siis melkein keskipäivä. Olen JO herännyt. Päätin eilen nukuttaa itseni kemikaaliavusteisesti, jos ei muuten onnistu. Onnistui se siten, että heräsin taas ennen puoltayötä. Mrr. Heitin helttaan vähän lisää uniaviketta ja sen voimalla pääsin jokusen tunnin eteenpäin. Ainakin horrostaen. Sitten kaffetta ja normimömelöt, tupakka. Ei valoja makkariin, ei konetta auki, ei kirjaa mukaan – suoraan lämpöisen peiton alle. Ja kas, vielä riitti unta... Jos ei nyt laadulla voikaan kehua, määrä lienee riittävä.

Ei silti, en minä tänään aikonutkaan mitään järkevää tehdä. Hassua, että on olevinansa jotenkin huono omatunto siitä, että makaa kotona tekemättä mitään :o Siis minähän olen laillisella, ennalta sovitulla vuosilomalla! Mutta silti tuntuu kuin lintsaisin jostakin. Outoa, mutta kummallista.

Eilinenkin Varastolla meni kyllä täysin ropottamisen piikkiin, paljosti töitä. Mitään en jättänyt jälkeeni, mutta kaikesta päätellen maanantaina on odottamassa mukavia ylläreitä. Ehkäpä siksi, että suurin osa väkeä on tuolloin lomalla. Eivätkä kaikki välttämättä halua käyttää erään henkilön ”lomituspalvelua”, koska paperit ovat lojuneet siellä viikon jos toistakin. Ei meikäläisen pöydällä sentään – korkeintaan 1.5 päivää.

Tänään ohjelmassa vielä ehkä päikkäröintiä ja orienteeraamista siihen, että olen vapaalla ,D Jospa illalla siis valvoisikin pidempään. Lukemista ja muuta mukavaa. Kevyt lounas on jo tulossa (valeseljankaa) ja sen jälkeen voisi riipaista vaffat kaffet kera kohukkeiden tai keksien. Niin, siis, ehdin minä eilen taksoa odotellessa käydä Serkuissa hakemassa kaikkea, mitä vailla olen ollut melkein 6 viikkoa. Koriin ampaisi sieniliemikuutioita, kohukkeita, tuoremehua, kurkkuja, savu-valkosipuli-juustoa, leivarilaatta ja iso vaalea suklaa Belgalle, auringonkukan siemeniä paahdettavaksi parikin pussia, kaalipiffejä pari pakettia sekä hetelmä-pähkinä-leipää pari pakettia (se oli sentään 50 % alessa). Kassi tuli siis ääritäyteen, leidejä nauratti, kun kerroin minulla olleen suorastaan ikävä tiettyjä elintarpeita loman aikana... On tuo kiva puoti, ehdottomasti on!

Jahas, soppa on vailla loppumaustamista ja menenkin tästä...

265380.jpg


POLKA – HÄN JOKA YRITTÄÄ LEIKKIÄ LOMAA!