuosoite ja työstähakutiedoissa myös, miksi se ei muka välity? Kuka on väärässä?

Asia sai minut raivoihinsa koko loppupäiväksi. Varsinkin, kun Keskuksesta käskettiin vain tekemään ilmoitus netin kautta. Juu, aivan varmasti teen ja samalla infoan sos.toimistoa asiasta. Koska jokuhan maksaa joka tapauksessa taxin ylimääräiset kiertelyt ja odottamisen väärässä paikassa. Ja minäkin taatusti maksan osuuteni. Ai että mättää. Pikkuasia, mutta silti. Taidan olla muutenkin pahalla päällä! Ai, minäkö? No, Herjaamolla joku alkoi eilen puhua, että Savuton Stadi (tai jotain) rojektissa ollaan valmiita perustamaan jokaiselle työpaikalle vaikka useampiakin ryhmiä. Ja minulla kilahti heti. Ai että jaksan vihata kaikenlaisia ryhmiä, joissa hyi-hyi-hyitellään asioille, esim. Painonvartijat, AA, tupakasta vieroitus, terveyasemien laihdutus- ja liikuntaryhmät jne. Minua ette perkele vie niihin kuin sidottuna - ja katsokaakin, että on sitten sidottu hyvin. Mikähän siinä on, olen vihannut ryhmiä ja pakollisia ryhmätöitä jo pienestä asti? Juu, olen epäsosiaalinen, ilkeä ja kylmä ihminen, joka ei välitä muista saati sitten itsestään. Myönnetään! Mutta minulla on oikeus omiin mielipiteisiin.

Eli, mitään uutta ei ole tapahtunut. Opiskelusta sen verran, että eilen työkiireiltä postasin opintosuunnitelman ja aloin laatia näyttösuunnitelmaa. Voi villu senkin ideaa, ohjaaja ilmoitti vain, että kunhan kaikki viralliset pallukat (erinäiset tavoitteet) on listattu, niin siitä vaan laatimaan. Eli ne tavoitteet, pakolliset, kirjataan (käytännössä siis kopioidaan) ensin ja sitten isketään päälle muutama tilaisuus ja tapa osoittaa, että hallitsee ne. Tässä taas mennään kyllä puuhun perse edellä.

No niin! Hajaantukaa siellä. Täällä ei ole mitään positiivista kerrottavaa, ei edes näytteissä. Hush!

---------------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrrrrmenta kaiffat! Höh, mami mulle mitään ärtsy oo ollu, mmmmm.. Mua on pidetty ihan nätisti. Oon saanu kaikkee ruakaa, eilenki taas vähä ylimääräst juustomaistiaist, ei ollu heekkuu, mutt piti saada vähä. Nii ja sitt yhest keksist piäni pala. Ja normiruuat. Niin ja napikat. Ei päivää ilman aamu- ja iltanappeja. Ihan niinku mamikii. Sill on vaan erilaisen napikat... Ja sitt oli kiva, ku se illall meni taas goisii. Päiväpeitto on nääs pesty, sen yhen vähän nolomman jutskan jälkeen. Nii ni mä voin taas sitt ku se nukku, tai ainaski melkee nukku, nii hiipii sen niskan kautta peittojen alle ja majottuu sinne polviin goisii. Mmmmmmmm.... hyvä ja lämpöstä nukkuu. Ja mami on aika turvallinenkii viälä. Emmä oo löytäny mun uutta leluu. Mami lupas tänää yrittää ettii sitä. Se oli just vinkee... siis se punane mylpyrä ku kiäri ja voi heittää, semmone rengas niinku. Höh, minkähä alle mä sen heitin? Mä oon ite yrittäny ettii, mutt kun mä en löydä. En sitte millää. Mut varpisti mami sen sitt löytää! Joo...

417365.jpg

Tässäkii mä oon ihan hereill, katon mihin mun maitonapikka pyärii.... Ett en mä ihan aina goisi. Mutt kun kerta tuli mainittuu, niin nyt mä kyll ihan varpisti painun nukkuu ja oottaan mamin tuloo. Jos tänää vaiks olisi fisuu iltaruakana... Ei tiijä ikinä! Se on taas huamisee!

-----------------------------------------------

Minä jään odottamaan muiden tuloa, enkä aio taistella Herjaamon kaffettimen kanssa. Tällä tuulella sekin saattaisi lentää huitsin vidheliin.

Päivän slogan: Älä anna auringon laskea vihasi ylle!

Päivän biisi: Jouluvappujuhannus

Luettua: Aloitettu Anu Hakala - Housukaartilaiset, Maarian punakaartin naiskomppania keväällä 1918,  lisää asiasta täältä. Asiaa ja suosittelen! Lisäksi tiiliskivi on edelleen vähän kesken...

                               265380.jpg

                           TEKOPYHÄÄ TIISTAITA!